Banner

Camping Tatrabjergene

De naturskønne Tatrabjerge ligger ved grænsen til Polen og danner rammen om en fantastisk feriedestination. Klimaet er mildt, og omgivelserne er fænomenale. Nyd udsigten over de grønne bjerge og de turkisblå floder, besøg spændende byer og udforsk mystiske grotter.
Læs mere

0

resultater

Hvorfor campere i Tatrabjergene?

Hvis du er til smuk, unik natur i et mildt klima og i køreafstand fra Danmark, er Tatrabjergene i Slovakiet det perfekte rejsemål til dig. Du kommer ikke til at kede dig i dette slaraffenland af naturoplevelser, hvor du kan slappe af i bjergtoppene blandt de turkise bjergfloder, de sprudlende vandfald, særprægede planter og sjældne dyrearter. Du kan læse meget mere om feriedestinationen på vores hjemmeside, eller du kan kontakte vores erfarne ferierådgivere på telefon 7015 4141. 

Smuk og særpræget natur

Når du er på ferie i Tatrabjergene, er det et must at besøge en af de fascinerende grotter. En tur igennem Važecká-grotten varer kun en halv time og er perfekt med børn. Her kan du træde i hulebjørnens fodspor gennem glitrende slaktitter i fantasifulde former. Du kan også besøge isgrotten Demänovská, hvor der er spektakulære isformationer, men husk det varme tøj - selv om sommeren er der kun mellem 0 og 3 grader! 

Gerlachovsky štít er det højeste punkt i Slovakiet og byder på en vild udsigt over området, men punktet kan være svært at nå, og du skal have en guide med. Lomnický štít er det mest besøgte udkigspunkt, da man kan nå det i bil. 

På byvandring

Byen Poprad er centrum for turister i Tatrabjergene. Besøg Podtatranske Museum ("Museet under Tatra") og den gotiske kirke, hvor du kan se vægmalerier og renæssanceklokker. I badelandet AquaCity Poprad er der vandsjov for hele familien med pools både indenfor og udenfor. Børnene kan rutsje på den mayanske pyramide eller lege i det oppustelige pirat-univers. 

Bytorvet i Bardejov er også et besøg værd. Det ligner noget fra et malet postkort med de gamle, pastelfarvede rækkehuse med høje tage. I Košice kan du opleve storbyliv med shoppinggader og lækre restauranter.

På opdagelse i Slovakiet

Middelalderfæstningen i Spiš er et must, og hele området omkring borgen er en spændende oplevelse for historieinteresserede. Ved Orava-floden ligger en af Slovakiets største og smukkeste borge med udsigt over området. Når du er på opdagelse i Slovakiet, bør du også smage på nogle af de lokale delikatesser. Du kan eksempelvis prøve pyrohy, der minder om dumplings, som kan fyldes med både kød, frugt eller ost.