Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41
Top faciliteter
Vandland
Inklusiv i prisen, 800 m
Restaurant
700 m
Supermarked
500 m
Top faciliteter
Vandland
Inklusiv i prisen, 800 m
Restaurant
700 m
Supermarked
500 m

Velkommen til Haus Haid Lejlighed top 6

Besøg den dejlige lejlighed midt i Wagrain. Lejligheden er stor og lys, med egen lille have, hvor familien kan hygge og grille om aftenen. Tag med Friferie til Wagrain og gå ikke glip af muligheden for en dejlig ferie med familien i de smukke østrigske bjerge. Læs mere
Læs mere
Luk
Pool
Vandland
Inklusiv i prisen, 800 m
Bar/Restaurant
Restaurant
700 m
Butikker
Supermarked
500 m
Bager
500 m
Wellness/Spa
Jacuzzi
Mod betaling
Sauna
Ferietema
Aktiv ferie
Generelt
Nærmeste by
Wagrain
Parkering
Ved siden af boligen
Sommerkort m div rabatter og entreer
Inkl.
Vaskemaskine
Mod betaling
WIFI
Inkl. på hele feriestedet dog begrænset adgang
Sportsfaciliteter
Golf
18-hullers bane - mod betaling, 8 km

Haus Haid Top 6 i Østrig

Haus Haid Top 6

Haus Haid Top 6

Haus Haid Top 6 lejligheden er moderne indrettet og tæller et fuldt udstyret køkken ovn, køle/frys, mikroovn og opvaskemaskine. Lejligheden har adgang til gratis trådløst internet, fladskærms-tv og min. 1 balkon. Alle værelser har eget bad. I kælderen er der et fælles wellnessrum med solarium, dampbad, sauna og jacuzzi mod betaling. Til lejligheden findes desuden et fælles vaskerum med vaskemaskine og tørretumbler mod betaling. I kælderen findes også et lille legerum. Der findes gratis parkering til alle lejligheder. Haus Haid ligger ca. 500 meter fra Grafenberger liften og lidt tættere på Mozart liften der kan fragte hele familien op til toppet af bjerget og en masse sjove aktiviteter. 

Indkøb og restauranter

Indkøb og restauranter

Haus Haid ligger tæt på indkøbsmuligheder og restauranter. Lejlighederne ligger i gåafstand fra centrum af byen og hovedgaden byder på flere forskellige indkøbs-muligheder, restauranter, cafeer og shopping. Det kan anbefales at prøve den lokale østrigske specialitet kaiserschmarrn. Haus Haid ligger desuden ca. 400 meter fra Flying Mozart liften og 500 meter fra Grafenberger liften, der kan tage hele familien op til toppet af bjerget, hvor masser af sjove aktiviteter og skønne vandreruter venter. 

Med i prisen - Super Sportwelt Card

Med i prisen - Super Sportwelt Card

Super Sportwelt Card er inkl i prisen, når i bestiller et ophold i Haus Haid Top 3. Med Super Sportwelt Card har familien fri adgang eller rabatter til en meget lang række af sommeraktiviteter i området. Alt fra flying fox, vandring, bjergbaner, eventyr landet, Wasserwelt Wagrain og meget meget mere. Henvend jer til turistkontoret i Wagrain for at finde alle informationer omkring aktiviteter og begivenheder i området.