Camping Slesvig-Holsten

I behøver ikke køre særlig langt for at få en fantastisk campingferie i Slesvig-Holsten, faktisk skal I bare krydse grænsen og lade ferien begynde. Slesvig-Holsten ligger syd for den dansk-tyske grænse og strækker sig fra grænsen i nord til Hamborg og Elbenfloden i syd, samt fra Vadehavet i vest til Femern Bælt i øst. Her kan I komme på en rigtig familieferie med badestrande, børnevenlige museer og besøgsværdige byer.
Læs mere

0

resultater

Populære seværdigheder i Slesvig-Holsten

Hvis du ikke tidligere allerede har besøgt Dannevirke og Hedeby, så er det oplagt at gøre det på din campingferie i Slesvig-Holsten. Dannevirke og Hedeby er på UNESCO's verdensarvsliste og en vigtig del af Danmarks historie, selvom de i dag ligger i Tyskland. 

Slesvig-Holsten byder på en masse seværdigheder, hvor natur og by smelter sammen med for eksempel fuglereservatet NABU, ubåden på Femern eller Vesterhever Sand Fyr. Nationalpark Vadehavet med sine dejlige sandstrande, vandsport og østerssafari må I selvfølgelig heller ikke gå glip af på campingferien i Slesvig-Holsten.

Slesvig-Holstens mange hyggelige byer

Slesvig-Holsten har mange hyggelige byer, der typisk er forbundet til vandet. Det kan være med en placering direkte på kysten, forbindelse til havet via en fjord eller flod eller en sø i byens centrum. Den største havneby i området er Kiel, mens Lübeck og Heide byder på markedspladser og gode shoppingmuligheder. 

Derudover har byerne Peter Ording og Büsum nogle af de mest fantastiske sandstrande på Vestkysten, hvor I kan slappe af, bade og nyde solen. Besøg også Heiligenhafen, Friedrichstadt og Husum med endnu flere kulturelle seværdigheder!

Madoplevelser og lidt til den søde tand

I Slesvig-Holsten kan I opleve alt fra solid husmandskost til storslået gastronomi. Det er typisk for området at kombinere det søde med noget kraftigt, og særligt er køkkenet kendt for sine mange fiskeretter. Fischbrötchen er Slesvig-Holstens svar på dansk smørrebrød, der består af baguette med friskfanget fisk i kombination med noget surt, saltet, sødt og paneret. 

Hvis I har en sød tand eller rejser med børnene på campingferie, så skal I også opleve fremstillingen af bolsjer og chokolade, hvor der selvfølgelig også er smagsprøver. Tag til Föhrer Snupkroom i Oevenum, Bonbonkocherei i Eckernförde eller Schokoladenküche i Kappeln.