Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Riva Nuova

Alt det får I:
3 timer fra Rom
Direkte til stranden
Underholdning og leg
Lækkert poolområde
Top faciliteter
Strandtype
Udendørs pool
Mini klub
Underholdning (aften)
Grill tilladt
Legeplads
Top faciliteter
Strandtype
Udendørs pool
Mini klub
Underholdning (aften)
Grill tilladt
Legeplads

Oplev det sydlige Adriaterhav i Italien på skønne Camping Riva Nuova

Med en super skøn beliggenhed kun 10 meter fra det dejlige Adriaterhav, finder I den vidunderlige Riva Nuova Camping Village. Her er I garanteret en uforglemmelig sommerferie for hele familien, med alle de goder, som fantastiske Italien byder på. Lækkert palmeomkranset poolområde med vandrutsjebaner og liggestole, legeplads og masser af aktiviteter, Hvad mere kan man ønske sig. Læs mere
Læs mere
Luk
Afstand strand & type
Strandtype
Swimmingpool
Udendørs pool
Baby pool
Underholdning
Mini klub
Underholdning (aften)
Underholdning (dag)
June - September
Butikker
Kiosk
Minimarked
Supermarked
Generelt
Grill tilladt
WiFi
Hele pladsen (mod betaling)
Restauranter / barer
Bar
Sanitetsforhold
Vaskemaskiner
Sportsfaciliteter
Basketball
Fitness
Fodbold
Tennis
Volleyball
Til børnene
Legeplads

Velkommen til Camping Riva Nuova

Restaurant og bar

Restaurant og bar

Når man er på ferie, skal hele familien forkæles med lækkerier, hvilket ikke er svært, når I befinder jer i Italien. På Camping Riva Nuova, kan I nyde en en dejlige frokost lige ved poolen på den hyggelig restaurant, eller benytte jer af restaurantens take-away tilbud, hvis de små skal have en middagslur. Lige ved siden af "The Caribbean pool" finder I også baren, hvor der serveres is, og snacks samt lækre cocktails når solen går ned over en skøn feriedag. 

Faciliteter

Faciliteter

på Rivanuova Camping Village finder I et udsøgt udvalg af faciliteter, fra 5-a-side fodboldbane, flere skønne legepladser med gynger og rutsjebaner, til tennisbane og Aerobics, så alle kan få det bedste ud af deres ferie. Alt med udsigt til den skønne natur. 

Mad og drikke

Mad og drikke

I Riva Nuovas velassorterede minimarked finder I alt til de mest nødvendige indkøb, hvis I selv ønsker at stå for et eller flere af dagens måltider. I finder og frisk frugt og grøntsager og lokale produkter. 

Den hyggelig bar, serverer lækre forfriskninger og kaffe og ikke mindst dejlig italiensk is. Til Frokost og middagsmad, kan I lade jer forkæle på Riva Nuovas hyggelige restaurant med lækre lokale specialiteter. Hvis I ønsker at spise ved jeres hyggelige bolig, kan I benytte jer af restaurantens take-away. 

Underholdning

Underholdning

I løbet af dag- og aftentimerne spreder det professionelle underholdnings team positiv energi med underholdning, sjov, leg og konkurrencer. I højsæsonen arrangeres der klubber for både de 4-12 årige og Junior klub for de 12-16 årige med fest og farver og masser af aktiviteter. Ingen behøver at kede sig på denne skønne campingplads.