Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Onda Marina

Alt det får I:
Udendørs swimmingpool
Nærliggende strand
Veludstyret lejligheder
Familievenlige oplevelser
Top faciliteter
Udendørs pool
Strand
Sand, 1.4 km
Supermarked
200 m
Bar
Top faciliteter
Udendørs pool
Strand
Sand, 1.4 km
Supermarked
200 m
Bar

Pæne, nybyggede ferielejligheder tæt på stranden

Onda Marina er nybyggede ferielejligheder med skønne faciliteter, hvor der er et stort grønt område og et indbydende poolkompleks. Onda Marina ligger kun 1,4 kilometer fra stranden ikke langt fra Viareggio og Marina di Pietrasanta. Ferielejlighederne er pæne og rummelige lejligheder, hvor I kan slappe helt af ved poolen og på solterrassen, som har liggestole til rådighed, mens der er en legeplads for børnene. Læs mere
Læs mere
Luk
Strand
Strand
Sand, 1.4 km
Afstand strand & type
1-2 km til strand
Pool
Udendørs pool
Butikker
Supermarked
200 m
Bar/Restaurant
Bar
Generelt
Nærmeste lufthavn
Firenze Amerigo Vespucci, 102 km
Parkering
På fælles parkeringsplads - mod betaling
Vaskemaskine
Mod betaling
WIFI
Inkl. på hele feriestedet

Velkommen til Onda Marina

Indkvartering på Onda Marina

Indkvartering på Onda Marina

Disse rummelige ferielejligheder er ideelle for jer, der ønsker at opleve den romantiske og idylliske atmosfære, Toscana bærer præg af samt gerne vil bo tæt på stranden og slappe af langs kysten. Med Onda Marinas skønne udendørs swimmingpool, samt den nærliggende strand, er der rig mulighed for familiens vandhunde at boltre sig. Jeres foretrukne ferielejlighed kan bestilles online her på vores website, eller I kan kontakte vores hjælpsomme rejserådgivere på tlf. 7015 4141 for hjælp med booking eller ferierådgivning.

Ferielejlighedernes faciliteter

Ferielejlighedernes faciliteter

Onda Marina ferielejligheder er alle udstyret med et tekøkken, hvor der kan tilberedes det mest basale. Derudover har lejlighederne eget badeværelse, et spisebord og et lille opholdsområde, hvor I kan hygge jer med familien. Nogle af lejlighederne har udsigt til poolen, hvor andre har til bjergene, som giver jer de bedste forudsætninger for koble helt af fra hverdagens stress og jag. Når I har ligget på solterrassen ved poolen, kan I passende få en forfriskende drink i baren. Ønsker I at udforske området, kan I leje feriestedets cykler.

Tæt på strand og by

Tæt på strand og by

Onda Marina ligger som nævnt kun 1,4 kilometer fra den nærmeste strand, hvor I kan glæde jer til at tilbringe en hel dag til lyden af bølgernes brus. Der er ligeledes gode restauranter og barer i nærheden af stranden, som I kan søge til, når sulten eller tørsten melder sig. Er I det festlige humør, er der også natklubber i området. Onda Marina ligger ikke længere væk fra de interessante byer Pisa og Firenze, end at I kan bruge en dag i byerne og opleve byernes historiske seværdigheder samtidig med at få et strejf af storby på ferien.