Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41
Top Faciliteter
Strand
Småsten, 1 km
Udendørs pool
Særskilt børnepool
Supermarked
Lille udvalg
WIFI
Mod betaling på visse steder på feriestedet
Bar
Top Faciliteter
Strand
Småsten, 1 km
Udendørs pool
Særskilt børnepool
Supermarked
Lille udvalg
WIFI
Mod betaling på visse steder på feriestedet
Bar

Ferielejligheder med naturoplevelser

En af de bedste udsigter ud over Gardasøen får du fra lejlighederne i Primera. Ferielejlighederne ligger i Tignale, som er et af de højstliggende naturområder omkring søen. Man kan tale om en sand panoramaudsigt fra lejlighedskomplekset, som ligger i centrum af byen Gardola i naturparken. Primera er perfekt til naturglade familier, der elsker både at nyde naturen og gå på opdagelse i den. Læs mere
Læs mere
Luk
Afstand strand & type
Strand
Småsten, 1 km
Pool
Udendørs pool
Særskilt børnepool
Bar/Restaurant
Bar
Andre faciliteter
WIFI
Mod betaling på visse steder på feriestedet
Legeplads
Generelt
Nærmeste lufthavn
Milano Malpensa, 170 km
Butikker
Supermarked
Lille udvalg
Underholdning
Mini klub
Hele sæsonen, dog begrænset i lavsæsonen
Sportsfaciliteter
Bordtennis
Tennis
Mod betaling

Velkommen til Primera

Pools til lejlighederne

Pools til lejlighederne

Feriestedet har to udendørspool. Den ene er en normal swimmingpool, og den anden er god til børn. Rundt om poolområdet kan I bruge stedets liggestole og solsenge med parasoller. Her kan I slappe af og nyde den smukke udsigt. Når I bor på Primera, kan I desuden benytte den indendørs pool på det nærliggende fereisted Residence Panorama La Forca.

Ved jeres egne ferielejligheder er der også mulighed for at give den gas i legerummet, hvor I finder bordtennis og bordfodbold, men I kan også lege i solen på den udendørs legeplads. Der findes desuden et tenniscenter blot 100 meter fra Primera. 


Shop lokalt og få Italien på en tallerkenen

Shop lokalt og få Italien på en tallerkenen

Hvis I skal handle eller vil shoppe, sker det ligeledes i Gardola. I kan gøre jer nogle små indkøb her, men hvis I drømmer om en rigtig shoppetur, kan I også tage til Verona.

Primera har en restaurant, der ligger lige i nærheden af lejlighederne. Hvis I ønsker at prøve andre restauranter, må I tage ind til Gardola, hvor I kan få autentiske retter og gode vine. Der er også barer, hvor I kan slappe af efter en begivenhedsrig dag og nyde en kold drink eller en varm kop kaffe. 

Oplevelser med vandaktiviteter

Oplevelser med vandaktiviteter

33 kilometer fra lejlighederne ligger Riva del Garda. Dette er stedet, hvis I trænger til et skud adrenalin. Her kan I nemlig prøve kræfter med sejlads eller give jer i kast med alverdens forskellige vandsportsaktiviteter. I finder også en masse liv og aktiviteter ved Gardasøen. Byen Riva er desuden en fin by, og lige bag den ligger Dolomitterne, som også er et besøg værd. Hvis I har en bil og kører blot 15 minutter fra Riva, kommer I til Ledrosøen, som stadig ikke er overrendt af turister. Det unikke ved søen er, at den ligger i naturskønne omgivelser i 600 meters højde.

Spændende oplevelser

Spændende oplevelser

Der er masser at tage sig til i området. Der findes eksempelvis en masse vindistrikter i området, og den populære Amarone-vin kommer fra det efterhånden berømte Valpolicella. Der findes også museer for både vine og olivenolier, så I kan lære mere om, hvordan lokale gennem tusinder af år har produceret disse varer.

I kan også søge endnu længere væk fra jeres ferielejlighed og tage til skønne Verona, som kun ligger 60 kilometer fra Primera, så I kan sagtens tage på en dagstur til den fine by, hvor kærlighedshistorien om Romeo og Julie udspillede sig. I det gamle bycenter er der et utal af historiske bygninger og seværdigheder, og indimellem dem finder I butikker og fantastiske restauranter. Der er mange muligheder, men hvis I vil høre mere, kan vi tage en uforpligtende samtale på 70 15 41 41.