Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt
Alt det får I:
Moderne fitness
Stort poolområde
Legeplads
Spa & wellness
Top faciliteter
Udendørs pool
Vandland
Restaurant
Legeplads
Wellness-område
Top faciliteter
Udendørs pool
Vandland
Restaurant
Legeplads
Wellness-område

Familievenligt feriested med aktiviteter for hele familien

Hvis sol, pool, lækker mad og god underholdning lyder som noget for jer, så skal I besøge Alannia Salou Resort på jeres næste ferie! Dette fire stjernede resort har alt, hvad I har brug for på jeres ferie. Børn har utallige aktiviteter at vælge mellem hver dag, inklusiv vandpjask i det store poolområde, varierende aktiviteter med andre børn i miniklub eller være aktive på sportsbanen. Voksne kan få skuldrende helt ned i spa- og wellnessafdelingen efter en afslappende dag med en god bog og solbadning ved poolen. Læs mere
Læs mere
Luk
Pool
Udendørs pool
Vandland
Bar/Restaurant
Restaurant
Poolbar
For børn
Legeplads
Miniklub
Wellness/Spa
Wellness-område
Jacuzzi
Massage
Generelt
Antal værelser
Antal: 346
Parkering
WIFI
Sportsfaciliteter
Basketball
Fitness
Fodbold

Velkommen til Alannia Salou Resort

Tropisk poolområde

Tropisk poolområde

I Alannia Salous poolområde kan voksne som børn få mange timer til at gå. Poolområdet strækker sig over et areal på over 1000 m2, der inkluderer to pools, hvor den ene er egnet til at svømmebaner og den anden er specielt designet til sjov. Her ser I et spektakulært vandkredsløb med forskellige temaspil, vandkanoner, rutsjebaner og meget mere, som er skabt til en mindeværdig vandoplevelse. Rundt om poolområdet finder I et haveområde med liggestole og parasoller, samt en poolbar med lækre drinks og snacks til at nyde i løbet af dagen. 

Aktiviteter og spisesteder

Aktiviteter og spisesteder

Foretrækker I at forblive aktive på jeres ferie, så kan I bruge de moderne fitnessfaciliteter eller tage en kamp fodbold eller volleyball på multisportsbanen. De mindre gæster kan lege på den store legeplads eller lege med andre børn i miniklubben. Når sulten melder sig, så har I flere muligheder for, hvor I vil spise. I restauranten Cós Blanc Buffet, som er åben til morgen, middag og aften, kan I finde noget for alles smag. Sidst, men ikke mindst, er der også en poolbar med forskellige middelhavsretter og lækre drinks.

Nærtliggende Alannia Salou Resort

Nærtliggende Alannia Salou Resort

Resortet ligger i byen Salou, hvor I kan shoppe, slentre igennem gaderne og nyde den gamle arkitektur, samt nyde forskellige lokale retter på spanske restauranter. Derudover så kan I tage en dagstur til Port Aventura World og Ferrari Land, som kun ligger ti minutters kørsel fra Alannia Salou Resort, og kan klart anbefales. Her finder I mange spændende forlystelser og aktiviteter, som underholder hele familien.