Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Camping Wien

Familievenlige Wien
Camping tæt på storbyens oplevelser
Nyd udsigten over Wien fra Kahlenberg
Oplev musik, natur, kunst og arkitektur
Spis en traditionel wienerschnitzel
Medlem af Rejsegarantifonden og Danmarks Rejsebureau Forening.

Velkommen til Østrigs hovedstad Wien

Wien er en utrolig alsidig hovedstad, hvor der venter jer mange forskellige oplevelser med vinmarker i udkanten, storslået arkitektur i centrum og fredfyldte grønne arealer som Wienerwald, Praterauen og Donauinsel rundt omkring. I kan bo på en hyggelig campingplads i nærheden af storbyen med sjove aktiviteter for børnene, afslapning for de voksne og gode bademuligheder for hele familien. Læs mere
Læs mere
Luk

Læs mere om Wien

Familiecamping i udkanten af Wien

Familiecamping i udkanten af Wien

Tag på campingferie med familien nær Wien, hvor I både har mulighed for at opleve flot natur, storbyliv og en masse skønne aktiviteter. Besøg for eksempel Camping Donaupark Tulln, som ligger skønt i udkanten af Wien med egen badesø og kort afstand til Donaufloden. Wien byder både på gamle stræder og arkitektoniske bygninger, men også moderne shoppinggader og gastronomiske smagsoplevelser. Læs mere om de nøje udvalgte campingpladser i Wien og bestil jeres næste campingferie allerede i dag.

Oplev Wiens alsidige attraktioner

Oplev Wiens alsidige attraktioner

Wien byder både på en lang række af attraktioner, som Schönnbrunn Slot, pariserhjulet Riesenrad og den gotiske domkirke Stephansdom. Derudover er der flere flotte parker, som skaber en rolig oase midt i byens pulserende liv. Det er blandt andet de grønne områder Wienerwald, Praterauen og Donauinsel, der er oplagt til dette. Derudover er Wien kendt for sine populære markeder, som både sommer og vinter tiltrækker mange mennesker og byder på mange gastronomiske nydelser fra hele verden.

Book Camping Donaupark Tulln

Book Camping Donaupark Tulln

Camping Donaupark Tulln ligger i gåafstand til en lille by i Østrig ved samme navn. Campingpladsen ligger perfekt i forhold til natur, badning og landets hovedstad, Wien. Her får I en dejlig ferie med masser af oplevelser og gode aktiviteter på campingpladsen. I højsæsonen kører campingpladsens bus til Wien, og der arrangeres både cykelture, vinsmagning og meget mere af campingpladsens personale. Derudover har campingpladsen gode bademuligheder, da den ligger ved en badesø med vandrutsjebane og helt ud til Donaufloden.

Mad og drikke i Østrigs hovedstad

Mad og drikke i Østrigs hovedstad

Når I besøger Wien på campingferie, skal I selvfølgelig prøve en klassisk wienerschnitzel, som er opkaldt efter hovedstaden. Den søde tand kan blive forkælet med enten tærten apfelstrudel eller chokoladekagen sachertorte, som er et sikkert hit. I et hjørne af Schwarzenbergplatz finder I Wiens mindste vingård, hvor I så at sige kan smage på Wien. Ingen sommerferie uden is, og den bedste finder I hos Veganista og Eis Greissler i Wien, som vil skabe glæde hos hele familien.