Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt
Alt det får I:
Opdag Moravske Toplice i Slovenien!
5-stjernet luksus
Gastronomiske oplevelser
Wellness og spa
Top faciliteter
Halvpension
Inkl.
Udendørs pool
Vandland
Restaurant
Indendørs pool
Legeplads
Top faciliteter
Halvpension
Inkl.
Udendørs pool
Vandland
Restaurant
Indendørs pool
Legeplads

Nyd romantik og wellness i Moravske Toplice

På det 5-stjernede Hotel Livada får I luksus, spa, wellness og gastronomiske oplevelser i særklasse. Så om I skal på en romantisk ferie med partneren, eller I har børn og venner med, så er der noget for alle på dette hotel. Med opholdet får I fri adgang til hotellets swimmingpools og saunaer, samt til vandparken Terme 3000, med adskillige swimmingpools og vandrutsjebaner. I hotellets restaurant vil de veluddannede og dygtige kokke kreere, lækre smagsoplevelser for jer. Glæd jer til alt hvad Slovenien og Hotel Livada har at byde på! Læs mere
Læs mere
Luk
Pension
Halvpension
Inkl.
Pool
Udendørs pool
Vandland
Indendørs pool
Babypool
Solstole ved pool
Inkl. alt efter ledighed
Solterrasse eller grønt område
Vandrutsjebane
Flere baner, Rør rutsjebane, Børne rutsjebane
Bar/Restaurant
Restaurant
Bar
Pizzaria
For børn
Legeplads
Miniklub
I højsæsonen
Wellness/Spa
Dampbad
Hammam
Massage
Mod betaling
Sauna
Spabehandlinger
Mod betaling
Ferietema
All Inclusive/pension
Hotel
Generelt
Parkering
På fælles parkeringsplads - inkl.
Sprog
Engelsk, Tysk, Italiensk
WIFI
Inkl. på hele feriestedet
Sport
Cykeludlejning
Sportsfaciliteter
Golf
18-hullers bane - mod betaling
Vand aerobics
Underholdning
Animation

Velkommen til Hotel Livada!

Vandlandet Terme 3000

Vandlandet Terme 3000

Når I booker et ophold i Hotel Livada, så får I fri adgang til det store vandland Terme 3000, der har alt hvad den adrenalinhungrende længes efter. Tag en tur i kamikazerutsjebanen og mærk suget i maven når I stryger de 22 meter ned, eller prøv kræfter med Europas hurtigste vandrutsjebaner med loop. Her kan I få 2,5G at mærke, når I når op på 80km i timen.

Det 3150 m² store område, har 11 pools både inde og ude. Indendørs er der to etager med vandsjov. Vandlandet har personale, der står for aktiviteter og underholdning, så der er hele tiden noget at foretage sig. 

Vandlandet har termiske pools, med det kendte "sorte", helbredende vand fra området. Det fås både i den klare filtrerede udgave og i den helende og ufiltrerede udgave. Det siges at skulle kunne afhjælpe diverse hudlidelser og ledsmerter.

Der er adskillige restauranter til de sultne og legeplads til børnene.

Golf og andre aktiviteter

Golf og andre aktiviteter

Lige ved siden af Hotel Livada ligger den 18-hullers golfbane Golf Course Livada i de smukkeste omgivelser, så hvis I har lyst til at teste golfswinget, så er det oplagt at booke sig ind på Hotel Livada, og gå en runde eller to på banen.

Regionen Prekmurje, som Hotel Livada ligger i, er fuld af cykelruter i det smukke landskab, så vil man ud at opleve Sloveniens skønne landskab, så er det bare at komme afsted. Prekmurje betegnes som " Storkenes hjem", idet rigtig mange storkepar yngler her hvert år.

Tid til selvforkælelse?

Tid til selvforkælelse?

I Hotel Livida findes der finsk, tyrkisk, bio og infrarøde saunaer som I, som gæster, gratis kan benytte. I kan selvfølgelig også bruge hotellets pools, hvor der er morgengymnastik og vandaerobics, alle dage med undtagelse af søndag.

I Terme 3000 kan I desuden booke stedets udsøgte spaoplevelser, med diverse massager og ansigts- og kropsbehandlinger. Stedet benytter regionens specielle sorte termiske vand og urter fra området, som siges at have en helende effekt på krop og sjæl.