Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Hotel Elisabethpark

Alt det får I:
Inkl. 1/2 pension
Hyggeligt og atmosfærisk hotel i Bad Gastein
Oplev alperne på tætteste hold
Godt udgangspunkt for mange fantastiske vandreture
Top faciliteter
Halvpension
Inkl.
Restaurant
Indendørs pool
Legeplads
Bar
Top faciliteter
Halvpension
Inkl.
Restaurant
Indendørs pool
Legeplads
Bar

Velkommen til Hotel Elisabethpark

Et charmerende og lækkert 4-stjernet hotel i hjertet af Bad Gastein. Hotellet har indendørs pool og et stort wellness center, hvor der er mulighed for alle former for massage og skønhedsbehandlinger. Hotellet har egen termalbad og et lille udendørs område med liggestole.Fra restauranten er der en storslået udsigt over hele dalen. Værelserne er rummelige og meget velindrettede. I stueetagen findes en hyggelig bar med sofaarrangementer samt en restaurant. Læs mere
Læs mere
Luk
Pension
Halvpension
Inkl.
Pool
Indendørs pool
Bar/Restaurant
Restaurant
Bar
For børn
Legeplads
Indendørs legeplads
Wellness/Spa
Jacuzzi
Massage
Sauna
Ferietema
Aktiv ferie
All Inclusive/pension
Hotel
Generelt
Leje af værdiboks
Nærmeste by
Bad Gastein
Parkering
Mod betaling
Sprog
Engelsk, Hollandsk
WIFI
Inkl. på hele feriestedet
Omgivelser
Casino
Sport
Billard/pool
Sportsfaciliteter
Bordtennis
Fitness
Inkl.
Golf
18-hullers bane - mod betaling, 3 km

Praktisk information

For bestilling af vegansk, vegetarisk og alle ikke-sundhedsrelaterede særlige ønsker opkræver hotellet EUR 10,00 pr. måltid. Beløbet opkræves på hotellet. Der er ingen ekstra omkostninger ved laktose- og glutenintolerance. For sent ankomne gæster, der har halvpension inkluderet, vil der være kolde retter, som kan bestilles indtil kl. 20.30 på ankomstdagen.

Hotel Elisabethpark i Østrig

Elisabethpark

Elisabethpark

Et charmerende og lækkert 4-stjernet hotel i hjertet af Bad Gastein. Hotellet har indendørs pool og et stort wellness center, hvor der er mulighed for alle former for massage og skønhedsbehandlinger. Hotellet har egen termalbad og et lille udendørs område med liggestole.Fra restauranten er der en storslået udsigt over hele dalen. Værelserne er rummelige og meget velindrettede. I stueetagen findes en hyggelig bar med sofaarrangementer samt en restaurant.

Halvpension

Halvpension

Med i prisen er halvpension. Morgenmaden serveres i hotellets store lyse restaurant hverdag mellem 7:30 og 10:30. Alt fra friskbagt brød, friske frugter og sprødstegt skinke og meget meget mere. Hertil naturligvis te, kaffe og kakao. Om aftenen serveres vil der være middagsbuffet og mulighed for at bestille vegansk eller vegetarisk mod en lille ekstrabetaling på stedet.

Værelser

Værelser

Værelserne på Elisabethpark Hotel vender ud mod parken. Der er balkon eller stort vindue med panoramaudsigt over dalen. Faciliteterne omfatter satellit-tv, minibar, gratis værdiboks samt badeværelse med hårtørrer og makeup-spejl. Ved ophold på mindst 5 nætter tilbydes gæsterne badekåber til fri afbenyttelse.