Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Park Plaza Verudela

Alt det får I:
I centrum af Pula
Familievenligt feriested
Stort, lækkert poolområde
Restaurant med udsigt
Top faciliteter
Strand
Småsten, 100 m
Udendørs pool
Restaurant
Supermarked
Lille udvalg
WIFI
Inkl. på visse steder af feriestedet
Mini klub
Top faciliteter
Strand
Småsten, 100 m
Udendørs pool
Restaurant
Supermarked
Lille udvalg
WIFI
Inkl. på visse steder af feriestedet
Mini klub

Et feriested fyldt med aktiviteter

På den østlige side af halvøen Punta Verudela i Kroatien ligger dette skønne, 4-stjernede feriested. Parken ligger nær centrum af byen Pula, og selve feriestedet dækker over et kæmpe område, så der er nok at gå i gang med! På Park Plaza Verudela kan I eksempelvis spille squash og tennis, og der er børneklub og legeplads til familiens yngste medlemmer. For de lidt større børn er der en teen-club, og der er desuden bowlingbaner, så I kommer bestemt ikke til at kede jer! Læs mere
Læs mere
Luk
Afstand strand & type
0-0,5 km til strand
Strand
Småsten, 100 m
Pool
Solstole ved pool
Babypool
Udendørs pool
Bar/Restaurant
Restaurant
Andre faciliteter
Informat
WIFI
Inkl. på visse steder af feriestedet
Mini golf
Cykeludlejning
Sportsfaciliteter
Fitness
Fodbold
Golf
Bordtennis
Tennis
Basketball
Butikker
Supermarked
Lille udvalg
Underholdning
Mini klub

Velkommen til Park Plaza Verudela i Istrien

Lækkert poolområde og direkte adgang til strand

Lækkert poolområde og direkte adgang til strand

På selve ferieområdet er der et stort, lækkert poolområde, hvor børn og voksne kan hygge sig i de varmere måneder. Der er flere forskellige pools, så der er lidt for enhver smag, og rundt omkring det dejlige poolområde er der naturligvis liggestole og parasoller, så komforten er helt i top, når du skal slappe af med en god bog eller få styr på sommerkuløren. Fra poolområdet er der udsigt over havet, som ligger lige ved siden af. Denne nære placering betyder også, at der ikke er langt til strand! Faktisk skal man kun lige forlade ferieområdet, før man rammer den smukke strand, som er populær hos store som små! Desuden er Park Plaza Verudela knyttet til et stort hotel, som har en indendørs pool, som ferielejlighedernes beboere naturligvis også kan benytte.

Smukke restauranter og poolbar

Smukke restauranter og poolbar

Efter en lang og sjov feriedag ved poolen eller på tennisbanen trænger hele familien til at få genopladet batterierne. Heldigvis er der gode spisemuligheder på dette feriested! Der er hele to udsøgte restauranter på stedet, og de serverer alverdens lækre retter til glæde for både børn og voksne. Desuden er der bar/lounge på stedet, og så er der en poolbar, hvor I kan få slukket tørsten dagen igennem. Den ene restaurant ligger med smuk udsigt over poolområdet og havet, så det er et oplagt sted at afslutte dagen!

Kæmpe indkøbscenter på området

Kæmpe indkøbscenter på området

Dette område med ferielejligheder er meget stort, og derfor er der naturligvis også masser af muligheder. I lejlighederne er der tekøkken, så det er muligt at tilberede sin egen mad, og derfor skal man selvfølgelig også kunne handle ind. På selve området finder I et indkøbscenter, hvor I kan få alt, hvad der er brug for på ferien! Desuden er der blandt andet frisør, café, tøjforretninger og diskotek i dette indkøbscenter, så I kommer bestemt ikke til at mangle noget! Yderligere er der flere restauranter her i shoppingarkaden.

Lidt om området

Lidt om området

Park Plaza Verudela er skønt beliggende lige ud til havet. Desuden er der blot 4 kilometer til byen Pula, hvor der er masser af interessante steder at besøge. For at komme til byen kan I tage offentlig transport fra ferieområdet, så I slipper for at skulle have bilen med – og hvis I er rigtig friske, kan I naturligvis også gå eller tage cyklen! Pula er den største by i området, og den byder på masser af aktiviteter samt hyggelige caféer, lækre restauranter og ægte, kroatisk charme!  Hvis du vil vide mere om denne feriedestination, så ring til os på 70 15 41 41 allerede i dag!