Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Camping Village Lago Maggiore

Alt det får I:
Godt underholdningsprogram
Kun 3 km fra byen Arona
Børnevenligt poolområde
Direkte adgang til strand ved sø
Top faciliteter
Direkte til sø
Strandtype
Sand / småsten, direkte
Vandrutsjebane
Rutsjebane (børn)
Udendørs pool
Ferskvand
Mini klub
Underholdning (aften)
Højsæson
Top faciliteter
Direkte til sø
Strandtype
Sand / småsten, direkte
Vandrutsjebane
Rutsjebane (børn)
Udendørs pool
Ferskvand
Mini klub
Underholdning (aften)
Højsæson

Velkommen til Camping Lago Maggiore

Camping Village Lago Maggiore ligger i Dormelletto, i det sydvestlige hjørne af Lago Maggiore søen, blot 3 km. fra den smukke by Arona. Pladsen ligger meget charmerende og byder på mange forskellige aktiviteter, sport og kulturoplevelser. Campingpladsen ligger i dejlige grønne omgivelser, med direkte adgang til en bred strand ned til søen, hvor I kan bade fra. Derudover er der 2 pools, børnepool og vandrutsjebane samt legeplads. Lige uden for pladsen er der butikker, diskoteker og mulighed for at spille bowling. Der er også biografer, barer, restauranter og forretningscentre, som bare venter på, at I kommer. Læs mere
Læs mere
Luk
Afstand strand & type
Direkte til sø
Strandtype
Sand / småsten, direkte
Swimmingpool
Badeshorts tilladt
Badehætte (påkrævet)
Alle pools
Vandrutsjebane
Rutsjebane (børn)
Udendørs pool
Ferskvand
Separat børnepool
Velegnet til
Små børn (0-4 år)
Børn (5-11 år)
Underholdning
Mini klub
Underholdning (aften)
Højsæson
TV Rum
Underholdning (dag)
Højsæson
Andre faciliteter
Parkering
Bilfri plads (gratis central parkering))
Antal stjerner
3 stjerner
Butikker
Andre butikker
Bageri, Bazar, Kiosk
Bageri
Basar
Kiosk
Supermarked
Lille udvalg
Generelt
Egnet til
Babyer (0-4 år), Børn (5-11 år)
Grill tilladt
Kul
Pladsens terræn
Bakket, Flad
Sprog som tales
WiFi
Afgrænset område (mod betaling)
Hund
Hund tilladt
Hvis tilladt i bolig
Omgivelser
Nærmeste lufthavn
Milano (Orio al Serio), 100 km
Tætteste by
400 m
Pladsstørrelse
Mellemstor plads
Restauranter / barer
Bar
Diskotek
Maks. 1 kilometer
Pizzaria
Restaurant
Strandbar
Sanitetsforhold
Handicap faciliteter
Toiletter, Brusere
Tørretumblere
Vaskemaskiner
Sportsfaciliteter
Billard / pool
Bordtennis
Cykeludlejning
Fodbold
Petanque
Volleyball
Til børnene
Legeplads
Spillehal

Camping Lago Maggiore i Italien

Camping Lago Maggiore – Maggioresøen

Camping Lago Maggiore – Maggioresøen

På den sydvestlige kyst ved Maggioresøen ligger familiecampingpladsen Camping Lago Maggiore. Pladsen ligger nær Arona, som er en hyggelig by, der ligger i smukke omgivelser ligesom resten af stedet. Her kan hele familien få en afslappende ferie med sol, sjove aktiviteter på campingpladsen og i området samt udnytte de gode udflugtsmuligheder. Campingpladsen er omgivet af skøn natur midt i alperne, og her finder I et varmt klima. Det er altså det perfekte sted, hvad end I ønsker at slappe af, være aktive eller kombinere begge.

Indbydende pool og badesø

Indbydende pool og badesø

Camping Lago Maggiore har direkte adgang til stranden ved søen. Maggioresøen er den næststørste alpesø i Italien, og der er mange fordele ved at bade her. I søen er der ikke strøm som i havet, og derfor kan mindre børn helt trygt lege i vandkanten. I søen er der desuden mulighed for at tage en frisk dukkert med farverige fisk, snorkle og dykke. Hvis du helst vil have hovedet oven vande, findes der mange sjove aktiviteter såsom roning, surfing og bådleje. Ved Maggioresøen er der varmt klima og lækkert badevand, så man kan bruge mange solrige timer i dette naturskønne område.

Campingpladsen har desuden et stort poolområde med et børnebassin og en stor pool på 200 kvadratmeter. I poolområdet finder man også en masse solsenge, hvorfra man kan slappe af og nyde solen. I løbet af hele dagen vil det også være muligt at deltage i forskellige aktiviteter som eksempelvis børneklub. Ud over det er det muligt at spille tennis, petanque, volley og foldbold, og man finder både golf- og minigolfbaner meget tæt på pladsen.


Restauranter

Restauranter

På Camping Lago Maggiores restaurant kan I få serveret italienske klassikere og smagfulde, lokale specialiteter. Restauranten har åbent hele sæsonen, og det har pladsens bar også. På baren er det muligt at få serveret kolde, forfriskende sodavand, drinks og øl – både i varmen om dagen og om aftenen. Området er et spændende kulinarisk område, og man kan også få mange gode smagsoplevelser, hvis man bevæger sig ud i de små bjerglandsbyer.

Indkøbsmuligheder

Indkøbsmuligheder

Campingpladsen har sit eget minimarked, hvor man kan få alle de ting, man behøver, når man er på familieferie. Her kan I handle, så I selv kan lave mad, men I kan også finde de mest nødvendige ting til poolen eller stranden. Hvis I ønsker at gøre jer et større indkøb, ligger der et stort supermarked, hvor I kan få alt, blot 50 meter fra pladsen.

Området omkring pladsen

Området omkring pladsen

Pladsen ligger nær byen Arona, som er kendt for sin store bronzestatue af ærkebiskoppen Carlo Borromeo den Første. Statuen har over 200 år på bagen, da den er fra 1698, men derfor kan den sagtens holde til, at hele familien kravler op i den store bronzefigur og ser den flotte udsigt.

Der er endnu vildere udsigter at finde, hvis I kører over bjerget Mottarone. Denne køretur byder på en masse hårnålesving, hvor man måske lige må holde vejret, men turen er smuk med vue ud over søen og alperne, og ellers kører I primært i frodig skov. Der ligger en nationalpark på toppen af Mottarone, hvor hele familien kan snøre vandreskoene og gå nogle gode ture. Bjergtoppene og -siderne har gode vandreruter, men den sportsglade familie kan også udforske området fra cyklen eller i en klatresele.