Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt
Alt det får I:
Privat parkering
Godt til badeferie
Pool ved ferielejligheden
Børnevenlig strand
Top faciliteter
Udendørs pool
Strand
Inkl. strand service
Strand
Sand, 100 m
Restaurant
50 m
Supermarked
50 m
Bar
50 m
Top faciliteter
Udendørs pool
Strand
Inkl. strand service
Strand
Sand, 100 m
Restaurant
50 m
Supermarked
50 m
Bar
50 m

Acapulco ligger tæt på den fine sandstrand

Feriestedet Acapulco er stedet for den familie, som er på udkig efter en perfekt badeferie. Acapulco, som ligger i populære Bibione, byder nemlig på alt, hvad man kan forvente af ferielejligheder ved Adriaterhavet. Jeres familie vil være tæt på en børnevenlig og privat del af stranden, meget tæt på byens hovedgade, ligesom at I også kan slappe af i jeres rummelig ferielejlighed med pool lige uden for døren. Feriekomplekset huser ferielejligheder i forskellige størrelser alt efter størrelsen på familien, ligesom at der også er privat parkering til hver lejlighed. Læs mere
Læs mere
Luk
Ta' med badebussen
Bus destination (Afsætning Valbella)
Strand
Strand
Inkl. strand service, Sand, 100 m
Afstand strand & type
0-0,5 km til strand
Pool
Udendørs pool
Bar/Restaurant
Restaurant
50 m
Bar
50 m
Café
Diskotek
Max 1000 m
Butikker
Supermarked
50 m
Ferietema
I gåafstand til by
Strandferie
Generelt
Antal lejligheder
Antal: 50
Nærmeste by
Bibione, 50 m
Nærmeste lufthavn
Venedig Marco Polo, 95 km
Parkering
I underjordisk garage - Inkl.
WIFI
Inkl. på visse steder af feriestedet
Sportsfaciliteter
Bordtennis
Inkl.

Velkommen til Acapulco

Tæt på pool og private strandstole 100 m væk

Tæt på pool og private strandstole 100 m væk

Hvis du tager til Adriaterhavets kyst for at bade, så har du rig mulighed for dette, hvis du bor på Acapulco. Der er sæsonåben pool i den lukkede have, som inkluderer et afsnit til børnene. Endnu mere markant er det dog, at Acapulco er blot 100 m væk fra stranden. Hertil har hver ferielejlighed desuden parasol og to liggestole, hvilket langt fra alle feriekomplekser har. Dette er inkluderet i prisen. 

Med andre ord, så ligger Acapulco i smørhullet af badebyen Bibione, når det kommer til strandferie, og jeres private del af stranden står klar til at modtage jer med varme, blødt sandt og lækkert vand.

Restauranter og barer et stenkast fra lejligheden

Restauranter og barer et stenkast fra lejligheden

Ikke nok med at stranden er få skridt derfra, så er Bibiones mest attraktive gade inden for samme afstand. Således er byens største udvalg af restauranter og barer lige ved din dør, og det er muligt at nyde et lækkert måltid eller en forfriskende drink, lige når du har lyst. Med beliggenhed så tæt på byens handelsgade, så er der naturligvis også et væld af muligheder til familiens mindste. 

Indkøb og shopping lige ved døren

Indkøb og shopping lige ved døren

Acapulco har en optimal beliggenhed i Bibione. Ligesom med strand og restauranter, så er nærmeste muligheder for indkøb og shopping også lige ved døren. På samme gade som restauranterne og baren ligger nemlig også byens bedste muligheder for at handle ind og shoppe. Det er sjældent, at feriekomplekser ligger så centralt og optimalt i populære Bibione. 

Om Bibione og området

Om Bibione og området

Bliver I for en stund trætte af pool og strand, så er der i og omkring Bibione også andre ting at tage sig til. I Bibione by har man eksempelvis et varmt, termisk bad, hvor kroppen virkelig kan falde til ro. Ligeledes er der ikke langt mod vest en lækker golfbane med 18 huller, som man også kan give sig i kast med. Er I på udkig efter noget helt igennem autentisk italiensk, så er der også blot en times kørsel til Venedig. Denne tur tager mange, hvis de er på kør-selv-ferie, fordi byen er helt fantastisk. Her er pizza, gondolsejlads og meget mere af det ægte Italien, som alle elsker.

At bo tæt på Adriaterhavet er foretrukket af mange og en populær feriedestination. Vil du høre mere om Acapulco eller et andet feriekompleks, så ring endelig på telefon 70 15 41 41 og hør mere.   

Med Badebussen til Bibione

Med Badebussen til Bibione

Ønsker I at komme til på ferie uden selv at skulle sidde bag rattet, så er badebussen til Bibione den perfekte løsning. I højsæsonen kører bussen til de mest populære feriesteder i Italien. Bussen stopper ved feriestedet Valbella - og derfra tager I en taxi det sidste stykke vej til feriestedet. - Super nemt og bekvemt. I vælger selv, om I vil blive 1, 2 eller måske endda 3 uger, inden I vil med badebussen hjem igen.

Vi gør selvfølgelig lidt ekstra for børnene på busturen, og de kan blandt andet se sjove familiefilm på både ud- og hjemturen. Det bedste ved at rejse med badebussen er stemningen ombord. Kan I huske, hvordan det var at skulle på en lang rejse med mor og far? Man havde sommerfugle i maven, og det hele var et stort eventyr. Den oplevelse giver I jeres børn samtidig med, at de får en masse nye venner undervejs.