Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41
Top Faciliteter
Strandtype
Sand, 3 km
Udendørs pool
Opvarmet
Grill tilladt
Gas
WiFi
Hele pladsen (gratis)
Top Faciliteter
Strandtype
Sand, 3 km
Udendørs pool
Opvarmet
Grill tilladt
Gas
WiFi
Hele pladsen (gratis)

Velkommen til Camping Roma Capitol

Camping Roma Capitol er en ny 4-stjernet campingplads for familien, parret eller vennerne, der vil på en afslappende campingferie, men samtidig have mulighed for at opleve Rom og byens seværdigheder. Storbyen ligger nemlig blot en times kørsel fra pladsen. I får gode bademuligheder med både strand og pool, samt en masse andre faciliteter på ferien. Læs mere
Læs mere
Luk
Afstand strand & type
Strandtype
Sand, 3 km
Swimmingpool
Badehætte (påkrævet)
Alle pools
Udendørs pool
Opvarmet
Baby pool
Opvarmet
Generelt
Sprog som tales
Tysk, Engelsk, Italiensk
Grill tilladt
Gas
Pladsens terræn
Flad
Egnet til
Babyer (0-4 år), Børn (5-11 år), Teenagere (12+)
WiFi
Hele pladsen (gratis)
Sportsfaciliteter
Fiskeri
På pladsen (sø eller flod)

Boliger - Roma Capitol

Camping Roma Capitol i Italien

Kombiner campingferien med Rom

Kombiner campingferien med Rom

Camping Roma Capitol er en nyopført campingplads på hele 26 hektar i naturreservatet Pineta di Castel Fusano i Italien. Pladsen er fyldt med en masse dejlige faciliteter til hele familien, og så bor I med skøn natur i omgivelserne lige omkring jer. På pladsen kan I både nyde poolområde, legeplads og så bor I med blot 9 minutters kørsel til en dejlig strand. Camping Roma Capitol er den perfekte plads, hvis I vil kombinere campingferien med en tur til storbyen Rom.

Poolområde til afslapning

Poolområde til afslapning

Poolområdet bestå af intet mindre end en semi-olympic pool, en afslappende pool og et spaområde med whirlpools, samt en mindre børnepool med vandsprøjt til børnenes fornøjelse i lagoonstil. Det betyder, at Camping Roma Capitol har en pool til alle familien medlemmer, og så fremstår de alle i et super moderne udseende. 

En smag af Rom

En smag af Rom

Camping Roma Capitol har både restaurant, pizzeria og frutteria, hvor I kan nyde lækre måltider lavet på lokale produkter. Det er oplagt at spise på disse stedet efter en lang dag med aktiviteter, men I har også mulighed for at handle ind i campingpladsens marked og tage jer en afslappende og hyggelig stund ved jeres bolig, hvor I selv laver maden. Med udsigt til poolområdet, kan I i loungebaren nyde lette måltider og drinks samt den hyggelig aftenatmosfære med livemusik. 

Alle former for aktiviteter

Alle former for aktiviteter

Campingpladsen har alverdens sportsfaciliteter med både tennis, fodbold og volleyball. I kan også prøve kræfter med windsurfing, dykning og andre vandsportsaktiviteter, hvis I lyster. I skal selvfølgelig også tage et smut til Rom og gå på opdagelse i byens historie og mange ikoniske seværdigheder. Har I brug for at lave noget helt andet, kan I tage i Rainbow Magicland, en af de største forlystelsesparker i Italien!