Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Camping Village Baia del Monaco

Alt det får I:
Beliggende i et unikt område i Puglia
Direkte til fantastisk hav og strand
Masser af aktiviteter for børn, unge og voksne
2 lækre poolområder
Top faciliteter
Udendørs pool
Mini klub
Multisportsbane
Tennis
Restaurant
Supermarked
Top faciliteter
Udendørs pool
Mini klub
Multisportsbane
Tennis
Restaurant
Supermarked

Velkommen til den skønneste ferie

I hjertet af naturreservatet i Nationalparken Gargano, direkte ved havet med en stor adgangsrampe til sandstranden i Mattinata, er Baia del Monaco Village den perfekte løsning til ferie i den varme middelhavssommer. Dejlige lejligheder, muligheden for at dyrke mange sportsgrene, en eksklusiv strand, der udspringer af det berømte vand i Gargano og skøn mad fra restauranten. Baia del Monaco Village i Mattinata kan imødekomme behovet i alle aldre med enkelhed og friskhed. Læs mere
Læs mere
Luk
Strand
Solsenge på stranden
Mod betaling
Swimmingpool
Udendørs pool
Solsenge ved poolen
Underholdning
Mini klub
Underholdning (dag)
Antal stjerner
4 stjerner
Butikker
Bageri
Supermarked
Hund
Hund tilladt
Hvis tilladt i bolig
Omgivelser
Nærmeste hospital
8 km
Nærmeste lufthavn
5 km
Nærmeste togstation
8 km
Tætteste by
8 km
Restauranter / barer
Bar
Restaurant
Snackbar
Sportsfaciliteter
Multisportsbane
Tennis
Vandsport
Vandcykeludlejning
Wellness faciliteter
Hydromassage i pool
Jacuzzi

Vi kender Villaggio Baia del Monaco

Strand og pools

Strand og pools

Villaggio baia del Monaco har 2 store flotte pools, som kun ligger og venter på netop jer til at hoppe i og nyde det dejlige vand, men så sandelig også udsigten over bjergene og området fra begge pools. Det er næsten en hel oplevelse i sig selv at ligge ved poolen og beundre de smukke bjerge, mens ungerne pjasker og leger.

Stranden, som er nem at komme til, er også et helt kapitel for sig. Vandet er azurblåt og den private strand med de smukke diger ud i havet med liggestole indbyder til afslapning og hygge. Efter et par timer på stranden og tørsten melder sig, kan man købe forfriskninger, is og andre lækkerier i strandbaren.

Restaurant, bar og indkøb

Restaurant, bar og indkøb

Feriestedet har alt, hvad I skal bruge til en pragtfuld ferie! I restauranten og pizzeriaet indbydes til at smage fremragende retter af lokal og national gastronomi, tilberedt med de bedste ingredienser fra Puglia og især Gargano. Hvilken oplevelse med friske råvarer i godt selskab med familien.

Strandbaren har dejlige forfriskende drinks og is, når I efter en dejlig dag skal sludre i solnedgangen med udsigt over havet.

Ønsker I selv at lave mad er der et minimarked på stedet, hvor I kan købe ind. Vil I handle stort ind, så ligger der flere supermarkeder i Mattinata, som ligger ca. 15 min. kørsel fra stedet.

Aktiviteter og faciliteter

Aktiviteter og faciliteter

For at gøre din ferie på Gargano så behagelig som muligt tilbyder Baia del Monaco Tourist Village sine gæster en bred vifte af aktiviteter. Der er en lille legeplads for de små, sportsfaciliteter såsom en multi -formål tennis-fem-til-side fodboldbane med syntetisk græs.  2 swimmingpools med hydromassageområde og børn. Strand med nautisk udstyr og naturligvis underholdning.