Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Camping Villaggio San Francesco

Alt det får I:
Gode spisesteder og indkøbsmuligheder
Fantastisk poolområde med vandrutsjebaner
Direkte adgang til strand
Aktiviteter for alle
Top faciliteter
Direkte til hav
Strandtype
Sand, direkte
Vandrutsjebane
Multibane
Udendørs pool
Fri
Mini klub
Mini klub
Højsæson
Top faciliteter
Direkte til hav
Strandtype
Sand, direkte
Vandrutsjebane
Multibane
Udendørs pool
Fri
Mini klub
Mini klub
Højsæson

Feriestedet for familien

Camping San Francesco er en 5-stjernet campingplads ved Caorle, der er perfekt for børnefamilier, som ønsker at blande afslapning, sjov og leg, når ferien kalder. På campingpladsen finder I nemlig både tre store poolområder, vandrutsjebaner og en jacuzzi. Derudover finder I et hav af sjove aktiviteter for både børn og voksne – herunder både sportsaktiviteter og vandsport. Skulle I få lyst til en udflugt i området, kan Aquafollie i Caorle anbefales - især for børnene. Når man er på ferie ved den nordlige Adriaterhavskyst skal Venedig næsten opleves, som er et sandt ferieparadis. Læs mere
Læs mere
Luk
Tag bussen til dette feriested
Badebus destination
Afstand strand & type
Direkte til hav
Strandtype
Sand, direkte
Strand
Solsenge på stranden
Mod betaling
Swimmingpool
Badeshorts tilladt
Badehætte (frivilligt)
Vandrutsjebane
Multibane
Udendørs pool
Fri
Separat børnepool
Ferskvand
Baby pool
Ferskvand
Jacuzzi / Whirlpool
Whirlpool
Pool siesta lukketid
mellem kl. 13-15.00
Solsenge ved poolen
Gratis
Velegnet til
Små børn (0-4 år)
Børn (5-11 år)
Underholdning
Mini klub
, Højsæson
Underholdning (aften)
Højsæson
Børne-disco
Højsæson, 4-12 år
Junior klub
Hele sæsonen, begrænset i lavsæson
Organiserede udflugter
Storskærm sport
Teenage klub
Højsæson, Alder 12-17 år
Underholdning (dag)
Højsæson
Andre faciliteter
Bilvask
Hæveautomat
Læge
Dagligt
Opladning elbiler
Parkering
Normalt ved boligen (gratis)
Sikkerhedsboks
Antal stjerner
5 stjerner
Butikker
Andre butikker
Apotek
Basar
Butik
Fiskehandler
Frisør
Slagter
Souvenirs
Supermarked
Stort udvalg
Ferie tema
Strandferie
Generelt
Egnet til
Babyer (0-4 år), Børn (5-11 år)
Ekstratelt (lille)
Ikke tilladt
Grill tilladt
Gas og el
PC med Internet
Mod betaling
Pladsens terræn
Flad
Sprog som tales
Engelsk, Tysk, Italiensk
WiFi
Hele pladsen (mod betaling)
Hund
Hund tilladt
Hvis tilladt i bolig, Max. 2 hunde
Omgivelser
Nærmeste hospital
25 km
Nærmeste lufthavn
Venice Marco Polo, 60 km
Nærmeste marked
10 km
Nærmeste supermarked
5 km
Tætteste by
8.5 km
Pladsstørrelse
Meget stor plads
Restauranter / barer
Bar
Undendørsterrasse
Isbod
Pizzaria
Restaurant
Snackbar
Take away
Sanitetsforhold
Børnefaciliteter (bad & toilet til børn)
Toiletter, Brusere
Handicap faciliteter
Toiletter, Brusere
Tørretumblere
Mod betaling
Vaskemaskiner
Sportsfaciliteter
Aquarobics
Basketball
Bordtennis
Bueskydning
Cykeludlejning
Cykler (voksen), Cykler (børn), Mountain bikes, Børnesæde
Fitness
Udendørs
Fodbold
Minigolf
Multisportsbane
Petanque
Sportsturneringer
Tennis
Volleyball
Til børnene
Karruseller
Mod betaling
Legeplads
Minitog på pladsen
Mod betaling
Spillehal
Trampoliner / hoppeborg
Trampolin
Vandsport
Dykning
Kajakudlejning
Padel
Surf-skole
Vandski

Praktisk information

Siesta mellem kl. 13.00 - 15.00 ( Swimmingpools og underholdning er lukket i dette tidsrum.) & fra 23.00 - 07.00

Velkommen til Camping San Francesco

Camping San Francesco – Adriaterhavet

Camping San Francesco – Adriaterhavet

Camping San Francesco er en 4-stjernet campingplads, beliggende ved Carole, Adriaterhavet. Denne campingplads er perfekt for børnefamilier, som ønsker at blande afslapning, sjov og leg, når ferien kalder. På pladser finder I nemlig både tre store poolkomplekser, et aquacenter og en jacuzzi. Derudover finder I et hav af sjove aktiviteter for både børn og voksne – herunder både sportsaktiviteter og vandsport. Der er også en Padelbane, som I kan underholde jer med. 

Skulle I få lyst til en udflugt i området, kan Aquafollie i Caorle anbefales - især for børnene. Når man er på ferie ved den nordlige Adriaterhavskyst skal Venedig næsten opleves, som er et sandt ferieparadis.

Tre store poolkomplekser

Tre store poolkomplekser

Har du børn i familien, og elsker de at slå deres indre vandhunde løs, når I er på ferie? Så er Camping San Francesco lige noget for jer. Her får I nemlig et stort udvalg af swimmingpools, børnepools og vandrutsjebaner – perfekt til en ferie med sjov og leg. Der er 3 store pools med børnepools fordelt på pladsen, 1 opvarmet pool, vandrutsjebaner og masser af vandaktiviteter. Pladsens har også et Aqualand (Centro Acquatico Garden) med vandrutsjebaner.

Central beliggenhed ved Adriaterhavet

Central beliggenhed ved Adriaterhavet

Fra Camping San Francesco har I tilmed direkte adgang til en flot sandstrand beliggende ved det populære Adriaterhav. Her kan I for alvor få sand mellem tæerne og bade i det smukke, koralblå havvand. Både i campingpladsens populære swimmingpools og på den nærtliggende sandstrand finder I flere forskellige vandsportsaktiviteter for både voksne og børn. Her kan I blandt andet prøve kræfter med vandgymnastik, sejlads, windsurfing, vandcykling, surfing og vandski – alle sjove vandaktiviteter for hele familien.

Tre restauranter og en bar

Tre restauranter og en bar

Efter en lang dag ved poolen med sjove aktiviteter og leg, melder sulten sig hurtigt. På Camping San Francesco behøver du og familien ikke at køre langt efter et lækkert, italiensk måltid, da pladsen byder på hele tre populære restauranter. Her kan I smage på alt, hvad hjertet begærer, uanset om I er på udkig efter en klassisk, italiensk pasta- eller pizzaret eller har smag for andre retter. Efter en skøn middag under åben himmel kan tørsten melde sig. På Camping San Francesco finder I en bar, som byder på alt fra lokale, italienske vine til lækre drinks. Her kan I opleve dygtige bartendere og tilegne jer skønne smagsoplevelser i de sene aftentimer.

Gode mulighed for indkøb og shopping

Gode mulighed for indkøb og shopping

På Camping San Francesco er der rig mulighed for at gøre de daglige indkøb i det lokale supermarked eller hos den lokale slagter eller fiskehandler. Her finder I et hav af forskellige, friske, italienske råvarer, så I selv kan tilberede en skøn morgenmad, frokost eller aftensmad. Til de shoppelystne finder I tilmed en souvenirshop, hvor I har mulighed for at købe en feriegave med hjem til familien. Vil I på slentretur i de små, hyggelige italienske gader, er der tilmed rig mulighed for dette i den nærtliggende storby Caorle.

Lidt om området og oplevelserne

Lidt om området og oplevelserne

Caorle og Adriaterhavet er populære områder for turister, hvor der er fyldt med fantastiske oplevelser for hele familien. Her finder I blandt andet et stort udvalg af smukke sandstrande, herunder Valle Vecchia og Spiaggia de Ponente. Ikke langt fra pladsen har I tilmed mulighed for at komme på en fantastisk tur til Adriaterhavskystens perle – Venedig. I Venedig rejser I tilbage i tiden og møder en smuk og romantisk bydel, som er bygget på pæle i havet. Hvis I ønsker en komplet rundvisning i Venedig, kan I tage på en bådtur, som for alvor viser jer den idylliske side af byen. Derudover har I mulighed for at opleve et hav af kulturelle attraktioner, herunder Markuspladsen, Rialtobroen og Dogepaladset. Her kan I tilmed ikke blot nyde den venetianske, italienske kultur, men samtidig lade den romantiske stemning overvælde jer.

Med Badebussen til Camping San Francesco

Med Badebussen til Camping San Francesco

Ønsker I at blive kørt direkte til San Francesco uden selv at skulle sidde bag rattet, så er badebussen den perfekte løsning. I højsæsonen kører bussen til de mest populære feriesteder i Italien i blandt dem San Francesco. I vælger selv, om I vil blive 1, 2 eller måske endda 3 uger, inden I vil med badebussen hjem igen.

Vi gør selvfølgelig lidt ekstra for børnene på busturen, og de kan blandt andet se sjove familiefilm på både ud- og hjemturen. Det bedste ved at rejse med badebussen er stemningen ombord. Kan I huske, hvordan det var at skulle på en lang rejse med mor og far? Man havde sommerfugle i maven, og det hele var et stort eventyr. Den oplevelse giver I jeres børn samtidig med, at de får en masse nye venner undervejs.