Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Camping Residence Village

Alt det får I:
Muligheder for golf i området
Flot og stort poolområde
Fantastiske byer i nærheden
Direkte adgang til privat strand
Top faciliteter
Afstand til
Havet: Direkte adgang
Antal standpladser
Antal: 400
Tætteste by
2 km
WiFi
Afgrænset område (mod betaling)
Grill tilladt
Kul og gas
Top faciliteter
Afstand til
Havet: Direkte adgang
Antal standpladser
Antal: 400
Tætteste by
2 km
WiFi
Afgrænset område (mod betaling)
Grill tilladt
Kul og gas

Campingplads med mange muligheder

Camping Residence Village er en skøn campingplads, der ligger mellem Lido di Jesolo og Punta Sabbioni, direkte ud til vandet og i skyggen af store fyrretræer. Midt på campingpladsen ligger den store lagunepool med masser af vandsjov for børnene. Her er børnepool, en stor solterrasse, jacuzzi og lille børnerutsjebane. Campingpladsen har direkte adgang til områdets skønne sandstrand. Her kan du slappe af, mens børnene bygger sandslotte. Læs mere
Læs mere
Luk
Generelt
Antal standpladser
Antal: 400
Egnet til
Babyer (0-4 år), Børn (5-11 år)
Grill tilladt
Kul og gas
PC med Internet
Sprog som tales
Engelsk, Tysk, Italiensk
Stedets terræn
Flad
Tætteste by
2 km
Afstand strand & type
Direkte til hav
Strandtype
Sand, direkte
Swimmingpool
Udendørs pool
May - September
Separat børnepool
May - September
Vandrutsjebane
Rutsjebane (rør), Rutsjebane (børn), Alders- og højdebegrænsning
Badehætte (frivilligt)
Solsenge ved poolen
Mod betaling, Begrænset antal, kan reserveres på stedet
Strand
Solsenge på stranden
Mod betaling, Begrænset antal, kan reserveres på stedet
Strand legeplads
Andre faciliteter
Læge på stedet
Dagligt
Parkering
Normalt ved boligen (gratis)
Sikkerhedsboks
WiFi
Afgrænset område (mod betaling)
Sportsfaciliteter
Bordtennis
Cykeludlejning
Sportsturneringer
Underholdning
Mini klub
Højsæson, July - August
TV Rum
Underholdning (aften)
Højsæson, July - August
Underholdning (dag)
Højsæson, July - August
Butikker
Supermarked
May - September
Frisør
Velegnet til
Små børn (0-4 år)
Børn (5-11 år)
Restauranter / barer
Restaurant
May - September
Isbod
Diskotek
3 km
Snackbar
Sanitetsforhold
Vaskemaskiner
Hund
Hund ikke tilladt
Pladsstørrelse
Mellemstor plads
Antal stjerner
5 stjerner
Ferie tema
Strandferie
Vandland / stort poolområde
Til børnene
Legeplads
Spillehal
Vandsport
Afstand til
Havet: Direkte adgang
Vandsport
Bådudlejning
Vandcykeludlejning
Windsurfing
Wellness faciliteter
Hydromassage i pool
Jacuzzi

Praktisk information

Liggestole ved pool og strand kan reserveres til samme dag i receptionen mod betaling. Tilgængelighed er ikke garanteret! Siesta mellem 13-15.00

Velkommen til Camping Residence Village

Skønne Camping Residence Village

Skønne Camping Residence Village

Camping Residence Village er en hyggeligt beliggende campingplads med fem stjerner lige ud til Adriaterhavet i Italien. Campingpladsen ligger i et område med fine, gamle træer, som giver en behagelig skygge på solvarme dage. Desuden er der et stort poolområde samt en privat sandstrand for campingpladsens gæster. For børnene er der masser af arrangerede aktiviteter og for hele familien er der forskellige sportsaktiviteter som strandfodbold, beachvolley og bordtennis. Camping Residence Village har et særdeles godt underholdningsprogram både for børn og voksne med live musik, sportskonkurrencer, kreahjørnet, børnediskotek og meget mere.

Nyt og lækkert poolområde

Nyt og lækkert poolområde

På Camping Residence Village er der et skønt poolområde med plads til hele familien. Du finder her en børnepool til de mindste samt en dybere pool til de større børn og voksne. Der er desuden en vandlegeplads med vandrutsjebaner, som især de yngste vandhunde helt sikkert vil sætte pris på. Er du mere til strand end pool, er der naturligvis også en lækker sandstrand lige ved campingpladsen! Det er en yderst børnevenlig strand, så du kan uden bekymring lade de små boltre sig!

Privat strand til campinggæsterne

Privat strand til campinggæsterne

Campingpladsens private strand ligger på den 15 kilometer lange kyststrækning, som er en af de mest besøgte i Italien grundet sit smukke sand og sin baggrund af fine pinjetræer, som skaber en hyggelig atmosfære og giver lidt skygge på en solrig dag. Ved stranden er der mulighed for at deltage i arrangerede aktiviteter, og du kan desuden prøve kræfter med vandsport som kanosejlads, surfing, vandgymnastik eller en tur på vandcykel. Uanset om du er til dasen og ren afslapning til lyden af brusende bølger, eller du gerne vil være aktiv på din ferie, er Camping Residence Village altså et godt valg!

Pladsens lækre restaurant og pizzeria

Pladsens lækre restaurant og pizzeria

Efter en lang dag med sjov og spas er et godt måltid mad nok ved at være tiltrængt! Hvis du ikke selv har lyst til at lave mad, er der restaurant og pizzeria på campingpladsen, hvor du kan få diverse delikate retter. Hvis du ønsker at spise det hjemme i din campingvogn eller dit mobilhome, kan du naturligvis også vælge at få det med som take-away. Hvis du bliver tørstig af at ligge og dase på stranden eller efter en omgang vandgymnastik, kan du slukke tørsten ved den hyggelige strandbar, hvor der serveres lækre, læskende drikke dagen igennem.

Indkøbsmuligheder på stedet

Indkøbsmuligheder på stedet

Hvis du ønsker at tilberede mad til dig og din familie selv, er dette naturligvis også en mulighed på denne skønne campingplads! Her finder du nemlig et supermarked, hvor du kan købe alverdens madvarer og fornødenheder til campinglivet. Desuden finder du på campingpladsen en basar samt en lille souvenirshop, så der kan købes gaver og minder med hjem!

Tag på oplevelse i området

Tag på oplevelse i området

Campingpladsen Residence Village ligger lige ud til det skønne, azurblå Adriaterhav og er beliggende i et utroligt naturskønt område. Blot 3 kilometer fra campingpladsen er der mulighed for at spille golf og en udflugt til den sjove vandpark Aqualandia er bestemt også overkommelig! Hvis I har lyst til at se noget lidt andet end strand og pools, ligger drømmenes by – Venedig – under en times kørsel fra campingpladsen, så en ferie på Camping Residence Village kan snildt slås sammen med en lille tur til storbyen og gondolernes hjemsted. Der er altså nok at give sig til for børn og voksne i alle aldre, og I vil helt sikkert ikke komme til at kede jer på Camping Residence Village!