Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Camping og storby

Tag familien med på campingferie tæt ved en europæisk storby

Kombinér camping og storbyferie

Få det hele i sommerferien, når I kombinerer camping med storbyferie. I kan både udforske en af Europas spændende storbyer og nyde campingpladsens afslappende stemning. Tag fx en kølende dukkert i poolen og få et lille hvil, når I kommer hjem efter en skøn dag i en af de pulserende storbyer. Oplev Rom med sine smukke seværdigheder og lange historie. Besøg til Paris og find ud af, hvorfor de kalder det "Kærlighedens By". Få en uforglemmelig ferie i det livlige Barcelona. Eller gå en tur i det unikke kanalnetværk i Amsterdam. Alle storbyerne byder på god mad, smuk arkitektur og en fantastisk stemning. Når I vælger en campingplads tæt ved en storby, får I både ren feriestemning på campingpladsen og masser af liv og oplevelser i byen. Læs mere
Læs mere
Luk

Afslappende camping og pulserende storby

Kombinér camping med Rom eller Firenze

Kombinér camping med Rom eller Firenze

Italien er oplagt til at kombinere camping og storbyferie, for det er her I finder:

 1. Rom, som er en af Europas mest storslåede storbyer med sine betagende seværdigheder som Colosseum, Den Spanske Trappe,  Peterskirken og Trevi-fontænen. I Rom får I alt fra smuk arkitektur og museer til gode shoppingmuligheder og ikke mindst velsmagende, italiensk mad.
  Knap 20 km fra Rom ligger Camping Village Fabulous, som er en 4-stjernet campingplads med skønne faciliteter og stort poolområde. Det ideelle valg til en kulturel sommerferie!  
 2. Firenze er omgivet af Toscanas flotte natur med vinmarker og olivenplantager, og byen byder på smukke bygninger fra renæssancetiden. I kan bl.a. opleve det kendte varetegn, broen Ponte Vecchio, og Michelangelo-pladsen med den flotteste udsigt over domkirken Il Duomo di Firenze. Læg også vejen forbi markedet Mercato Centrale med alverdens delikatesser og lokale specialiteter.
  Ca. en halv times kørsel syd for Firenze ligger Camping Norcenni Girasole, der byder på store pools og udsigt over det smukke Toscana. 
Barcelona er strand, by og camping

Barcelona er strand, by og camping

Den spanske storby Barcelona har alt til den ultimative storbyferie med camping, og er ikke uden grund en af Europas mest populære byer. Her er unik arkitektur, fantastiske seværdigheder, god shopping, spændende museuer og lækre tapasrestauranter. Som noget særligt ligger Barcelona lige ved vandet, så I kan tilmed få en dukkert og slappe af ved stranden. Besøg kirken La Sagrada Familia - det evige byggeprojekt eller læg vejen forbi F.C. Barcelonas stadion, Camp Nou.

Ca. 45 minutters kørsel fra Barcelona ligger Camping VIlanova Park med både flere pools og vandrutsjebaner. Så kan familiens mindste boltre sig, mens de voksne hviler ud efter en dejlig dag i storbyen.

Fransk campingferie tæt ved Paris eller Nice

Fransk campingferie tæt ved Paris eller Nice

I Frankrig er det oplagt at kombinere campingferie med storbyferie i:

 • Paris - Kærlighedens by, som er indbegrebet af charme og romantik, som gør det til en af Europas mest populære storbyer. Oplev de smukke bygninger som Eiffeltårnet, Louvre og Triumfbuen eller tag på  shopping på Champs Elysees. Har I tid, er det også oplagt at besøge Disneyland® Paris.
  Nyd campingferien på 5-stjernede Camping La Croix du Vieux Pont ca. halvanden time fra Paris og med rig mulighed for at tage på en dagstur til byernes by.
 • Nice, der byder på den flotte promenade, Promenade des Anglais, museer, lækker strand og shoppinggaden Avenue Jean Médecin med restauranter, butikker og markedstorve. Besøg også den charmerende gamle bydel, Vieux Nice, eller besøg slottet, Colline du Chateau, for at opleve en ekstraordinær udsigt over Nice.    
  Kun 14 km fra Nice ligger Camping Green Park med pools og aktiviteter for børnene. 
Oplev camping og Amsterdam, Prag eller Hamborg

Oplev camping og Amsterdam, Prag eller Hamborg

I Holland kan I kombinere camping og storby ved hovedstaden Amsterdam, som er kendt for sine hyggelige kanaler, coffee shops og Anne Franks hus. Der er fx kun ca. 3 kvarter til Amsterdam fra Camping Koningshof med indendørs pool og opvarmet udendørs med spray park.   

Tjekkiets hovedstad Prag er en moderne og charmende storby, der byder på imponerende historiske bygninger, rigt kulturliv og en livlig atmosfære. Besøg Karsbroen eller tag en smuk sejltur på floden, Vltava.  Kun 13 km fra Prag ligger Camping Sokol Praha, som er en hyggelig campingplads med restaurant, børneklub og gratis shuttlebus til togstationen Pra Dolni Pocernice med tog til centrum af Prag.

I Hamborg i Tyskland er en tjekket og flot by med utallige kanaler, lækker shopping og hippe restauranter. Miniatur Wunderland, som er verdens største modeljernbane, der suser afsted igennem imponerende miniature landskaber, SKAL opleves! Kun få km fra Hamborgs centrum ligger Camping Hamburg i grønne, rolige omgivelser - perfekt kontrast til oplevelsesrige dage i storbyen.