Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Camping Residence Village

Inklusiv i prisen
Flot og stort poolområde
Direkte adgang til privat strand
Fantastiske byer i nærheden
Muligheder for golf i området
Top Faciliteter
Direkte til strand / sø
Strandtype
Sand, direkte
Vandrutsjebane
Rutsjebane (børn)
Udendørs pool
Underholdning (aften)
Mini klub
Top Faciliteter
Direkte til strand / sø
Strandtype
Sand, direkte
Vandrutsjebane
Rutsjebane (børn)
Udendørs pool
Underholdning (aften)
Mini klub

Lille campingplads med mange muligheder

Camping Residence er en lille rar campingplads, der ligger mellem Lido di Jesolo og Punta Sabbioni, direkte ud til vandet og i skyggen af store fyrretræer. Midt på campingpladsen ligger det store lagunepool anlæg med børnepool, en stor solterrasse, jacuzzi og lille børnerutsjebane. Pladsen har direkte adgang til områdets skønne sandstrand. Her kan du slappe af, mens børnene bygger sandslotte. Læs mere
Læs mere
Luk
Afstand strand & type
Direkte til strand / sø
Strandtype
Sand, direkte
Swimmingpool
Badeshorts tilladt
Vandrutsjebane
Rutsjebane (børn)
Udendørs pool
Separat børnepool
Solsenge ved poolen
Mod betaling
Underholdning
Underholdning (aften)
Mini klub
TV Rum
Underholdning (dag)
Sportsfaciliteter
Sportsturneringer
Cykeludlejning
Fodbold
Volleyball
Bordtennis
Tennis
Til børnene
Legeplads
Spillehal
Generelt
Sprog som tales
Italiensk, Tysk, Engelsk
Egnet til
Børn (5-11 år), Babyer (0-4 år)
Grill tilladt
Kul og gas
Pladsens terræn
Flad
WiFi
Afgrænset område (mod betaling)
Restauranter / barer
Restaurant
Isbod
Snackbar
Diskotek
3 km
Vandsport
Bådudlejning
Vandcykeludlejning
Windsurfing
Andre faciliteter
Sikkerhedsboks
Parkering
Normalt ved boligen (gratis)
Sanitetsforhold
Vaskemaskiner
Omgivelser
Tætteste by
2 km
Pladsstørrelse
Mellemstor plads
Butikker
Frisør
Supermarked
Wellness faciliteter
Hydromassage i pool

Praktisk information

Bemærk: pladsen holder siesta mellem kl 13-15. Der vil derfor være begrænset personale.

Boliger - Camping Residence Village

Velkommen til Camping Residence Village

Camping Residence Village – Adriaterhavet

Camping Residence Village – Adriaterhavet

Camping Residence Village er en hyggeligt beliggende 4-stjernet campingplads lige ud til Adriaterhavet i Italien. Pladsen ligger i et område med fine, gamle træer, som giver en behagelig skygge på solvarme dage. Desuden er der et nyrenoveret poolområde samt privatstrand for campingpladsens gæster. For børnene er der masser af arrangerede aktiviteter og for hele familien er der forskellige sportsaktiviteter som fodbold, volley og tennis. Camping Residence har et særdeles godt underholdningsprogram både for børn og voksne. Der er bl.a. live musik, sportskonkurrencer og børnediskotek. I kan nyde en dejlig middag på pladsens restaurant, som er kendt for sine hjemmelavede pizza.

Lækker, nyrenoveret pool samt privat sandstrand

Lækker, nyrenoveret pool samt privat sandstrand

På Camping Residence Village er der et skønt poolområde med plads til hele familien. Du finder her en børnepool til de mindste samt en dybere pool til de større børn og voksne. Der er desuden en vandlegeplads med vandrutsjebaner, som især de yngste vandhunde helt sikkert vil sætte pris på. Er du mere til strand end pool, er der naturligvis også en lækker sandstrand lige ved campingpladsen! Det er en yderst børnevenlig strand, så du kan uden bekymring lade de små boltre sig! Campingpladsens private strand ligger på den 15 kilometer lange kyststrækning,  som er en af de mest besøgte i Italien grundet sit smukke sand og sin baggrund af fine pinjetræer, som skaber en hyggelig atmosfære og giver lidt skygge på en solrig dag. Ved stranden er der mulighed for at deltage i arrangerede aktiviteter, og du kan desuden prøver kræfter med vandsport som kanosejlads, surfing, vandgymnastik eller en tur på vandcykel. Uanset om du er til dasen og ren afslapning til lyden af brusende bølger, eller du gerne vil være aktiv på din ferie, er Camping Residence Village altså et godt valg!

Pladsens lækre restaurant og pizzeria

Pladsens lækre restaurant og pizzeria

Efter en lang dag med sjov og spas er et godt måltid mad nok ved at være tiltrængt! Hvis du ikke selv har lyst til at lave mad, er der restaurant/ pizzeria på campingpladsen, hvor du kan få diverse delikate retter. Hvis du ønsker at spise det hjemme i din campingvogn eller dit mobilhome, kan du naturligvis også vælge at få det med som take-away. Hvis du bliver tørstig af at ligge og dase på stranden eller efter en omgang vandgymnastik, kan du slukke tørsten ved den hyggelige strandbar, hvor der serveres lækre, læskende drikke dagen igennem.

Indkøbsmuligheder på Camping Residence Village

Indkøbsmuligheder på Camping Residence Village

Hvis du selv ønsker selv at tilberede mad til dig og din familie, er dette naturligvis også en mulighed på denne skønne campingplads! Her finder du nemlig et supermarked, hvor du kan købe alverdens madvarer og fornødenheder til campinglivet. Desuden finder du på pladsen en basar samt en lille souvenirshop, så der kan købes gaver og minder med hjem!

Lidt om området

Lidt om området

Campingpladsen Residence Village ligger lige ud til det skønne, azurblå Adriaterhav og er beliggende i et utroligt naturskønt område. Blot 3 kilometer fra pladsen er der mulighed for at spille golf, hvis man er til dét, og en udflugt til den sjove vandpark Aqualandia er bestemt også overkommelig! Hvis I har lyst til at se noget lidt andet end strand og pools, ligger drømmenes by – Venedig – under en times kørsel fra campingpladsen, så en ferie på Camping Residence Village kan snildt slås sammen med en lille tur til storbyen og gondolernes hjemsted. Der er altså nok at give sig til for børn og voksne i alle aldre, og I vil helt sikkert ikke komme til at kede jer på Camping Residence Village!