Camping Sydmähren

Tjekkiets vinregion ligger i den sydlige del mellem Prag og grænsen til Schweiz. Her kan du gå på opdagelse i spændende kalkstenslandskaber og naturskønne reservoirs, eller du kan slappe af på sandstranden med en flaske af de lækreste lokale vine. Forbered dig på at blive helt forelsket i de billedskønne omgivelser!
Læs mere

0

resultater

Oplev Sydmähren

I Sydmähren kan du få en både spændende og afslappende campingferie. Du kan opleve den beroligende wellness, som naturen selv har skabt, eller du kan tage på hulevandring i de magiske karstområder. Du kan bade eller dyrke vandsport i et regionens naturskønne reservoirs. Hvis du er til storbyatmosfære, ligger Prag og Wien ikke langt væk, men du kan også besøge nogle af regionens egne spændende seværdigheder som fascinerende borge, romantiske parker og billedskønne byer.  Hvis du har spørgsmål eller har brug for hjælp, kan du altid kontakte vores dygtige ferierådgivere på 7015 4141. 

På opdagelse i naturen

Oplev de spektakulære kalkstenslandskaber med vilde formationer og overraskende huler og grotter. Der er 1.100 opdagede grotter i Sydmähren, men Punkva er den mest besøgte. Her bliver du guidet igennem drypstenshuler, kløfter og henover en undergrundsflod. Turen er med sjove og engagerede guider, som gør det til en hyggelig og børnevenlig tur. Men husk at booke hjemmefra, for turene bliver hurtigt udsolgt! Ellers kan du opleve en af de andre grotter, der er åbne for besøgende, og som er mindst lige så fascinerende. I Kateřinská-grotten afholdes der koncerter pga. den særlige akustik, og her kan du også besøge "bambusskoven", som kommer af det regnskovsagtige klima og de bambusformede stalaktitter og stalagmitter.

Kom i vandet

Der er flere vidunderlige reservoirs i regionen, og i fx Vranov og Nové Mlýny kan du både bade og kaste dig over vandsport som vandski, surfing og sejlads. Slap af i solen på sandstranden og køl ned med en is, når sulten melder sig. Du kan også tage på besøg til Aqualand Moravia, hvor du kan bade indendørs og udendørs. De fleste pools er fyldt med naturligt vand fra termiske kilder i området, og vandet er af så høj kvalitet, at det er erklæret en "healende kilde". Her kan du også slappe af i den store wellness-afdeling, mens børnene leger i de mange børnepools og på vandrutsjebanerne.

Tjekkiets vinregion

Sydmähren er kendt for deres vine, og du finder nogle af Europas ældste og bedste vingårde her. Dem kan du besøge på en bustur, hvor du kommer forbi 20 vinproducenter - så der er rig mulighed for at smage på regionens druer! Du kan også besøge vinkældrene i Plže, som ligger i naturskønne omgivelser og er smukt dekorerede med farvede blomstre. Her bliver du selvfølgelig også budt på en prøvesmagning - eller to.

Hvad skal man ellers opleve?

Znojmo er en smuk og royal by kendetegnet af sine to gotiske tårne. Der er massere af seværdigheder i byen, men en af de mest unikke er den underjordiske labyrint fra det 14. århundrede, som strækker sig over 27 kilometer og fire etager. Pas på ikke at blive væk! Du bør også besøge den spektakulære park Lednice-Valtice, hvor du finder alverdens haver og spændende arkitektur. Parken kan både besøges til fods, på cykel eller i bil. Hvis du gerne vil til storbyen, ligger Prag og Wien kun et par timers kørsel væk.