Læs mere om Västergötland

Ved siden af Östergötland ligger selvfølgelig Västergötland, som er et af de større områder i hele Sverige, men alligevel har det ikke nær så mange beboede områder som resten af landet. Det er til dels fordi Västergötland består af mange sletteområder, som ikke er nemme at bebo. Der er til gengæld også mange skovområder, hvor der også er mange søer, som svenskerne er særdeles glade for at bo ved. Det er også i samme slags områder, at I finder de bedste campingpladser i Västergötland.
Læs mere

0

resultater

Campingpladsernes placering i området

Langs floden, der løber gennem Göteborg, videre til Lerum og ikke mindst Alingsås, ligger der en betydelig mængde campingpladser, som alle udnytter det smukke vand. Her har de forskellige campingpladser indrettet sig efter flodens beliggenhed, og de forskellige aktivitetstilbud, som de forskellige campingpladser tilbyder, afhænger også meget af flodens humør. Heldigvis har langt de fleste moderne campingpladser også sørget for, at der er legepladser og mange andre aktiviteter for børn og unge i højsæsonerne. Det er især tilfældet med den flotte campingplads, der ligger så tæt på forlystelsesparken Liseberg, som den kan komme. Som andre campingpladser i Västergötland er den omgivet af natur, men stadig med håndgribelig afstand til den nærmeste storby.

De smukke naturoplevelser i Västergötland

Med så meget smuk natur i hele området kan det være svært at vælge, hvilke oplevelser der skal tilføjes til programmet. Heldigvis findes der et par valgmuligheder, som I ikke bør misse. I området Dals Langed i Västergötland har I den fantastiske mulighed for at suse gennem luften mere end 40 meter over jorden, med den flotteste udsigt over skoven under jer. Som et af de eneste af sin slags i hele Sverige, er denne zipline-oplevelse tilpasset det kæmpe aldersspænd fra 3-80 år. I bliver guidet hele turen igennem fra den rolige vandretur gennem skoven, til den flyvende tur i ziplinen højt over trætoppene. Hvis I tør, har I her en unik mulighed for at se naturen fra en helt anden side. Hvis I er heldige, får I også nogle af skovens vilde dyr at se.  

Slip børnene løs til leg

Hvis en zipline er lidt for voldsom for de mindste, kan I altid besøge en af de mange legepladser, som Västergötland også har. Mange af de større parker har altid en legeplads i den ene eller anden størrelsesorden, men især legepladsen Plikta i Göteborg er et besøg værd for de helt mindste. Hvis legepladsen ikke er tilstrækkelig fyldt med spænding, er der altid den meget populære forlystelsespark Liseberg. Hvert år tiltrækker Liseberg familier fra nær og fjern, og jeres familie bør ikke være nogen undtagelse. Det er en smuk park med mange store rutsjebaner af træ. Der er forlystelser for børn i alle aldre, og der er candyfloss i lange baner, indtil I ikke kan spise mere.  

Oplev Göteborg som ingen andre

Göteborg er den største by i Västergötland, som også tiltrækker flere millioner turister hvert år, især i sommermånederne. Det er heller ikke så sært, for Göteborg har mange spændende tilbud at byde på. Der findes en håndfuld af forskellige guidede ture, som giver dig muligheden for at opleve byen på en helt anderledes måde, end ved blot selv at trave gaderne tynde. I kan vælge en quick-tur, hvor I bliver introduceret til byen på kun en enkelt time. I kan vælge en mere historisk guidet tur, som viser og fortæller jer om alle de historiske bygninger og begivenheder fra Göteborgs lange levetid som storby. Eller måske skal det være en tur af byen, der fokuserer på kunst. Der findes også en tur, som tager udgangspunkt i kærligheden og viser jer de mest romantiske steder i byen.  I kan også være med til at planlægge jeres egen tur, og på den måde får I set den del af Göteborg, som I allerhelst vil se.  

I det hele taget har Göteborg utrolig meget at byde på uanset alder, hvad end det er en udsøgt guidet tur med en fornem middag som afslutning på en flerstjernet restaurant, eller blot en shoppetur med veninderne og afslutning på den lokale cafe.