Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Camping Terra Verdon

Alt det får I:
Spændende område omkring pladsen
Luksuscamping for hele familien
Et væld af sjove aktiviteter og underholdning
Opvarmet swimmingpool
Top faciliteter
Udendørs pool
Opvarmet
Udendørs pool
Ferskvand, 120 m²
Grill tilladt
Gas og el
Legeplads
Bordtennis
Restaurant
Top faciliteter
Udendørs pool
Opvarmet
Udendørs pool
Ferskvand, 120 m²
Grill tilladt
Gas og el
Legeplads
Bordtennis
Restaurant

Den perfekte familie campingplads

4-stjernet luksuscamping beliggende i Castellane blot 5 kilometer fra Castillon søen. Det er den oplagte campingplads, hvis du ønsker at udforske Verdon regionen yderligere. Det er desuden det ideelle sted at medbringe familien, da der er mange faciliteter på stedet såsom et sportsområde og en opvarmet swimmingpool. Læs mere
Læs mere
Luk
Swimmingpool
Badeshorts ikke tilladt
Badehætte (frivilligt)
Udendørs pool
Opvarmet, Ferskvand, 120 m²
Velegnet til
Små børn (0-4 år)
Børn (5-11 år)
Antal stjerner
4 stjerner
Butikker
Supermarked
Stort udvalg
Generelt
Egnet til
Babyer (0-4 år), Børn (5-11 år)
Grill tilladt
Gas og el
WiFi
Afgrænset område (gratis nogle områder)
Hund
Hund tilladt
Hvis tilladt i bolig
Omgivelser
Tætteste by
2 km
Pladsstørrelse
Mellemstor plads
Restauranter / barer
Restaurant
Snackbar
Take away
Sanitetsforhold
Børnefaciliteter (bad & toilet til børn)
Brusere
Vaskemaskiner
Sportsfaciliteter
Bordtennis
Hiking
Petanque
Til børnene
Legeplads

Velkommen til Camping Terra Verdon

Læs mere om Camping Terra Verdon her..

Læs mere om Camping Terra Verdon her..

Er du på udkig efter luksuscamping for hele familien tæt på Gorges du Verdon, der hører til blandt de smukkeste bjergkløfter i Europa? I så fald er Terra Verdon camping et rigtig godt bud. Stedet er både oplagt at besøge med venner, familie eller som par, hvis man har behov for en romantisk pause fra hverdagen. Terra Verdon ligger i byen Castellane lige ved foden af bjergene og ved Castillon søen, og her er du garanteret en uforglemmelig ferie.

Poolområde

Poolområde

På Terra Verdon campingplads ligger en opvarmet swimmingpool, hvorfor den både kan bruges om sommeren og vinteren. Denne er desuden overvågnet af en livredder, og så er den 20 meter lang og 10 meter bred. Den ene ende af bassinet er desuden lavvandet, så børn sagtens kan lege med i vandet, mens den anden ende er hele 3 meter dyb.

Aktiviteter og underholdning

Aktiviteter og underholdning

Der er uden tvivl masser at give sig til, når man er på Terra Verdon camping. Her ligger nemlig et sports- og legeområde, hvor det er muligt at dyste i beachvolleyball eller petanque, og der ligger desuden en multisportsbane på pladsen. Ydermere er der for de mindste i familien hoppeborge, mens det for børn mellem 6-12 år er muligt at deltage i børneklubben, der arrangerer forskellige aktiviteter. Det kan være alt fra tegnekonkurrencer til boldspil. Der er desuden ofte aftenarrangementer. For hele familien er der ydermere fodboldturneringer, bordtennisturneringer og aerobics. Endelig bliver der også arrangeret orienteringsløb og poolparty.

Mad og drikke

Mad og drikke

På pladsen ligger restaurant La Ferme, hvor du kan nyde forskellige lokale retter eller take-away mad som kylling eller pizza. Det er derfor ikke nødvendigt selv at lave mad, når man er på camping på Terra Verdon campingplads. Det er desuden muligt at købe forfriskninger og is i restauranten, når du har behov for en lille pause fra swimmingpoolen, eller når du er kommet hjem fra en lang gåtur.

Indkøbsmuligheder

Indkøbsmuligheder

Der ligger ydermere en brødbutik på campingpladsen, hvor du blandt andet kan købe friskbagte croissanter til morgenmaden. Der er også gode muligheder for at handle ind, da der ligger et minisupermarked på pladsen, og hvis du har behov for at handle stort ind, ligger der et Casino supermarked blot 500 meter derfra.

Muligheder i området

Muligheder i området

Der er en hel masse at lave i Castellane i Gorges du Verdon, og det gælder især, hvis du er glad for action og sport. Hvis du ønsker den bedste udsigt ud over Castellane, er du garanteret det ved at klatre op til toppen af ’Roc’. Dette er en naturlig klippedannelse, hvor du kan se ud over hele byen. Herudover er der i området flere hiking-ruter, og du kan både riverrafte, sejle i kano, kajak, tage på canoying-tur, paraglide, bungeejumpe og meget andet. Du bør bestemt besøge Valcros slot, tage en gåtur rundt om søerne Chaudanne og Castillon eller besøge de smukke byer omkring Castellane såsom Demandolx, Saint-Julien-du-Verdon, Annot, Le Bourguet eller Brenon.