Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Hotel Elisabethpark

Alt det får I:
Hyggeligt og atmosfærisk hotel i Bad Gastein
Godt udgangspunkt for mange fantastiske vandreture
Oplev alperne på tætteste hold
Inkl. 1/2 pension
Top faciliteter
Halvpension
Restaurant
WIFI
Indendørs pool
Bar
Indendørs legeplads
Top faciliteter
Halvpension
Restaurant
WIFI
Indendørs pool
Bar
Indendørs legeplads

Velkommen til Hotel Elisabethpark

Et charmerende og lækkert 4-stjernet hotel i hjertet af Bad Gastein. Hotellet har indendørs pool og et stort wellness center, hvor der er mulighed for alle former for massage og skønhedsbehandlinger. Hotellet har egen termalbad og et lille udendørs område med liggestole.Fra restauranten er der en storslået udsigt over hele dalen. Værelserne er rummelige og meget velindrettede. I stueetagen findes en hyggelig bar med sofaarrangementer samt en restaurant. Læs mere
Læs mere
Luk
Pool
Bar/Restaurant
Andre faciliteter
Inkl. på hele feriestedet
Pension
Inkl.
Ferietema
Generelt
Bad Gastein
Mod betaling
Sportsfaciliteter
Inkl.
18-hullers bane - mod betaling, 3 km
Underholdning
Engelsk, Hollandsk
Wellness/Spa

Hotel Elisabethpark i Østrig

Halvpension

Halvpension

Med i prisen er halvpension. Morgenmaden serveres i hotellets store lyse restaurant hverdag mellem 7:30 og 10:30. Alt fra friskbagt brød, friske frugter og sprødstegt skinke og meget meget mere. Hertil naturligvis te, kaffe og kakao. Om aftenen serveres der lækre retter og som afveksling vil der 1 - 2 gange om ugen være en tema-buffet. Hver fredag gøres der lidt ekstra ud af det og her er mulighed for at trække i lidt pænt tøj, hvis man har lyst, og nyde en galamiddag.

Elisabethpark

Elisabethpark

Et charmerende og lækkert 4-stjernet hotel i hjertet af Bad Gastein. Hotellet har indendørs pool og et stort wellness center, hvor der er mulighed for alle former for massage og skønhedsbehandlinger. Hotellet har egen termalbad og et lille udendørs område med liggestole.Fra restauranten er der en storslået udsigt over hele dalen. Værelserne er rummelige og meget velindrettede. I stueetagen findes en hyggelig bar med sofaarrangementer samt en restaurant.

Værelser

Værelser

Værelserne på Elisabethpark Hotel vender ud mod parken. Der er balkon eller stort vindue med panoramaudsigt over dalen. Faciliteterne omfatter satellit-tv, minibar, gratis værdiboks samt badeværelse med hårtørrer og makeup-spejl. Ved ophold på mindst 5 nætter tilbydes gæsterne badekåber til fri afbenyttelse.