Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt
Alt det får I:
1000 m fra St. Raphael, lækker by med gode shopping muligheder
Dejligt resort med alle former for aktiviteter for hele familien
Beliggende 1000 m fra stranden
Skønne lejligheder med plads til hele familien
Top faciliteter
Udendørs pool
Strand
Sand, 1 km
Særskilt børnepool
Restaurant
Supermarked
Medium udvalg
Legeplads
Top faciliteter
Udendørs pool
Strand
Sand, 1 km
Særskilt børnepool
Restaurant
Supermarked
Medium udvalg
Legeplads

Det helt store luksus ferieresort

Fantastisk beliggenhed i det franske, swimmingpools, spafaciliteter, fitnessrum, 9-hullers golfbane, fine parker, privat strand og meget mere. Som gæst på Cap Esterel-feriestedet får I meget mere end en ferielejlighed. I får et hjem til jeres ferie, som har alt, hvad du skal bruge. Placeret ud mod det azurblå vand i Agay-bugten og med udsigt op mod de fredelige Esterel-bjerge er disse ferielejligheder et fremragende valg for hele familien, som ønsker en gennemført og fredelig ferie i frodige middelhavsomgivelser. Der er terrasser, forretningsfaciliteter, ligesom at der er rig mulighed for underholdning for både børn og voksne under hele dit ophold. Det er tilladt at medbringe kæledyr, og der er desuden også vasketøjs- og rengøringsservice til rådighed. På den måde bliver opholdet på Cap Esterel med dig og din familie i fokus, og I får rig mulighed for at slappe af og komme ned i gear. Læs mere
Læs mere
Luk
Strand
Strand
Sand, 1 km
Shuttlebus til stranden
Afstand strand & type
1-2 km til strand
Pool
Udendørs pool
Særskilt børnepool
Babypool
Bermudashorts ikke tilladt
Solstole ved pool
Inkl. alt efter ledighed
Solterrasse eller grønt område
Vandrutsjebane
Bar/Restaurant
Restaurant
Bar
Diskotek
I hele sæsonen, dog begrænset i lav sæsonen
Is bar
Pizzaria
Poolbar
Snack bar
Take Away
Butikker
Supermarked
Medium udvalg
Bager
For børn
Legeplads
Mini tog
Hele sæsonen
Miniklub
Wellness/Spa
Massage
Sauna
Aktiviteter ved strand
Wind surfing
5 km
Generelt
Grill ikke tilladt
Hæveautomat
Nærmeste by
St. Raphäel, 10 km
Nærmeste lufthavn
Nice, 77 km
Parkering
På fælles parkeringsplads - mod betaling
Sprog
Engelsk, Fransk
Terræn
Kuperet
Vaskemaskine
Mod betaling
WIFI
Inkl. på visse steder af feriestedet
Sport
Beachvolley
Cykeludlejning
Minigolf
Mod betaling
Petanque
Ridning
Tæt på feriestedet
Sportsfaciliteter
Basketball
Bordtennis
Bueskydning
Mod betaling
Fodbold
Udendørs
Forlystelsespark
tæt på - mod betaling
Golf
9- hullers bane - mod betaling
Segways
Tennis
Mod betaling
Vand aerobics
Underholdning
Animation
Dags aktiviteter

Velkommen til ferielejlighederne Cap Esterel

Flotte pools og privat strand

Flotte pools og privat strand

Cap Esterel byder ikke kun på en flot placering ud mod Agay-bugten. Resortet byder også på to overdådige pools med fantastisk udsigt. Heriblandt er den ene en infinity-pool med udsigt over bugten og bjergene, ligesom der også er rig mulighed for familiens mindste at kunne bade i børnepools. Området med swimmingpools er stort, hvilket giver rig mulighed for afveksling i løbet af dagen. Der er desuden også liggestole og parasoller i hele området.

Er du mere til strand og sand mellem tæerne, så har du som gæst også muligheden for at tage et minitog til den nærliggende strand. Her vil udsigten være lige så fantastisk som fra hotellet, men der vil desuden også være private pladser til gæsterne.


Bar, snackbar og restaurant

Bar, snackbar og restaurant

Som gæst har du også adgang til områdets restauranter, bar og snackbar. På restauranterne serveres alle måltider, ligesom at I altid kan få stillet din sult eller slukket din tørst i baren eller snackbaren. Bliver I lækkersulten eller tørstig, mens I ligger ved poolen, så behøver I altså ikke bevæge jer langt væk eller op i jeres lejlighed.Indkøb og shopping på Cap Esterel

Indkøb og shopping på Cap Esterel

Der er gode muligheder for at gøre sine normale indkøb lige i nærheden. Lige ved Cape Esterel ligger nemlig flere supermarkeder, som Ikan gøre brug af. I kan derfor handle ind og lave mad i egen ferielejlighed, hvis I har lyst til det. Ligeledes er der ikke langt ind til den smukke Saint Raphaël by, som også byder på mange restauranter, shoppingmuligheder og meget mere. Her kan I få stillet jeres trang til at slentre rundt i en autentisk fransk by en hyggelig og lun aften, ligesom at der er frisører, barer, vandland, havn og meget mere.


Om området

Om området

Cap Esterel ligger i uhørt smukke omgivelser. I får smukt udsigt til Agay-bugten, og I kommer desuden tæt på 210 hektar fredet park. Det gør omgivelserne lidt smukkere end mange andre, klassiske ferieresorter. Derudover er der kun en kort køretur ind til Saint-Raphaël, ligesom at smukke Nice også kun ligger en overskuelig køretur derfra, hvis en dagstur skal planlægges.

Er I interesseret i at høre mere om destinationen, så kan du frit og uforpligtende ringe til telefon 70 15 41 41 for at høre mere.