Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Benalmádena Príncipe

Top faciliteter
Strand
Sand, 200 m
Særskilt børnepool
Klorvand
Udendørs pool
Klorvand
WIFI
Inkl. på hele feriestedet
Legeplads
Top faciliteter
Strand
Sand, 200 m
Særskilt børnepool
Klorvand
Udendørs pool
Klorvand
WIFI
Inkl. på hele feriestedet
Legeplads

Benalmádena Principe - Fantastisk udsigt til en fantastisk beliggenhed

Med en perfekt afstand til stranden, kan man ikke komme udenom at ligge på stranden og få noget farve på kroppen og badet i det skønne vand, som man kan finde på Solkysten. Benalmádena Principe har også sin egen, store pool. Byen har alt det du skal bruge af små butikker såvel som indkøbscenter ved havnen, supermarkeder og i særdeleshed restauranter. Du finder et stort udvalg af retter på menukortene og retter af høj kvalitet. Ønsker man en dagstur til en større by, kan man køre en lille tur til Málaga og opleve byens tyrefægte-stadion eller de flotte, gamle bygninger. Málaga er generelt en by med meget at byde, ligesom Benalmádena er det. Læs mere
Læs mere
Luk
Afstand strand & type
0-0,5 km til strand
Strand
Sand, 200 m
Pool
Særskilt børnepool
Klorvand
Udendørs pool
Klorvand
Andre faciliteter
Casino
Legeplads
Mini golf
Mod betaling, 1 km
WIFI
Inkl. på hele feriestedet
Sportsfaciliteter
Forlystelsespark
tæt på - mod betaling
Golf
18-hullers bane - mod betaling
Vandcykler
Mod betaling
Aktiviteter ved strand
Udlejning af sejlbåde
Generelt
Parkering
På fælles parkeringsplads - mod betaling

Benalmádena Principe

Benalmádena Principe - Byens bedste

Benalmádena Principe - Byens bedste

Hos Benalmádena kan du nyde din morgen fra din altan med havet på den ene side og bjergene på den anden. Efter morgenmaden har du et hav af muligheder for hvad dagen kommer til at gå med. Den sikre vinder er en dejlig tur ned til stranden, hvor man kan nyde det varme vand og bløde sand. Efter en dagens aktiviteter begynder sulten nok at banke på. Her kan man bruge dit fuldt udstyret køkken til at smide et godt måltid sammen. Der ligger flere supermarkeder lige i nærheden, så det er slet ikke noget stort projekt. Man kan også slappe af i sin dejlige seng eller i sin stue. 

Bademulighederne i Benalmádena

Bademulighederne i Benalmádena

Benalmádena Principe har sin egen pool, hvor gæster kan køle sig af eller ligge i solsengene og få sig noget farve på kroppen. Hvis du godt kan lide at have sand mellem tæerne, kan du gå de korte 200 m ned til stranden og smide håndklædet. Der er klart, blåt vand og blødt sand at nyde, og man kan også få sig en kold is eller noget koldt at drikke, til at nyde i vandkanten. 

Mad til den brødflove

Mad til den brødflove

Med supermarkeder rundt om Benalmádena Principe, er der ingen undskyldninger for ikke at bruge ferieboligernes egne køkkener til at forberede sine måltider. Hvis man ikke gider lave maden selv, kan man få det tilberedt af de mange dygtige kokke i byen Benalmádena. Der ligger således et væld af restauranter i området, som tilbyder alt fra lokal mad til internationale retter. Ønsker man at slutte aftenen af med en god drink, kan vi anbefale at tage på én af de lokale barer ved stranden og nyde den.

Benalmádena og området

Benalmádena og området

Benalmádena har en masse at byde på. Man kan snorkle, dykke, sejle og windsurfe ude i havet. Man kan hoppe i sine vandrestøvler og udforske bjergene, som ligger lige bag ved byen. Man kan vandre ned ad strandpromenaden og opleve den lækre, lokale mad. Derudover ligger Málaga lige i nærheden, og det er helt sikkert et besøg værd. Med sin betydelige hostorie, kan vi forsikre om en spændende by. Man kan besøge stadionet til tyrefægtning eller nyde de gamle bygninger. Der er masser af kulturhistorie at opleve her, samtidig med en masse shoppingmuligheder og også en lækker strand.