Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Camping ReBi Village

Alt det får I:
Oplev Den Italienske Riviera
Poolområde med solsenge
Aktiviteter og vandsport
Moderne luksuscamping
Top faciliteter
WiFi
Grill tilladt
Top faciliteter
WiFi
Grill tilladt

Flot camping på Den Italienske Riviera med luksus

I vil ikke blive skuffede på jeres campingferie til Den Italienske Riviera og Camping ReBi Village. Indbydende poolområde, lækker restaurant og flotte faciliteter er blot nogle af de ting, som I kan se frem til. Der er noget til både børnefamilien, vennerne eller et par, som ønsker at opleve Rivieraen i Italien og samtidig kombinere ferien med pool, campingaktiviteter samt spændende kultur og smuk natur. Læs mere
Læs mere
Luk
Generelt
Grill tilladt
Swimmingpool
Udendørs pool
Solsenge ved poolen
Andre faciliteter
Opladning elbiler
Parkering
Ved siden af boligen, skal betales på stedet
WiFi
Sportsfaciliteter
Bordfodbold
Cykeludlejning
Fodbold
Petanque
Ridning
Butikker
Supermarked
Apotek
Restauranter / barer
Restaurant
Pizzaria
Bar
Sanitetsforhold
Handicap faciliteter
Vaskeri service
Antal stjerner
4 stjerner
Til børnene
Legeplads
Vandsport
Kanoudlejning
Snorkel
Windsurfing

Velkommen til Camping ReBi Village

Campingpladsens poolområde

Campingpladsens poolområde

Camping ReBi Village har et indbydende poolområde, hvor I rigtig kan slappe af og nyde ferien. Rundt omkring i poolområdet kan I slå jer ned på liggestolene, nyde boblerne i vandet eller svømme under de små vandfald. Der er også et lavvandet område til børnene. Vær opmærksom på, at poolområdet er åbent fra 1. maj til 15. oktober. 

Aktiviteter og faciliteter

Aktiviteter og faciliteter

Der tilbydes vandsport med windsurfing og snorkling, mens det også er muligt at tage på rideture. I kan desuden leje cykler eller kano på campingpladsen. Derudover kan I slippe energien løs og holde formen ved lige med bordfodbold, almindelige fodbold, et spil petanque eller beachvolley. Der er også en dejlig legeplads til familiens mindste medlemmer. I kan spise i restauranten, nyde en pizza fra pizzeriaet eller handle ind i supermarkedet på Camping ReBi Village.

Oplevelser i nærheden

Oplevelser i nærheden

Den Italienske Riviera byder på en masse oplevelser, hvor der er noget til ethvert humør, om I er en børnefamilie, venner eller et par. Der er flotte strande langs med kysten, I befinder jer tæt på Monaco og store naturoplevelser. I kan tage til Genovas Aquarium, den gamle by Bussana, prøve canyoning ved Sainte-Lucie eller forkæle børnene med en tur i Marineland, hvor de blandt andet kan se delfiner og spækhuggere.