Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt
Alt det får I:
200 m til restaurant
Rummelige lejligheder
Flot og familievenligt
Pool med børnebassin
Top faciliteter
Strand
Sand, 3 km
Restaurant
200 m
Supermarked
200 m
Bar
200 m
Top faciliteter
Strand
Sand, 3 km
Restaurant
200 m
Supermarked
200 m
Bar
200 m

Familievenlige faciliteter

Det dejlige feriested, Corte del Sole, ligger tæt på marinaen i samme område som Corte Grande og Aprilia Marittima. Feriestedet består af gode, rummelige og pænt indrettede rækkehuse, placeret omkring en stor, dejlig pool med børnebassin og whirlpool. Omkring poolen er der grønne områder med palmetræer og gangstier. Rækkehusene er alle individuelt indrettede, og har kælder med garage og have. Corte del Sole er et virkeligt godt valg, hvis I ønsker en rolig og afslappende ferie. Læs mere
Læs mere
Luk
Strand
Strand
Sand, 3 km
Afstand strand & type
2-5 km til strand
Bar/Restaurant
Restaurant
200 m
Bar
200 m
Butikker
Supermarked
200 m
Generelt
Nærmeste lufthavn
Venedig Marco Polo, 90 km
Parkering
På fælles parkeringsplads - inkl.
Vaskemaskine
Sportsfaciliteter
Tennis
Mod betaling, 200 m

Velkommen til Corte del Sole

Indkvartering på Corte del Sole

Indkvartering på Corte del Sole

Corte del Sole er fantastiske ferielejligheder for jer, der ønsker at kunne slappe helt af i rolige og fredelige omgivelser. Den store swimmingpool indbyder til en dukkert i den varme sol, og familiens mindste kan frit boltre sig i børnebassinet, hvor der er plads til sjov og leg. Ferielejlighederne er hyggelige rækkehuse, som er med til at skabe en hjemlig atmosfære og de eksotiske palmetræer, som pryder området, er med til at give den helt rette feriestemning. Familiens næste ferie kan bookes online her på siden eller via vores dygtige og behjælpelige ferierådgivere på tlf. 7015 4141.

Feriestedets faciliteter

Feriestedets faciliteter

Foruden en masse afslapning på Corte del Sole kan I også udfordre familien til en omgang tennis på feriestedets tennisbane, hvis I trænger til lidt sjov aktivitet. Familiens mindste kan more sig på legepladsen. Når sulten trænger sig på, kan I nyde et udsøgt måltid på den nærliggende restaurant kun 200 meter fra ferielejlighederne, og ønsker I at runde dagen af med en god drink eller et glas vin, ligger der en bar i samme afstand. Har I lyst til en festlig aften, kan I gå til diskoteket, som ligger blot 1 km fra feriestedet.
Fine omgivelser

Fine omgivelser

Corte del Sole er placeret 3 kilometer fra den nærliggende strand, hvor I kan nyde en solrig dag med familien. Slap af med en god bog, byg et sandslot med de små eller snup en forfriskende dukkert i det skønne Adriaterhav. Ønsker I at besøge Lignano, ligger byen kun 2,5 kilometer fra ferielejlighederne, hvor I kan finde gode restauranter, barer og hyggelige gågader. I skal glæde jer til at smage udsøgte retter fra det italienske køkken lavet på ægte italiensk manér og masser af italiensk is.