Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Småland Miniglamping

Alt det får I:
Gode vandreruter
Besøg Pippi Langstrømpes fødeby
Omringet af natur
Rekreativ sø
Top faciliteter
Direkte til sø
Grill tilladt
Trampoliner / hoppeborg
Top faciliteter
Direkte til sø
Grill tilladt
Trampoliner / hoppeborg

Nyd ren afslapning hos Småland Miniglamping

Nyd miniglamping i den smukke svenske natur i provinsen Vimmerby, fødestedet for Pippi Langstrømpe! Området er af en lille skala, hvor I primært kommer for at slappe af, mens den omkringliggende natur giver en følelse af eventyr under jeres campingferie. Læs mere
Læs mere
Luk
Afstand strand & type
Direkte til sø
Generelt
Grill tilladt
Omgivelser
Nærmeste supermarked
1.2 km
Tætteste by
20 km
Sportsfaciliteter
Fiskeri
Til børnene
Trampoliner / hoppeborg

Velkommen til Småland Miniglamping

Svømmemuligheder på Småland Miniglamping

Svømmemuligheder på Småland Miniglamping

Gør som mange svenskere selv gør og tag en dukkert i en af de mange søer for at køle af. Denne campingplads i Vimmerby har også en idyllisk rekreationssø med strand, hvor I kan solbade og slappe af. I nærheden er der større søer som Juttern og Ören. Nyd naturen og omfavn friluftslivet på Småland Miniglamping.

Aktiviteter på Småland Miniglamping

Aktiviteter på Småland Miniglamping

Hos Småland Miniglamping finder I en legeplads med trampolin, og  en græsplæne der er oplagt til fodbold- eller padeltenniskampe.  Men underholdningen på denne campingferie findes primært i den skønne natur, som campingpladsen er omgivet af. Tag hele familien med ind i vildmarken og oplev utallige eventyr. I kan spørg ejerne om vandreruterne omkring miniglampingen. Sidst, men ikke mindst, så har I mulighed for at tage på elgsafari, som er et must!

Spisemuligheder

Spisemuligheder

Prøv den søde svenske tradition Fika, som består af en kop kaffe og en lille kage til eftermiddag på det nærtliggende bageri. Herudover finder I også en butik tæt på campingpladsen, hvor I kan gør jeres småindkøb. Både bageri og butik ligger inden for gåafstand.

Omgivelserne omkring Småland Miniglamping

Omgivelserne omkring Småland Miniglamping

Besøg den charmerende Vimmerby, hvor Astrid Lindgren skrev de verdensberømte historier om Pippi Langstrømpe, og besøg teaterparken Astrid Lindgrens Verden, som er dedikeret til den modige pige med de røde fletninger. Vil I udfordre jer selv og lege abekatte, så er Vimmerby Adventure Park et besøg værd! Klatreparken inkluderer Skandinaviens længste zip line. En times kørsel væk finder I den smukke og hyggelige badeby Västervik.