Camping Ameland

Lige så snart I kører af færgen på Ameland vil I elske den hyggelige ø, Ameland. Øen byder på masser oplevelser for hele familien lige fra sæl-udflugter til afslapning på stranden! Kysterne på Ameland vandt i 2009 en kvalitetspris som garanterer dejlige feriedage på stranden når sommersolens stråler opvarmer luften. På Ameland er hele familien sikre på at få en dejlig campingferie med både til til afslapning og oplevelser!
Læs mere

0

resultater

Udflugter på Ameland

Når I holder ferie på Ameland er der masser muligheder for at tage på spændende udflugter i løbet af ferien. I kan tage på både hel- og halvdags bådture hvor I kan kigge efter sæler eller fiske. I kan også tage på guidede ture rundt i byerne eller på museerne. 

Tag på opdagelse selv

Når I er ankommet til Ameland kan I også selv gå på opdagelse på øen. Tag til de dejlige strande når vejret er godt eller gå en tur gennem øens største by, Hollum hvor det ikoniske fyrtårn også er. På øen er det også muligt at tage på spændende museumsbesøg og dykke ned i øens bemærkelsesværdige historie. I løbet af sommeren afholdes der sjove arrangementer og det kan være at I holder ferie lige præcis når den tre-dages rugbyturnering afholdes. 

Spis godt på ferien

Ameland er især kendt for øens lækre ost, rugbrød, fisk og sennep som I helt sikkert har mulighed for at smage på, hvis I spiser ude en aften på ferien. Der er forskellige og hyggelige spisesteder i de små byer på øen, så der er med garanti noget for hele familien. Efter et dejligt måltid kan I nyde en kop kaffe eller dessert og prøve den ikoniske rom-likør Nobeltje som sælges i Ballum. Der er forskellige indkøbsmuligheder på øen, så I har mulighed for at handle ind til måltiderne på ferien. 

Byer at besøge på Ameland

Med øens ca 3.565 indbyggere finder I ikke storbyliv på Ameland. Heldigvis er øens byer rigtig hyggelige og der er gode muligheder for at spadsere ture i både øens største og mindste by. Byen Nes er øens næststørste by og byder hvert år masser turister velkommen med hyggelige gader, gode spisesteder og spændende oplevelser. Hollum er øens største by og det er også her øens ikoniske fyrtårn ligger. 

Tag på stranden

I byen Buren ligge Ameland Beach. Når solen skinner er stranden godt besøgt af badeglade gæster som bygger sandslotte i vandkanten og nyder ferien i sandet. På stranden kan I også tage på tur på hesteryg, cykle eller nyde lækre måltider og kølige drikkevarer i de hyggelige strandpavilloner. 

Check også vores andre skønne rejsemål i Holland.