Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Urban Gardens Gent

Alt det får I:
Cykeludlejning
Besøg Gent
Klatrebane & legeplads
Vandpark på sø
Top faciliteter
Legeplads
Bordtennis
Restaurant
Supermarked
Top faciliteter
Legeplads
Bordtennis
Restaurant
Supermarked

Nyd stranden og naturen ved Urban Gardens

Hold jeres ferie midt i hjertet af Gent og bo hos Urban Gardens Camping! Her kan I nyde alle de faciliteter, I kunne ønske jer fra en familieferie, heriblandt en rekreativ sø med vandrutsjebaner, klatrebane, sportsaktiviteter samt afslapning ved stranden. Er I til kultur og historie, så har I også rig mulighed for at besøg nogle af Belgiens fantastiske byer. Læs mere
Læs mere
Luk
Butikker
Supermarked
Restauranter / barer
Restaurant
Snackbar
Sportsfaciliteter
Bordtennis
Cykeludlejning
Til børnene
Legeplads
Underholdning
Underholdning (dag)

Velkommen til Urban Gardens

Svømme faciliteter på Urban Gardens

Svømme faciliteter på Urban Gardens

Den rekreative sø kan bedst beskrives som en komplet vandpark med høje rutsjebaner og overdådige springvand. Hele familien kan hygge sig sammen i vandkanten med solbadning, kolde drikkevarer samt bygning af sandslotte. Hvis I vil have mere vandunderholdning, kan I gå eller cykle mod Sup Gent for at udforske byen ved at padle rundt. 

Faciliteter på Camping Urban Gardens

Faciliteter på Camping Urban Gardens

Sports- og fritidsparken ligger direkte ved siden af campingpladsen. Her finder I beachvolleyball, en klatrebane, en legeplads, en fodboldbane og meget mere! Under denne specielle campingferie har I også mulighed for at leje cykler på campingpladsen. Når sulten melder sig, så finder I både en pizza-foodtruck og bar hos Urban Gardens.

Omgivelserne af ​​Camping Urban Gardens

Omgivelserne af ​​Camping Urban Gardens

Antwerpens charmerende søster, Gent har et malerisk og mondænt centrum. Gå Herman Brusselmans-ruten og smag på Gents ostekroketter som I kan nyde på en terrasse langs Schelde. Besøg ruinerne af Gravensteen eller forkæl familien med en "pakke fritter" i Fritmuseum. Flere smukke belgiske byer, såsom Brugge, Bruxelles og Antwerpen (besøg den berømte zoo her) ligger inden for køreafstand, hvor I kan opleve kultur og shoppe i lokale butikker. Vil I opleve fart og sus i maven, så besøg forlystelsesparkerne Harry Malter og De Toverplaneet nærtliggende campingpladsen.