Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Camping Tenuta Tredici Ulivi

Alt det får I:
Bordtennisbord
Stor pool
Vinsmagning
Disko-svømning
Top faciliteter
Udendørs pool
Trampoliner / hoppeborg
Bordtennis
Top faciliteter
Udendørs pool
Trampoliner / hoppeborg
Bordtennis

Skønt feriested nær stranden og Adriaterhavet

Denne camping er oplagt for jer, som gerne vil væk fra byens stress og jag for at finde roen og nyde lækre Italienske omgivelser. Hos Camping Tenuta Tredici Ulivi er I omringet af grønne områder og vinmarker, men stadig tæt på hyggelige byer som Senigallia og Ancona, som ligger direkte ud til kysten. Læs mere
Læs mere
Luk
Swimmingpool
Udendørs pool
Solsenge ved poolen
Andre faciliteter
Opladning elbiler
Omgivelser
Tætteste by
9.5 km
Pladsstørrelse
Lille plads
Restauranter / barer
Bar
Brød Service
Sanitetsforhold
Vaskemaskiner
Sportsfaciliteter
Bordfodbold
Bordtennis
Til børnene
Trampoliner / hoppeborg

Velkommen til Camping Tenuta Tredici Ulivi

Pool, strand og Adriaterhavet

Pool, strand og Adriaterhavet

Poolen hos  Camping Tenuta Tredici Ulivi er stor og moderne og oplagt for både små og voksne, da poolen har en lavvandsende og en dyb ende. Omkring poolen finder I dejlige solsenge og parasoller, hvor I kan nyde den fremragende udsigt udover Tredici Ulivi. Foretrækker I stand og hav, så finder I flere lækre sandstrande i Senigallia, hvor der både er plads til børnene, samt fancy Beach Clubs med kolde drinks og lækre snacks. Her kan I leje solsenge og parasoller og tilbringe dagen med solbadning og afslapning, mens børn plasker rundt eller spiller Beach volleyball. 

Aktiviteter og faciliteter

Aktiviteter og faciliteter

På denne campingplads finder I aktiviteter for alle, heriblandt bordtennis, bordfodbold, fodboldmål og legeredskaber til de mindste. Til voksne finder I en lækker bar, som byder på snacks, is og drinks. Herudover, kan I også tage på skønne vinsmagninger til nærtliggende vingårde. En aften om ugen bliver poolen forvandlet til diskoteksvømning, hvor der bliver sat musik på, og pool lyset tændes, så små og store kan nyde en diskoteksvømning på denne lune sommeraften.

Udflugtsmål nær Camping Tenuta Tredici Ulivi

Udflugtsmål nær Camping Tenuta Tredici Ulivi

Landskabet omkringliggende campingpladsen er ideel til smukke gåture og hyggelige cykelture. Udover landbruget er der mange vin- og olivenbønder, som gerne åbner dørene for den interesserede turist og giver dem en smagsprøve af deres delikatesser. I kan også besøge forskellige gamle landsbyer, der inviterer jer til at bruge en eftermiddag på at slentre igennem byen og opleve den autentiske stemning med en espresso eller en lille is. Et must på denne ferie er en dag i Ancona, som er den støre by i denne region og ligger direkte ned til Adriaterhavet. Her finder I skøn arkitektur, shopping, samt masser af hyggelige caféer på strandpromenaden.