Banner

Camping Centro de Portugal

Som navnet hentyder, så ligger regionen i centrum af Portugal, som lokaliserer jer mellem de to største byer i Portugal, Lissabon og Porto. Denne region indeholder mindre kendte byer, som dermed giver jer chancen for at opleve mindre turistede attraktioner. En campingferie til Centro de Portugal byder på lidt af det hele, da der er direkte adgang til havet, og regionen er karakteriseret ved bjerge, som inviterer til forskellige udflugter til fods, på mountainbike eller til vands.
Læs mere

3

resultater

Camping Vagueira
3.3
vagueira
1/21
Kun én times kørsel fra Porto
Pool på campingpladsen
Multisportsbane
2 kilometer til strand

Fra:

1.685 kr.

July 16 - 7 nætter, 2 voksne
8 tilgængelige boligtyper

Sikker booking med Friferie

1.500+ campingpladser og ferieparker
Prisgaranti
Danske ferierådgivere
Camping Valado
8.5
valado
1/16
Pool
Tennisbaner
Surfing
Tæt på smukke byer

Fra:

1.675 kr.

July 16 - 7 nætter, 2 voksne
5 tilgængelige boligtyper
Ingen anmeldelser
mira-lodge-park
1/9

Fra:

3.514 kr.

July 16 - 7 nætter, 2 voksne
3 tilgængelige boligtyper
Side 1 af 1

Mere information om camping i Centro de Portugal

I denne region kan I dykke ned i den portugisiske livsstil med lokale retter, udflugter til bjergene eller forskellige byer. Byerne Viseu og Coimbra er oplagte for dagsture, hvor I kan udforske det traditionelle landskab. Camping i Centro de Portugal er oplagt, da I vil få mulighed for at udforske naturen fra morgen til aften fra jeres egen feriebolig.

Seværdigheder og oplevelser

Er I til vandsport og aktiviteter på vandet, så er Portugal oplagt til jeres næste ferie! Her kan I leje surfingudstyr og få surfingtimer eller leje en kano og sejle ned af de mange floder, I finder i regionen. Er I til vandring, så finder I kilometerlange vandreruter, som beriger jer med det smukkeste natur. 

I kan besøge byen Aveiro, som er kendt som Portugals Venedig, der er karakteriseret for dens små kanaler, som I kan sejle på i små gondoler. Derudover byder byen på flot arkitektur og gamle gader med små fiskermænd huse. Sidst, men ikke mindst, så er en udflugt til øparadiset Berlenga Grande et must på jeres campingferie. Her er I omringet af uberørt natur og Atlanterhavet og kan besøge det autentiske fort São João Baptista das Berlengas fra 17-tallet.

Lokale delikatesser og vin

Et visit til en vingård er næsten et must, når man er på camping til Centro de Portugal. Her finder I mange hyggelige vingårde at vælge fra, men en anbefaling er et besøg til den lille by Santar, hvor Paco dos Cunhas de Santar vingård ligger. Denne herregård er fra 17-tallet og indbyder jer til guidet ture på gården, i vinkælderen samt vinsmagning. I Centro de Portugal finder I mange restauranter og lokale spisesteder, hvor I kan smage delikatesser såsom Pastel de Molho da Covilhã, som er en lækker kødtærte, eller et stykke Pastel de Nata wienerbrød.