Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Recreatieoord Wilhelm Tell Camping

Alt det får I:
Tæt på hyggelige storbyer
Indendørs og udendørs pool
Snackbar og bar
Aktiviteter for alle aldre
Top faciliteter
Tætteste by
2 km
WiFi
Hele stedet (gratis)
Top faciliteter
Tætteste by
2 km
WiFi
Hele stedet (gratis)

Tag på ferie på Recreatieoord Wilhelm Tell Camping

Det er ikke sikkert, I nogensinde har overvejet en rejse til Belgien. Der er dog rigtig meget at se i det her ret specielle land, og I kan endda få en masse gode timer på den luksuriøse, 5-stjernede Recreatieoord Wilhelm Tell Camping. Her er der nemlig masser af aktiviteter, hvilket betyder, at I kan bruge nogle timer om dagen på at opleve det spændende område Vestflandern, og efterfølgende kan I opleve alt det sjove, som Recreatieoord Wilhelm Tell Camping har at byde på. Læs mere
Læs mere
Luk
Generelt
Tætteste by
2 km
Swimmingpool
Udendørs pool
Vandrutsjebane
Indendørs pool
Spray park
Andre faciliteter
Opladning elbiler
WiFi
Hele stedet (gratis)
Sportsfaciliteter
Billard / pool
Bordfodbold
Bordtennis
Bueskydning
Cykeludlejning
Minigolf
Petanque
Underholdning
Underholdning (dag)
Højsæson & helligdage
Velegnet til
Små børn (0-4 år)
Børn (5-11 år)
Teenagere (12+ år)
Butikker
Minimarked
Restauranter / barer
Restaurant
Pizzaria
Bar
Take away
Snackbar
Sanitetsforhold
Vaskemaskiner
Hund
Hund tilladt
Pladsstørrelse
Stor plads
Antal stjerner
5 stjerner
Ferie tema
Max 10 timer fra Hamborg
Til børnene
Legeplads

Velkommen til Recreatieoord Wilhelm Tell Camping

Masser af sjov for børnene

Masser af sjov for børnene

På Recreatieoord Wilhelm Tell Camping er der masser af interessante aktiviteter for de mindste. Når I pakker jeres rejsekufferter hjemmefra, er det fuldstændig afgørende, at I husker badetøjet. For på denne campingplads er der nemlig et kæmpe, udendørs poolområde, hvor hele familien kan boltre sig. Der er både bolde i luften og børn på vandrutsjebaner. Her kan I få lang tid til at gå, hvis I er glade for vand. I kan også gå i den opvarmede, indendørs pool, og der er selvfølgelig et børnebassin til de mindste.  

Der er dog også andre ting at lave. Der er flere forskellige lokale cykelruter, I kan benytte jer af. På denne måde får I rørt jer, mens I hygger jer på cyklen og ser det omkringliggende landskab.

Tag til Vestflanderns hovedstad

Tag til Vestflanderns hovedstad

Hovedbyen i Vestflandern er havnebyen Brugge. Det er en ældgammel by, der som minimum kan dateres tilbage til 800-tallet. Her er masser af imponerende og gamle bygninger, mulighed for interessante museumsbesøg, kirker og tårne, og så er der selvfølgelig masser af unikke og virkelig skønne restauranter, barer og caféer. I skal ikke bekymre jer om mad. Der er rigeligt med muligheder for lækre måltider i Brugge.  

Af de mange spændende museer er der ét, der skiller sig noget ud. Det kræver en lidt særlig smag, men det er til gengæld voldsomt spændende og faktisk gruopvækkende. Det er et torturmuseum, hvor masser af historiens mest modbydelige torturredskaber er vist frem. Det kræver lidt is i maven at opleve det, men det er til gengæld en stor oplevelse. Hvis I har nerverne, bør I besøge det.

Belgiens specialiteter

Belgiens specialiteter

Når I rejser til Belgien, er der især to gastronomiske emner, I ikke må gå glip af. Og her er der både lidt til de voksne og lidt til børnene. Belgien laver nogle af verdens allerbedste øl og noget af verdens bedste chokolade. I bør helt bestemt opleve begge dele, og I kan finde guidede ture, smagninger og museer, der har disse to ting som tema. Alt dette kan fx lade sig gøre i Brugge. Det bør I helt klart opleve.

Snackbar på campingpladsen

Snackbar på campingpladsen

Hvis I hellere vil spise, hvor I bor, er der faktisk også mulighed for det. På Recreatieoord Wilhelm Tell Camping er der nemlig både et ganske udmærket pizzeria og en fin snackbar, hvis I har lyst til en bid mad eller en kold drink. I kan også besøge campingpladsens værtshus, som serverer kolde øl. Perfekt til at køle ned med på en varm dag.