Banner

Camping Budapest-området

Camping til Budapest-området, også kaldet, Det Centrale Transdanubien, byder på alt det bedste fra Ungarn med lækker spise, topattraktioner og et smukt landskab, hvor I nemt kan kombinere campingferien med en dagstur til Budapest og dejlige badeoplevelser ved Balatonsøen. Det Centrale Transdanubien byder også på mange muligheder for familien i et område med badelande, forlystelsesparker samt akvarier og zoologiske haver, så ingen kommer til at kede sig på campingferien i Ungarn.

Læs mere

0

resultater

Familiecamping i Budapest-området

Du tænker måske ikke på Ungarn, Balatonsøen og Budapest som det første, når du læser om camping til Det Centrale Transdanubien, men faktisk ligger området placeret mellem storbyen Budapest og den populære badesø Balatonsøen. 

Denne placering giver jer rigtig gode muligheder for at kombinere jeres campingferie med både badeture og dagsture rundt i Det Centrale Transdanubien, som også byder på mange attraktioner for børn. Det Centrale Transdanubien består af områderne Fejér, Komárom-Esztergom og Veszprém i Ungarn, mens områdets hovedstad er Székesfehérvár, der i daglig tale kaldes for 'Kongernes By'.

De bedste attraktioner på campingferien

Det Centrale Transdanubien / Budapest-området har en masse at byde på, når det kommer til både natur-, kultur, og familieoplevelser. I området finder I Ungarns største kirke Esztergom-basilikaen, samt det beskyttede naturområde Benedict Tip med en dejlig vandresti og flot udsigt. I kan også nyde udsigten fra bjerget Predikalszek eller gå en tur op i udkigstårnet Dobogókó. I kan tage en tur med den gamle jernbane Szobi kisvasút og opleve det varierende landskab. 

Forkæl børnene med en dag i forlystelsesparken BalatoniBob  eller vandlande som Annagora Aquapark og Aqua Island Esztergom. I kan også besøge dyreparken Vadaspark, Bodorka Balaton Aquarium, Veszprem Zoo og Zamoly Bird Garden.

Informationer om mad og klima i Ungarn

Når du sidder med et ungarsk menukort (et Étlap) i hånden, så vil du se, at der er et stort udvalg af kødretter og enkelte med fisk. Derudover benytter ungarerne gerne krydderiet paprika samt frugt og grønt i deres madlavning. Denne smagssammensætning kender du måske allerede for Ungarns populære ret Gullasch, som du selvfølgelig skal prøve at smage på din campingferie til Budapest / Det Centrale Transdanubien. 

Ungarn har et tempereret fastlandsklima, hvor sommeren er tør og varm. I gennemsnit skinner solen omkring 2000-2500 timer om året, hvilket er blandt det højeste antal solskinstimer i Europa. I får altså rigtig gode muligheder for at nyde solen og varmen på jeres campingferie.