Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Camping Safari Beach

Alt det får I:
Restaurant og strandbar
Besøg byen Ulcinj
Søg skygge under høje træer
Den smukkeste strand
Top faciliteter
Direkte til strand
Strandtype
Sand
Legeplads
Bordtennis
Restaurant
WiFi
Top faciliteter
Direkte til strand
Strandtype
Sand
Legeplads
Bordtennis
Restaurant
WiFi

Velkommen til Camping Safari Beach

Nyd en uforglemmelig campingferie på campingpladsen Safari Beach i Montenegro. Denne fredelige campingplads ligger direkte ved sandstranden i nærheden af byen Ulcinj på Adriaterhavskysten, midt i en stor fyrreskov. Den nærliggende strand er dejlig og idyllisk. Her skal du ikke gå på kompromis med noget, da det er virkelig billigt! Læs mere
Læs mere
Luk
Afstand strand & type
Direkte til strand
Strandtype
Sand
Antal stjerner
3 stjerner
Generelt
WiFi
Hund
Hund tilladt
Hvis tilladt i bolig
Omgivelser
Nærmeste supermarked
1 km
Tætteste by
4 km
Restauranter / barer
Bar
Restaurant
Sportsfaciliteter
Badminton
Bordtennis
Cykeludlejning
mod betaling
Fiskeri
Til børnene
Legeplads
Vandsport
Surf-skole

Camping Safari Beach for hele familien

Svømning på Camping Safari Beach

Svømning på Camping Safari Beach

Vandsportsentusiaster kan nyde vandsportsaktiviteterne på Camping Safari Beach i Ulcinj til stor fornøjelse. Fra campingpladsen kan du tage en forfriskende dukkert i havet. Den let skrånende strand gør den ideel til børnefamilier. Ud over svømning kan du prøve alle former for vandsport som for eksempel kitesurfing, windsurfing og fiskeri. Hvis du hellere vil slappe af, så er der også mulighed for det i strandbaren, hvor du kan købe en snack eller en drink.

Campingfaciliteter og aktiviteter

Campingfaciliteter og aktiviteter

Ud over vandsportsfaciliteter finder du mange andre sports- og spilfaciliteter på denne familiecampingplads. Spil et spændende spil beachvolley, bordtennis eller badminton. Der er også underholdning på campingpladsen og en legeplads, hvor de små kan boltre sig i timevis. Omgivelserne er også perfekte til en vandretur eller cykeltur. Der ligger desuden et lille supermarked og en bager blot en kilometer væk fra campingpladsen.  Der kan du købe friskt brød og gøre dine daglige indkøb. I den attraktive restaurant på campingpladsen kan du bestille et velsmagende måltid fra menukort, der har en masse retter at vælge i mellem.

Udforsk campingområdet

Udforsk campingområdet

Camping Safari Beach ligger ca. 5 km fra byen Ulcinj. Her kan I gå en tur gennem den gamle bymidte og besøge den livlige boulevard. Naturelskere kan tage en tur til Nationalparken ved Skadar-søen. En del af søen ligger i Montenegro, mens den anden del ligger i Albanien. Du kan udforske denne park både til fods og i kajak, så det er helt op til dig, hvad du er til eller ønsker at prøve.