Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41
Alt det får I:
Direkte til smuk strand
Prisvindende campingplads
Sjove aktiviteter for familien
Perfekt til naturelskere
Top faciliteter
Direkte til strand / sø
Strandtype
Småsten
Legeplads
Grill tilladt
Gas og el
Restaurant
Hund tilladt
Hvis tilladt i bolig
Top faciliteter
Direkte til strand / sø
Strandtype
Småsten
Legeplads
Grill tilladt
Gas og el
Restaurant
Hund tilladt
Hvis tilladt i bolig

Velkommen til Camping Slatina

Camping Slatina er en campingplads i Kvarner-området i Kroatien, som er ideel for hele den aktive familie. Campingpladsen er endda blevet udnævnt som værende en af de bedste campingpladser af den Kroatiske Camping Union. Pladsen ligger tæt på havet og befinder sig i smuk natur. Helt sikkert værd at opleve sammen med familien! Læs mere
Læs mere
Luk
Afstand strand & type
Direkte til strand / sø
Strandtype
Småsten
Strand
Hundestrand
Velegnet til
Børn (5-11 år)
Sportsfaciliteter
Minigolf
Cykeludlejning
Hund
Hund tilladt
Hvis tilladt i bolig
Til børnene
Legeplads
Pladsstørrelse
Meget stor plads
Vandsport
Dykkerskole
Butikker
Kiosk
Minimarked
Restauranter / barer
Pizzaria
Restaurant
Generelt
Grill tilladt
Gas og el
WiFi
Hele pladsen (gratis)
Egnet til
Børn (5-11 år)
Omgivelser
Tætteste by
1 km
Ferie tema
På en ø

Camping Slatina i Kroatien

En mediterransk oase

En mediterransk oase

Foruden at være en af de bedste campingpladser i Kroatien er stedet en mediterransk oase. Her er masser af planter og træer, den smukkeste havudsigt, sportsfaciliteter for hele familien og mulighed for at dykke. Vi garanterer, at I får den bedste tid på Camping Slatina. Gå på opdagelse i det smukke Kvarner-område, som byder på frodig og smuk natur. Pladsen har cykler, du kan leje, og hvis du har lyst til at gå, hjælper pladsen med at finde den perfekte vandrerute. Stranden og havet er heller ikke til at tage fejl af, så tag ned og oplev det krystalblå Adriaterhav.

Gode dage på stranden

Gode dage på stranden

På smukke Slatina Beach er der noget enhver smag. Hvis du vil slappe af i den kroatiske varme og solbade, er der rigeligt med plads til det. Vil du dykke, eller lære at dykke, kan du også det. På stranden er der selvfølgelig også bad, omklædningsrum og livredder, så du altid kan føle, at du og din familie er i sikre hænder. Her er også en restaurant og faciliteter til sport og sjov. Stranden består hovedsageligt af ral og småsten.

Lokale restauranter, barer og indkøb

Lokale restauranter, barer og indkøb

Ved strandens kyst finder du restaurant Žal. Her kan du få en masse specialiteter fra det mediterranske køkken og Kvarnerområdet, såsom saftigt lammekød med kartofler og friske retter med fisk og skaldyr. Du kan selvfølgelig også få lækker vin fra de lokale områder, som helt sikkert vil fuldende dit måltid. Service og mad er altid i topkvalitet, så det eneste, du skal gøre, er at nyde din aften - og måske også en drink i baren.

Skal du stå for morgenmaden, eller har du brug for nogle friske råvarer til en grillaften, dækker pladsen dig ind. Besøg butikken på campingpladsen, der har friske grøntsager og frugter, og få friskfanget fisk ved siden af butikken.

Aktiv, sjov og afslapning

Aktiv, sjov og afslapning

På Camping Slatina kan du leje cykler, tage på vandreture, tage et spil strandvolley eller udfordre familien i minigolf. Har du et dykkercertifikat, kan du leje dykkerudstyr, så du kan udforske det smukke Adriaterhav. Har du ikke et dykkercertifikat, men tænker du, at det er på tide, at du får 

sådan et, kan du også tage sådan et på pladsen. I morgentimerne kan du dyrke yoga og pilates i afslappende stemning. De yngre gæster kan deltage i øko-dage, som er et undervisningsprogram, hvor man kan lære om planteliv, dyreliv og have det sjovt med andre børn. Resten af familien må selvfølgelig også gerne deltage. Der tilbydes mini-disko for de små, hvor der altid vil være personale til at tage sig af dem og sørge for, at de alle har det sjovt.