Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Erzherzog Johann Alpine Style Hotel

Alt det får I:
Schladming-Dachstein Sommer Card inkl.
Halvpension inkl. i hotelværelserne
Rolig plads med panoramaudsigt
Pension kan tilkøbes i lejlighederne
Top faciliteter
Restaurant
Wellness-område
Bar
Top faciliteter
Restaurant
Wellness-område
Bar

Velkommen til Erzherzog Johann Alpine Style Adult Hotel

Dette dejlige Erzherzog Johann Alpine Style Adult Hotel ligger lidt oppe af bjergsiden. Det giver en naturlig og helt fantastisk udsigt ned over byen Schladming og ikke mindst til bjergmassivet på den anden side af dalen. Her ses de tindrende hvide toppe fra gletsjeren og den krystalklare bjergluft gør godt for både krop og sjæl. Læs mere
Læs mere
Luk
Pool
Solterrasse eller grønt område
Bar/Restaurant
Restaurant
Bar
Wellness/Spa
Wellness-område
Sauna
Ferietema
Aktiv ferie
All Inclusive/pension
Generelt
Nærmeste by
Schladming
Parkering
Ved hotellet i forhold til ledighed
Sommerkort m div rabatter og entreer
Inkl.
Sprog
Engelsk, Tysk
WIFI
Inkl. på hele feriestedet
Sport
Billard/pool
Mod betaling
Sportsfaciliteter
Golf
18-hullers bane - mod betaling, 15 km

Erzherzog Johann Alpine Style Adult Hotel

Mad og drikke

Mad og drikke

Bor I en en af de lækre lejligheder, så er det muligt at tilkøbe halvpension eller blot morgenmad. Det er også muligt at bestille nybagt morgenbrød til døren hver morgen. Bor I på et af hotelværelserne, så er halvpensionen inkluderet i prisen. En overdådig morgenmadsbuffet med alt hvad hjertet begærer, lægger en god bund for dagens aktiviteter. Om eftermiddagen vil der være nybagt eftermiddags-kage og om aftenen er der mulighed for at vælge en af flere 4-retters menuer. Hver dag er der en frisk salatbuffet, med hjemmelavet dressinger.

Wellness på Erzherzog Johann Alpine Style Hotel

Wellness på Erzherzog Johann Alpine Style Hotel

Erzherzog Johann Alpine Style Hotel har et dejligt wellness område, hvor særligt liggestolene er værd at besøge. Når man ligger der, og nyder roen, så er det med en panoramaudsigt der er ret enestående. Derudover er der en lille te-lounge, her er fyrretræs-sauna, dampbad, infrarød sauna og mere. Massage og div behandlinger kan købes på stedet. 

Området Schladming

Området Schladming

Området omkring Schladming by er et sandt slaraffenland for alle der holder af frisk lust og natur og ikke mindst de smukke Alper. Her er en meget lang række af aktiviteter at tage fat på. Alt fra vandreture til paragliding, cykelture og riverrafting, eventyr-vandringer for de mindste og så meget mere. Med Schladming-Dachstein kortet får I en masse gode rabatter og gratis entreer mm.