Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Camping Sallandshoeve

Alt det får I:
Dejligt poolområde til familien
Mange gode aktiviteter for børn
Hyggelig by og god spisemulighed
Besøg hovedstaden Amsterdam
Top faciliteter
Mini klub
Højsæson
Vandrutsjebane
Trampoliner / hoppeborg
Legeplads
Grill tilladt
Fodbold
Græs
Top faciliteter
Mini klub
Højsæson
Vandrutsjebane
Trampoliner / hoppeborg
Legeplads
Grill tilladt
Fodbold
Græs

Idyllisk campingplads nær Amsterdam

Campingpladsen Sallandshoeve Vakantiepark ligger i et hyggeligt område i den hollandske provins Overijssel, der mest af alt minder om et ferieophold langt ude på landet. Hvis I trænger til at komme væk fra storbyens larm, er Camping Sallandshoeve Vakantiepark et godt bud, eftersom stedet emmer af idyl og fred. Derudover kan I nyde mange forskellige aktiviteter og bade i campingpladsens swimmingpool. Læs mere
Læs mere
Luk
Swimmingpool
Badeshorts tilladt
Badehætte (frivilligt)
Vandrutsjebane
Indendørs pool
ferskvand, Opvarmet
Velegnet til
Små børn (0-4 år)
Børn (5-11 år)
Sportsfaciliteter
Bowling
Minigolf
Basketball
Bordtennis
Cykeludlejning
Mountain bikes, Cykler (børn), Børnesæde, El-cykler
Fodbold
Græs
Hund
Hund tilladt
Hvis tilladt i bolig
Til børnene
Trampoliner / hoppeborg
Legeplads
Pladsstørrelse
Mellemstor plads
Underholdning
Mini klub
Højsæson
Restauranter / barer
Restaurant
Undendørsterrasse
Snackbar
Sanitetsforhold
Tørretumblere
Vaskemaskiner
Andre faciliteter
Parkering
Parkering i små områder, inde på pladsen
Information
Generelt
Egnet til
Børn (5-11 år), Babyer (0-4 år)
Grill tilladt
WiFi
Hele pladsen (gratis)
Omgivelser
Tætteste by
7 km
Nærmeste supermarked
5 km

Oplev Camping Sallandshoeve i Holland

Campingplads i idylliske omgivelser

Campingplads i idylliske omgivelser

Campingpladsen Sallandshoeve Vakantiepark ligger øst for Amsterdam og har en masse forskellige aktiviteter at byde på. Med en campingferie til dette område, kan I hygge jer tæt på den lille, hyggelige hollandske by Nieuw Heeten. Campingpladsen Sallandshoeve Vakantiepark er omringet af skøn natur. Det er oplagt at tage en gå- eller cykeltur i de omkringliggende skove. Tag familien med ud i naturen i rolige omgivelser på denne hyggelige campingplads.

Restauranter på campingpladsen

Restauranter på campingpladsen

Camping Sallandshoeve Vakantiepark tilbyder selvfølgelig spisemuligheder, hvor der både er mulighed for at spise et hurtigt måltid eller en stor portion aftensmad ved Boerderij Sallandshoeve, som er en hyggelig restaurant på selve campingpladsen.

Der er også en mulighed at spise i Nieuw Heeten by, som ikke er mere end en lille gåtur fra Campingpladsen Sallandshoeve Vakantiepark. Den lille by har en dejlig atmosfære, og det er oplagt at gå en tur ind til byen og få en is med familien.

Sjove aktiviteter og underholdning

Sjove aktiviteter og underholdning

Sallandshoeve Vakantiepark har mange sjove aktiviteter. Der er en bowlinghal, en svømmepøl, en legeplads med hoppeborg og meget andet. Hvis I har små børn, er campingpladsen et fantastisk sted at holde ferie. De mange sjove aktiviteter gør stedet attraktivt, da I ikke behøver at tage vidt omkring for at have det sjovt.

Minigolf er en fantastisk familieaktivitet, fordi alle kan deltage på lige fod, og det er sjovt at spille på de finurlige baner. Camping Sallandshoeve Vakantiepark har en minigolfbane med 18 huller, der er lavet på en sjov måde. Hele familien kan også prøve gokart, da campingpladsen har en sjov gokartbane, hvor I kan dyste om, hvem der kommer først. Der er også mulighed for at leje en cykel og spille fodbold eller bordtennis.

Kom ud og få gode oplevelser

Kom ud og få gode oplevelser

Der er mange forskellige gode oplevelser i området, hvor I som familie kan få en masse gode minder. Hvis børnene elsker dinosaurer, kan I tage til Dinoland Zwolle, som er ca. 27 km. fra selve campingpladsen. Har I lyst til at opleve en sjov eventyrpark med over 30 forskellige attraktioner og begivenheder? Prøv Adventure Park Hellendoorn, som kun ligger 10 km fra Sallandshoeve Vakantiepark. Stedet er hyggeligt, og I kan prøve vandrutsjebaner, river rafting og meget mere.

Der er med andre ord gode muligheder for at få en god familieferie på Camping Sallandshoeve Vakantiepark. Uanset om I ønsker en ferie, hvor I kan slappe af med massage og bowling uden at skulle langt væk fra campingpladsen, eller om I vil se en zoologiske have, dinoland eller forlystelsespark, er der gode muligheder for det på Camping Sallandshoeve Vakantiepark.