Camping Kos

Den græske ø Kos har alle ingredienserne til en vidunderlig campingferie. Kos strande betragtes som nogle af de smukkeste i øgruppen Dodekaneserne. Udover strandene er byen Kos med sit charmerende gamle centrum også et besøg værd. Øen byder på maleriske landsbyer omgivet af frodig vegetation, historiske ruiner, turistattraktioner og et varieret landskab med mange flade strækninger.
Læs mere

0

resultater

Strandene på Kos

Strandene i Kos Grækenland er nogle af de smukkeste på Dodekaneserne. De fleste af Kos strande er sandstrande med krystalblåt vand. Mange Kos-strande er turistvenlige og tilbyder masser af turistfaciliteter som Kardamena, Agios Stefanos, Kefalos og Lambi, mens andre er afsondret og har få besøgende.

Mad og drikke

Mad og drikke er meget vigtigt i Grækenland! Måltiderne samler familien og vennerne og der sludrse, diskuteres og udveksles meninger, så derfor er der mange hyggelige spisesteder på Kos. Restauranter og caféer findes faktisk overalt på øen, både på turist- og afsondrede steder. I Kos by anbefaler vi et besøg på:, Kardamena, Zia, Tigaki, Agios Stefanos, Mastihari og andre. 

Der er  flere rigtig gode vinerier på øen, og I kan helt sikkert få en lokal vin serveret til jeres måltid.

Aktiviteter på Kos

Da Kos er en turistudviklet ø, er der mange spændende ting at lave i Kos. En meget populær aktivitet er windsurfing. Der er windsurfingcentre på mange strande omkring på øen, der udlejer udstyr og tilbyder kurser. De mest populære windsurfing strande i Kos er Mastihari og Kefalos.

Dykning udvikler sig også gradvist på øen, og der arrangeres dykningsture på ubeboede holme og gamle vrag. På de mest organiserede strande i Kos er der også vandsportscentre med andre sjove vandsportsaktiviteter.

En uforglemmelig oplevelse er en sejltur mellem øerne - det klare blå vand og solen, der skinner, mens dagen nydes på dækket af båden. Måske en dukkert efterfulgt af frokost i en lille lagune.

Seværdigheder og historie

Der er så mange spændende og smukke seværdigheder på Kos!

Vi anbefaler det bevaringsværdige Asklepieion. Stedet ligger 4 km sydøst for Kos By og er ruinerne af lægecentret Asklepieion, som er et besøg værd. Centret blev opført i den græske oldtid og kan dateres tilbage til år 350 f.Kr. Det historiske mesterværk blev bygget for at hylde den græske gud for sundhed og medicin. 

Ruinerne af Agios Stefanos er interessant og ligger med en fantastisk udsigt over havet. 

Casa Romana er et palæ fra de romerske år, smukt dekoreret med fresker, udskårne repræsentationer og smukke mosaikker. Denne renoverede villa fra romertiden ligger i den vestlige del af byen Kos nær Odeon. I kan se vandcisterne og mosaikgulv med en skildring af en panter, der river dens kære i stykker. Der er også marmorbelagt gulve - Faktisk er der mange mosaikker og malerier over hele Casa Romana.

Christodoulo, er en mægtig middelalderlig borg med en strategisk placering overfor det, der er i dag er Pili på Kos. I finder borgen, hvis I går fra Palio Pili og derefter gennem cypresskoven, hvor der også findes en informationstavle. Det tager ca. 20 min at gå op til toppen, og undervejs kan I nyde en varierende og smuk natur. Hvis I vandre, kan I tage på en halvdagsudflugt langs de smukke vandrestier, der findes her.