Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41
Alt det får I:
1 min gåafstand fra strand
God, lækker restaurant
Palmer og promenader
Sjove familieaktiviteter
Top faciliteter
Strand
Sand
Restaurant
200 m
Supermarked
Lille udvalg, 200 m
WIFI
Inkl. på visse steder af feriestedet
Bar
200 m
Legeplads
Top faciliteter
Strand
Sand
Restaurant
200 m
Supermarked
Lille udvalg, 200 m
WIFI
Inkl. på visse steder af feriestedet
Bar
200 m
Legeplads

Ferie i populære Italien i dejlig ferielejlighed

Kun 1 minuts gang fra stranden på den Italienske Riviera finder du de 4-stjernede ferieboliger, som både henvender sig til par, familier eller en gruppe venner. Feriestedet består af 22 suiter og 84 lejligheder, har en elegant restaurant, tennisbaner, en fodboldbane og ikke mindst en skøn privat sandstrand lige til at ligge og dase på under den varme sol. 750 meter fra hotellet finder du ligeledes den nærmeste by, Santo Stefano Al Mare. Alt dette kan du nyde i et af Italiens skønneste områder, hvor palmer og idylliske kystbyer præger billedet. Læs mere
Læs mere
Luk
Afstand strand & type
0-0,5 km til strand
Strand
Sand
Bar/Restaurant
Bar
200 m
Restaurant
200 m
Andre faciliteter
Leje af værdiboks
Hæveautomat
Tæt på
Vaskemaskine
Mod betaling
WIFI
Inkl. på visse steder af feriestedet
Cykeludlejning
Legeplads
Aktiviteter ved strand
Dykning
Omgivelser
Havn
Generelt
Parkering
I underjordisk garage - Inkl.
Nærmeste lufthavn
Nice, 78 km
Butikker
Supermarked
Lille udvalg, 200 m
Underholdning
Sprog
Italiensk, Engelsk, Fransk
Sportsfaciliteter
Golf
9- hullers bane - mod betaling, 9 km
Tennis
Mod betaling
Fodbold

Velkommen til Marina degli Aregai

En skøn sandstrand

En skøn sandstrand

Hvis familien er kommet til den Italienske Riviera for at nyde det smukke Middelhav og de lækre strande, er Marina degli Aregais private strand det oplagte sted at opholde sig hele dagen lang. Vejen ned til stranden byder på en dejlig, grøn græsplæne med kølige skyggeområder, så du er mere end parat til at modtage solens varme stråler på sandstranden. Nede på stranden er der rig mulighed for at leje diverse liggestole og parasoller, så læsningen og solbadningen er sikret. Nyd ligeledes havets smukke farver, inden du selv tager en svømmetur i det dejlige vand. 

Restaurant og bar med lækre, mediterranske smage

Restaurant og bar med lækre, mediterranske smage

På feriestedets egen restaurant findes både lokale retter samt indbydende, internationale måltider. Restaurantens kokke sætter fokus på en nøje tilberedning af naturlige og friske råvarer, så du kun bliver præsenteret for den bedste kvalitet. Restauranten har endvidere specialiseret sig i liguriske retter, så mange af retterne består blandt andet af friskfanget fisk, så du rigtigt kan få et indtryk af de lokale spisevaner. Du kan både nyde de lækre retter indenfor i selve restauranten eller sætte dig udenfor for samtidig at betragte den smukke udsigt over Middelhavet. Snup en drink i lounge-baren i de sene aftentimer og nyd hvert et øjeblik i det italienske paradis. 

Indkøbs- og shoppingmuligheder tæt på feriestedet

Indkøbs- og shoppingmuligheder tæt på feriestedet

I byen Santo Stefano Al Mare, som ligger omtrent 1 km fra feriestedet, kan du både finde supermarkeder og små, fine specialforretninger. Dermed er der god mulighed for at købe ekstra snacks eller tilbehør til aftensmaden, hvis du selv vil i gang i køkkenet i lejligheden. Har du lyst til at shoppe igennem, så tag en tur til byen Imperia, som er kendt for sin utrolig lækre olivenolie. Der bliver ligeledes holdt ugentlige markeder rundt omkring i byen; noget, der har ry for at være utroligt hyggeligt. 

Om Den Italienske Riviera

Om Den Italienske Riviera

Den Italienske Riviera, også kaldet Blomsterrivieraen, byder på mange charmerende byer op langs kystlinjen. Rivieraen har en lang historie, hvilket også kan ses i de kønne middelalderbyer. Tæt på Marina degli Aregai kan du udover den betagende by Imperia opleve byen Sanremo, der byder på flotte kirker og en lækker strandpromenade. Tag ligeledes på flotte køreture langs kysten, besøg de mange havnebyer og nyd synet af palmer, mimoser og klippekyster. Kontakt os ganske uforpligtende på telefon 70 15 41 41 for at høre mere om Den Italienske Riviera og Marina degli Aregai.