Camping Sydungarn

Besøg de smukke og historiske byer, Pécs og Szeged, som begge er store byer med masser af attraktioner. Er I vin entusiaster, så kan I besøge den skønne by Villány, hvor I finder masser af små vingårde og vinkældre som byder på suveræne vine.
Læs mere

0

resultater

Campingferie til Sydungarn

Sydungarn er måske ikke det første I tænker på når I planlægger en campingferie, men Ungarn er en usleben diamant, hvor I finder masser af attraktion og hyggelige byer, hvor I kan få mange dage til at gå. I finder også nogle skønne campingpladser, som byder både børn og voksne velkommen. Sydungarn en fantastisk destination for camping, da regionen tilbyder noget for enhver smag, fra historie og kultur til natur og kulinariske oplevelser. 

Pécs

I skal besøge Pécs, hvis I elsker at opleve kulturhistorie, da Pécs er en by med mere end 2000 års historie med en imponerende samling af historiske steder, inklusive den UNESCO-beskyttede kristne gravplads fra det tidlige middelalder. I kan også besøge Pécs katedral, som er fra midten af det 11. århundrede. Derudover er Pécs også kendt for kunst- og kultur og byen er vært for flere festivaler årligt, herunder de populære Zsolnay Light Festival og Pécs Sommer Teaterfestival.Szeged

Szeged er berømt for sine termiske bade, arkitektur og kulinariske oplevelser. Szeged en behagelig by at vandre rundt i og nyde de mange monumenter og kirker og er i den centraleuropæiske atmosfære. Byen er også hjemsted for flere festivaler, herunder Szeged Open Air Festival og Szeged Vin Festival. På et besøg til Szeged, vil I blive fascineret af byens skønhed, rig historie og kultur. 

Nyd skønne spa og wellness oplevelser

I Sydungarn findes der tre byer; Baranya, Somogy og Tolna, som er kendt for deres spa og kan derfor anbefales til jer som godt kan lide at forkæle jer selv. Kurstederne i alle tre provinser tilbyder høj kvalitet medicinsk behandling, spabade af forskellig slags, samt saunaer og dampbade. Nogle af kurstederne stammer helt tilbage fra starten af 1930'erne.