Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Camping, badeland og vandrutsjebaner

Sjove vandlande i bl.a. Italien, Kroatien & Frankrig

Campingferie med vandlande og vandrutsjebaner

Få den sjoveste sommerferie på campingpladser med de bedste badelande i bl.a. Italien, Kroatien og Frankrig. Her får I skønne vandlande, der byder på store pools, vilde vandrutsjebaner, børnepools, sprayparks, legeområder og meget mere. I er sikret den ultimative badeferie, når I lader sommerferien gå til en af vores campingpladser med fantastiske badelande, som hele familien vil elske. Familiens vandhunde får timevis af underholdning i vilde vandlande, mens de suser ned af vandrutschebanerne og boltrer sig i pools, surfboardsimulatorer og kæmpebølger! Samtidig bor I midt i det hele på lækre campingpladser og naturligvis i familievenlige ferieboliger - eller sagt med andre ord: Så får I ALT samlet på ét sted! Læs mere
Læs mere
Luk

Badeland og camping

De bedste badelande i Italien

De bedste badelande i Italien

Skal jeres sommerferie gå til Italien, er der gode muligheder for at kombinere camping og fantastiske badelande med store poolområder og sjove vandrutsjebaner. Her kan børnene fx slå sig på løs på Camping Bella Italia, som ligger ved Gardasøen i Italien. Der er badegaranti for både små og store vandhunde, da Italien byder på populære campingpladser med store pools og børneområder.

Ved Adriaterhavskysten byder Camping Pra delle Torri på et af Europas største poolområder - så bliver det ikke bedre!

Frankrig er vandhundenes paradis!

Frankrig er vandhundenes paradis!

Frankrig er vandhundenes paradis og byder på lækre campingpladser med store vandlande fyldt med vandrutsjebaner, bølgepools, piratskibe og meget mere! 

I hele Frankrig finder I campingpladser med badelande for enhver families smag fx i Languedoc på Camping Les Sablons, i Normandiet på Camping La Vallée eller på Camping Escale St. Gilles i Bretagne.

Vandland og camping i Kroatien

Vandland og camping i Kroatien

Oplev nogle af Kroatiens bedste campingpladser med vandland i bl.a. Istrien på Camping Lanterna eller i Dalmatien på Camping Zaton. Fælles for begge campingpladser er, at de byder på badelande med kæmpe poolområder og sjove vandrutschebaner. Samtidig ligger pladserne i smukke omgivelser.

Så er campingferien med glade børn sikret!