Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Panorama La Forca

Alt det får I:
Vidunderlig udsigt
Pool og wellness
Børneunderholdning
Tæt på Gardasøen
Top faciliteter
Udendørs pool
Strand
Småsten, 8 km
Særskilt børnepool
Restaurant
Supermarked
100 m
Indendørs pool
Top faciliteter
Udendørs pool
Strand
Småsten, 8 km
Særskilt børnepool
Restaurant
Supermarked
100 m
Indendørs pool

Dejligt feriested tæt på Tignale

La Forca ligger med den smukkeste beliggenhed, hævet 650 m over Gardasøen, hvilket giver vores gæster en vidunderlig udsigt over området. På La Forca bor I i fine ferielejligheder der danner rammen om en god familieferie. Feriestedet har et dejligt poolområde med separat børnebassin og wellnessfaciliteter. Her er også både fitness, restaurant og god underholdning for børn. Kun 2 km fra La Forca finder i den hyggelige by Tignale, Find og book jeres ferie online her på siden, eller kontakt os på telefon 7015 4141, for flere informationer. Læs mere
Læs mere
Luk
Strand
Strand
Småsten, 8 km
Afstand strand & type
5-10km til strand
Pool
Udendørs pool
Særskilt børnepool
Indendørs pool
Bar/Restaurant
Restaurant
Bar
Café
Pizzaria
Butikker
Supermarked
100 m
For børn
Legeplads
Generelt
Nærmeste by
Morele, 1.8 km
Nærmeste lufthavn
Milano Malpensa, 199 km
Parkering
I underjordisk garage - Inkl.
Vaskemaskine
WIFI
Inkl. på visse steder af feriestedet
Sportsfaciliteter
Bordtennis

Velkommen til La Forca

Læs mere om La Forca her..

Læs mere om La Forca her..

La Forca ligger lidt uden for den hyggelige by Tignale, og har en smuk udsigt ud over Gardasøen, som ligger med 20 minutters kørsel fra feriestedet, omkring 8 km. Ferielejlighederne er fine og godt indrettet med eget køkken og fin balkon. La Forca har er et godt udendørs poolområde med separat børnebassin og solterrasse. Endvidere er der wellnessafdeling indendøre med svimmingpool, sauna og solarium, og ikke mindst et fitnessrum. Så der er ingen undskyldninger for ikke at holde formen i ferien. 

Faciliteter på La Forca

Faciliteter på La Forca

La Forca har også gode faciliteter for de mindste i familien. Her er blandt andet lavet et gigantisk skakbræt. Derudover kan de også boltre sig på legepladsen eller spille bordtennis. Feriestedet har egen restaurant, hvorfra I kan nyde et dejligt måltid mad.  Blot 1 km fra La Forca finder I et supermarked, hvor I kan handle alt det ind I skulle få brug for, også hvis I selv skulle ønske at stå for madlavningen. 

Lær mere om Gardasøen

Lær mere om Gardasøen

Gardasøen er et fantastisk feriested, som byder på en masse oplevelser for hele familien. Her kan man nyde dage på stranden, opleve idylliske byer og prøve fine aktiviteter. Ved de mange småstens strande, som omgiver Gardasøen, vil I kunne finde mange forskellige vandsportsaktiviteter, bl.a. leje af båd og vandcykler. Endvidere kan I besøge byer som Gardsøens hovedstad, Riva del Garda, kurbyen Sirmione eller den smukke by Saló. Rejser I med børn, bør I også tage en udflugt til Gardaland, som er en sjov forlystelsespark.