Banner

Camping Piemonte

Der findes utallige hyggelige og smukke byer i Piemonte-regionen, som ligger i det nordlige Italien. Her finder man ægte italiensk charme, og der er især noget at opleve på den kulinariske front.
Læs mere

0

resultater

Mad- og vinoplevelser i særklasse

Nogle af verdens bedste vine produceres i Langhe, som ligger i Piemonte regionen i det nordlige Italien. Så er du vinentusiast, er Piemonte en oplagt destination til den næste campingferie. I Piemonte serveres vine i særklasse og specielt rødvine, herunder blandt andet Barolo, Barbaresco og Barbera, kan nydes i den smukke natur eller i en af de hyggelige byer. Kombinér også vinen med en af Piemontes specialiteter som eksempelvis deres traditionelle ret piemontesisk fassona, deres tamaost eller deres hvide trøffel.  

Aktiviteter for alle

Har du brug for at komme ud og opleve, når du er på campingferie, så har Piemonte masser af oplevelser og aktiviteter - både for børn og voksne. Med de naturlige omgivelser skabes de ideelle rammer for en ferie i den friske luft. Slap af og nyd omgivelserne, tag på en vandretur ved søerne eller tag børnene med en tur i ZOO, hvor I kommer helt tæt på dyrene. Vil I se de smukke omgivelser og den fortryllende natur oppefra i stedet, så tag på en klatre- og ziplinetur til Lago Maggiore.  

Elegante byer

Piemonte regionen sprudler af fortryllende panoramaer og elegante byer. Byer som Novara, Alessandria, Asti eller hovedstaden Torino er alle byer, som er værd at slå vejen forbi, hvis man tager på camping til Piemonte regionen. De elegante og traditionelle byer byder på både hyggelige caféer, smukke pladser, kirker, kunstværker og museér som selv de yngste i familien vil synes om. Piemonte regionen er den oplagte campingdestination, hvis man er til kultur, arkitektur, natur og smukke panoramaer.