Banner

Camping Polen

Polen er et dejligt land at holde ferie i som familie. Det er nemt at komme til campingpladserne i bil, og tilmed er de børnevenlige med sjove aktiviteter for store og små. Derudover byder Polen på et væld af oplevelser, uanset om I er til vandsport, naturvandring eller bybesøg. Polens mange søer, floder og kystlinje ud til Østersøen giver jer mulighed for at prøve kræfter med kajak, canyoning og riverrafting. I må heller ikke gå glip af en dagstur til maleriske Warszawa, der både er den største by og hovedstad i Polen, som er rig på kultur, historie og kulinariske oplevelser. Og det bedste af det hele er, at det er billigt at holde ferie i Polen!
Læs mere

0

resultater

Kør-selv til campingpladser i Polen

Det er nemt at komme på campingferie til Polen, selvom turen kan synes lang. Fra for eksempel Århus i Danmark til det centrale Polen er der omkring 1075 kilometer. I får både mulighed for at køre direkte, køre bilen ombord på færge noget af vejen eller hoppe på et fly til en af lufthavnene i Polen. Landet har fem store lufthavne, så vælg den, der ligger tætteste på den udvalgte campingplads. Derudover kan I vælge mellem mange gode campingpladser hos Friferie, der er familievenlige, ligger tæt på sjove oplevelser og egner sig godt til sommerferie med bademuligheder og aktiviteter til store og små.

Polens smukke natur og storbyer

Polen byder på forskellig natur, hvor I både kan vandre i bjergene, cykle over sletterne eller bade i en af de mange søer. Derudover udgør skov en stor del af Polen, samt marker der bruges til landbrug. Søer, floder samt kysten ud til Østersøen har gode forhold til vandsport, som mange turister rejser til Polen for at dyrke. Derudover er storbyen Warszawa et trækplaster i Polen, hvor I kan opleve en livlig storby med moderne bygninger og historiske bygninger, som er blevet genoprejst efter 2. verdenskrig. Byen er desuden Polens hovedstad og er rig på kultur og kulinariske oplevelser for hele familien. Det er oplagt at bruge en dag af campingferien på at besøge Warszawa.

Spis billigt i Polen på campingferie

Friske grøntsager og kød er uundgåeligt i det polske køkken, der både er velsmagende og superbilligt. Her kan hele familien sagtens tage ud og nyde en stor middag, uden at der skal mangle noget, for få penge. Prøv de polske Pierogi, der er en slags brød med fyld, der både findes som middagsret, nem takeaway på farten eller dessert. Derudover kan I prøve den farverige rødbedesuppe Borsjtj, kålrullerne Golabki, lokal lufttørret skinke og tatar eller en af de mange gode vegetariske retter. I finder helt sikkert jeres egen favorit, og så kan børnene også nemt være med på Polens specialiteter, der i høj grad bruger de samme ingredienser som i Danmark.