Banner

Camping Värmland

Värmland ligger i det centrale Sverige tæt ved den norske grænse, og her kan du få en campingoplevelse for livet. Der findes masser af gode muligheder for camping i området. Camping i Värmland bringer dig helt tæt på den flotte svenske natur, og så er camping samtidig en afslappende, tryg og sikker måde for både voksne og børn at holde ferie på. Når du tager på camping i Värmland, får du ikke bare en uforglemmelig naturoplevelse, men også masser af muligheder for at opleve kultur, spændende byer, dyrke sport, spise lækker mad og meget andet. I Värmland kan man opleve den klassiske svenske natur, og her vil man finde områder med nåleskov, flotte fjelde og masser af søer. Flere af søerne har endda lækre strande, som er perfekte til at bade i. Der er også et rigt dyreliv i Värmland, da der blandt andet lever elge, bævere og ulve i de store naturområder.
Læs mere

1

resultat

Ingen anmeldelser
storangens
1/15
Smukke omgivelser
Aktiviteter og underholdning i svensk stil
Elgsafari og kanosejlads
Traditionsbundne seværdigheder

Fra:

6.069 kr.

July 20 - 7 nætter, 2 voksne
1 tilgængelige boligtyper
Side 1 af 1

Sport og friluftsliv

Hvis I kan lide at være aktive, så er camping i Värmland et rigtig godt valg. De store områder med fantastisk og vild natur giver gode muligheder for udendørsaktiviteter som for eksempel mountainbike, vandring, klatring eller at sejle i kajak eller kano. Det er endda muligt at prøve riverrafting, komme på elgsafari eller tage på en guidet ridetur. 

I vinterperioden er der gode muligheder for at stå på ski, og der er findes områder, som egner sig til både begyndere og til øvede. Värmland er med andre ord et fantastisk sted at opholde sig under åben himmel uanset årstid.

Kulturen i Värmland

Den største by i Värmland er Karlstad, hvor der bor omkring 65.000 indbyggere. Den ligger utroligt smukt placeret ved den store sø Vänern. Her er et stort udvalg af butikker, restauranter, museer og teatre – og så siges det, at Karlstad er en af de mest solrige byer i Sverige. Værd at opleve er også byerne Arvika, Filipstad og Torsby. 

Flere af byerne i Värmland er kendt for deres rige og spændende kulturliv. Særligt i Karlstad er der masser at opleve for kulturinteresserede. Her findes rigtig mange museer og teatre, og byen har desuden sit eget operahus. Hvis I er på jagt efter en god restaurant- eller caféoplevelse, så er der også fine muligheder for at få noget godt at spise og drikke i Karlstad.

Hvorfor vælge Värmland?

At tage på camping i Värmland er for de fleste en overkommelig og behagelig rejse. Det tager omkring syv timer i bil at køre fra København til Värmland. Turen kan altså tilbagelægges på under en halv dag, hvilket især kan være en fordel for børnefamilien eller for jer, der ikke er til lange bilture. Bilturen behøver selvfølgelig ikke blive kørt i ét stræk – I kan også vælge at tage en overnatning undervejs og opleve endnu mere af Sverige.

I skal vælge camping i Värmland, hvis I er på udkig efter en ferie med unikke naturoplevelser i en overkommelig køreafstand fra Danmark. Hvis I samtidig kan lide at være aktive i jeres ferie, er Värmland også det helt rette valg. For mange er det også en stor fordel, at Sverige er et trygt og sikkert sted at holde ferie.