Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Camping Park Umag

Alt det får I:
Direkte adgang til strand
Meget børnevenlig
Børnevenlige oplevelser i området
Bredt udvalg af spisesteder og indkøb
Top faciliteter
Direkte til strand / sø
Strandtype
Sten, direkte
Vandrutsjebane
Udendørs pool
Mini klub
Højsæson
Underholdning (aften)
Top faciliteter
Direkte til strand / sø
Strandtype
Sten, direkte
Vandrutsjebane
Udendørs pool
Mini klub
Højsæson
Underholdning (aften)

Kæmpe poolområde og privat strand

Camping Park Umag har egen privat strand og et 800 m2 stort poolområde, der helt sikkert vil være børnenes favorit. Campingpladsen tilbyder, udover de skønne bademuligheder, et væld af aktiviteter, der nemt kan underholde små som store. I højsæsonen (jul.-aug.) arrangerer campingpladsen et aktivitetsprogram. Campingpladsen ligger ikke langt fra byen Umag, så der er også mange muligheder for udflugter i den skønne kroatiske natur. Alt i alt er campingpladsen ideel for hele familien. Læs mere
Læs mere
Luk
Tag bussen til dette feriested
Badebus destination
Afstand strand & type
Direkte til strand / sø
Strandtype
Sten, direkte
Swimmingpool
Vandrutsjebane
Udendørs pool
Separat børnepool
Jacuzzi / Whirlpool
Vand spinning cykler
Solsenge ved poolen
Mod betaling
Velegnet til
Små børn (0-4 år)
Børn (5-11 år)
Sportsfaciliteter
Sportsturneringer
Aquarobics
Bueskydning
Tennis
Mod betaling
Multisportsbane
Cykeludlejning
Fitness
Billard / pool
Fodbold
Volleyball
Zumba
Bordtennis
Minigolf
Mod betaling
Vandcykler
Wellness faciliteter
Massage
Betales på pladsen
Hund
Hund tilladt
Hvis tilladt i bolig
Til børnene
Indendørs legeplads
Minitog på pladsen
Legeplads
Trampoliner / hoppeborg
Spillehal
Pladsstørrelse
Meget stor plads
Antal: 1883
Vandsport
Vandpolo
Bananbåd
Betales på pladsen
Bådudlejning
Windsurfing
Dykning
Kanoudlejning
Vand basketball
Vandcykeludlejning
Underholdning
Underholdning (aften)
Mini klub
Højsæson
Teenage klub
Underholdning (dag)
Junior klub
Organiserede udflugter
Børne-disco
Højsæson
Butikker
Minimarked
Fiskehandler
Bageri
Frugt og grønt
Supermarked
Lille udvalg
Souvenirs
Restauranter / barer
Take away
Strandbar
Pizzaria
Restaurant
Diskotek
7 km
Bar
Snackbar
Isbod
Sanitetsforhold
Tørretumblere
Handicap faciliteter
Vaskemaskiner
Andre faciliteter
Parkering
Bilfri plads (central parkering mod betaling))
Hæveautomat
Sikkerhedsboks
Læge
Generelt
Egnet til
Babyer (0-4 år), Børn (5-11 år)
PC med Internet
Mod betaling
Pladsens terræn
Flad
WiFi
Hele pladsen (gratis)
Grill tilladt
Gas og el
Omgivelser
Tætteste by
9 km
Nærmeste busstation
1 km
Nærmeste togstation
70 km
Nærmeste lufthavn
Pula, 79 km
Ferie tema
Strandferie
Vandland / stort poolområde

Velkommen til Camping Park Umag

Campingferie på halvøen Istrien

Campingferie på halvøen Istrien

Camping Park Umag er en 4-stjernet campingplads beliggende i det populære område Istrien i Kroatien. Camping Park Umag er stor, men en super hyggelig campingplads, som byder på et godt udbud af faciliteter for hele familien. 

Fra campingpladsen kan du nemlig gå direkte ned til det smukke Adriaterhav, bade i den store swimmingpool eller lade dig underholde med et spil Volleyball eller en omgang tennis med hele familien. 

Flere swimmingpools og til børn

Flere swimmingpools og til børn

På Park Umag får I både camping med badeland, der har lækkert poolområde og masser af sjov og underholdning for hele familien. Den største swimmingpool har en dybde på 1,5 meter og er derfor perfekt til en hyggelig svømmetur, for de voksne og de ældre børn. 

Hvis din familie har yngre børn, finder I tilmed et stort og sjovt børnebassin. Dette er det perfekte sted for de yngre børn, som vil kunne få mange timer til at gå i vandet. Imens de små leger, kan forældrene slappe af på en solseng og nyde den varme, kroatiske sol til fulde.

Strand lige ved campingpladsen

Strand lige ved campingpladsen

Lige uden for campingpladsen ligger den populære stenstrand ud til Adriaterhavet, så I kan få både camping og strandferie. Denne strand er med sit koralblå vand en unik oplevelse, perfekt til jer som nyder en skøn svømmetur i havvandet. 

I højsæsonen kan I lære at dykke i det smukke havvand og dermed gå på opdagelse på den livlige havbund, fyldt med fisk og mange andre dyr.

Fire restauranter og en hyggelig bar

Fire restauranter og en hyggelig bar

For mange er det vigtigt med et stort udvalg af spisesteder på campingpladsen. På denne måde slipper man for ensformigt aftensmad, men kan i stedet gå på opdagelse i et hav af smagsoplevelser. Hos Camping Park Umag finder du hele fire restauranter, herunder to klassiske restauranter, et pizzeria og et hyggeligt cafeteria. Her har du for alvor mulighed for at smage på de kroatiske specialiteter, som lækre fiskeretter. 

På Camping Park Umag finder du også en hyggelig bar, hvor I har mulighed for at få en lækker drink, når børnene er kommet i seng.

Mulighed for indkøb og shopping

Mulighed for indkøb og shopping

Det er ikke kun et stort udvalg af restauranter, som du kan finde på Camping Park Umag, men også gode muligheder for indkøb og shopping, herunder et supermarked. I supermarkedet kan du både købe klassiske dagligvarer og kroatiske specialiteter, så I selv kan lave en lækker frokost eller en skøn aftensmad. 

I finder tilmed en hyggelig iskiosk, hvor den søde tand kan stilles. Derudover finder du en souvenirbutik, hvor du kan købe et hyggeligt minde med hjem til familien.

Lidt om oplevelserne i området

Lidt om oplevelserne i området

I området nær Camping Park Umag finder I et hav af spænende oplevelser for hele familien. Blot en kort køretur fra ferieområdet finder du Brijuni Safaripark, hvor I kan opleve et unikt safarieventyr. Her finder I dyr som elefanter, lamaer, zebraer og andre spændende dyr. 

Ønsker I at opleve den kroatiske kultur, skal I besøge den smukke by Porec. Denne by er fyldt til bristepunktet med kultur, herunder smukke bygninger. Hvis I ønsker at få en unik underjordisk oplevelse, som er interessant for hele familien er Beredine-grotterne et besøg værd. Her har I mulighed for at tage på en guidet tur, hvor I, foruden at besøge en grotte 132 meter under jorden, kan høre meget mere om de kroatiske grotter.

Med Badebussen til Camping Park Umag

Med Badebussen til Camping Park Umag

Ønsker I at blive kørt direkte til Camping Park Umag uden selv at skulle sidde bag rattet, så er badebussen den perfekte løsning. I højsæsonen kører bussen til de mest populære feriesteder i Italien i blandt dem Camping Park Umag. I vælger selv, om I vil blive 1, 2 eller måske endda 3 uger, inden I vil med badebussen hjem igen. 

Vi gør selvfølgelig lidt ekstra for børnene på busturen, og de kan blandt andet se sjove familiefilm på både ud- og hjemturen. Det bedste ved at rejse med badebussen er stemningen ombord. Kan I huske, hvordan det var at skulle på en lang rejse med mor og far? Man havde sommerfugle i maven, og det hele var et stort eventyr. Den oplevelse giver I jeres børn samtidig med, at de får en masse nye venner undervejs.