Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41
Alt det får I:
Direkte til 20 km sandstrand
Natur, strand, vand og dyreliv i rige mængder
Masser af seværdigheder i området
Dejlige ferieboliger
Top faciliteter
Strand
Sand, 500 m
Restaurant
1 km
WIFI
Bar
1 km
Legeplads
Top faciliteter
Strand
Sand, 500 m
Restaurant
1 km
WIFI
Bar
1 km
Legeplads

Mere om feriestedet og området

Ved Marielyst Feriecenter har du 20 km sandstrand for dine fødder. For enden af sandet strækker Østersøen sig langt ud i det blå. Lige bag ved, mellem asp og bøg, ligger jeres feriehus i det naturskønne område, som vi kalder ”Den Duftende Plantage”. Snus ind – og se om du kan skelne nuancerne fra de mange forskellige træsorter og så selvfølgelig det salte hav. Der er nysgerrige fasaner, der året rundt trisser omkring i deres flotte fjerpragt. Læs mere
Læs mere
Luk
Afstand strand & type
0-0,5 km til strand
Strand
Sand, 500 m
Bar/Restaurant
Bar
1 km
Restaurant
1 km
Andre faciliteter
Legeplads
Vaskemaskine
WIFI
Sport
Hoppeborg

Velkommen til Danland Marielyst

Området omkring Marielyst Feriecenter

Området omkring Marielyst Feriecenter

Marielyst er ét af Danmarks mest eftertragtede ferieområder. I højsæsonen finder du et stort udvalg af butikker med dagligvarer, tøj, brugskunst osv., samt flere gode spisesteder og et livligt natteliv. Marielyst er omgivet af smuk strand, skov og et fuglereservat. Dit feriehus i Marielyst Feriecenter ligger direkte til Østersøen i en grønt område med alt lige fra asp til bøg. Et område, som kan udfordre ethvert barn til leg. Lidt udenfor byen ligger der bowlingcenter, minigolfbane, ridecenter, gokartbane m.m.

Mulighederne for en skøn ferie på Marielyst er lige så uendelige som de brede, hvide strande langs Østersøen. Når man ikke lige ønsker at dase i sandet og bade i de friske bølger, er der et væld af aktiviteter for alle aldersgrupper.

En hel stribe attraktioner og interessante seværdigheder indenfor rækkevidde. Plus rigtig gode shopping muligheder, både af dagligvarer til billige priser og brugskunst, tøj, gaver m.v. Der er kort sagt spændende muligheder nok til en lang ferie ­ eller som de fleste oplever det: At vende tilbage igen og igen

Marielyst Strand én af Danmarks bedste

Marielyst strand er flere gange blevet kåret som Danmarks bedste strand. Kendetegnet ved den 20 km lange Marielyst strand er det fantastiske badevand ud til Østersøen og det hvide, bløde og fine sand samt de mange faciliteter, som findes på og rundt om stranden.


Seværdigheder

Seværdigheder

 BonBon-Land

Tag familien med i BonBon-Land ved Næstved og tilbring en hel dag i en af Danmarks mest kendte og sjoveste forlystelsesparker. Med mere end 50 forlystelser er der forlystelser for enhver smag. Når indgangen er betalt er alle forlystelser gratis. I BonBon-land finder du også mange spisepladser og restauranter.

Gavnø Slot

Gavnø er én af Danmarks største kulturskatte. Gavnø Slot indeholder en stor samling af kunstgenstande samt Nordeuropas største private malerisamling på godt 1.000 malerier. Sommerfugleland og Afrikanske Bjerggeder. Naturlegepladsen Sørøverland og Skattejagt. Slotsparken byder bl.a. på Danmarks største tulipanudstilling, sansehave, unik dukkeudstilling og en romantisk rosenhave. Gavnø Klosterkirke fra 1400-tallet med Nordens mest farverige kirkerum. Café Tulipanen, souvenirbutik samt nyt slotsbryggeri.  

Middelaldercentret

Den lille købstad Sundkøbing i det 15. århundrede, huser fredelige håndværkere, drabelige krigere, tapre riddere og to rige købmænd. På markedsdage flokkes de handlende om lokale og udenbys varer, og gøglere, musikanter og andet pak gæster byen. Ridderne øver med deres heste og våben og højsommeren igennem er der dagligt ridderturneringer. Byvagten afprøver krigsmaskinerne der slynger med store sten, og undertiden brager kanoner  og hagebøsser. Middelaldercentret er et forsøgscenter for historiskteknologi.

Geocenter Møns Klint

GeoCenter Møns Klint ligger unikt, der hvor Danmarks kridtfundament dramatisk falder lodret mod Østersøen. Lige uden for døren ligger Klinten med landets smukkeste og til tider mest voldsomme natur. Geocentret er fyldt med oplevelser. Du kan blandt andet opleve livet i kridthavet, løfte bjerge, gå igennem istidens gletsjere, lave dit eget klinteskred, deltage i aktiviteter og komme på ture med naturvejlederne eller se 5 af landets bedste kunstneres bud på Danmarks og Møns Klints geologiske tilblivelse.

Geomuseum Faxe

Geomuseum Faxe ligger smukt på kanten af Faxe Kalkbrud, der er Danmarks største aktive kalkbrud. Kalken er resterne af et 63 millioner år gammelt forstenet koralrev, og man kan finde over 500 forskellige slags fossiler dernede. Museet byder på en stor geologisk udstilling om livet på det fossile koralrev, samt en kulturhistorisk udstilling om kalkbrydningens mere en 900 års historie i Faxe. 

Nykøbing Falster

Nykøbing Falster

Nykøbing Falster

Den gamle købstad Nykøbing F byder på noget for enhver smag for hele familien ung som gammel. Byen ligger omgivet af smuk natur ved Guldborgsund og har flere attraktioner og seværdigheder, der byder på alt lige fra historie og dyr til de gode gamle dage.

I centrum af byen anbefaler vi:

- Middelaldercentret: Træd ind i det Herrens år hvor riddere og andet godtfolk herskede.

- Nykøbing F. Zoo: Alt, lige fra klappe-geder, tiger, slanger og fritgående høns.

- Museet Falsters Minder: Byens historie fortalt med tøj, legetøj og møbler.

- Den Gamle Købmandshandel: Butik og museum i et, fra dengang farfar var barn.

- Klosterkirken: Byens ældste kirke, bygget som en del af et fransiskanerkloster i 1400-tallet.

- Nykøbing F. Vandtårn: Forskellige udstillinger og en pragtfuld udsigt fra toppen.

- Brandmuseet: Gamle brandbiler der kan indfri enhver drengedrøm.

- Frisørmuseet: Frisørinventar og remedier fra dengang oldefar gik til frisør.

Nykøbing har et levende kulturliv med flere forskellige kunstgallerier, mange musikarrangementer og teaterforestillinger med store nationale og internationale navne. Blandt andet er Nykøbing F. Revyen i sommermånederne, Nykøbing F, Torvejazz i sommermånederne, Festuge i juli måned og Hemmelighedernes Nat okt./nov. årligt tilbagevendende begivenheder der tiltrækker mange.

Byen har et hyggeligt gågademiljø med cafeer, gode indkøbsmuligheder, mange specialforretninger og flere forskellige restauranter.