Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41
Alt det får I:
Pool og børnebassin
Aktiviteter til alle
Pæne lejligheder
Beliggende ved hyggelige Moniga del Garda
Top faciliteter
Særskilt børnepool
Udendørs pool
Restaurant
Supermarked
Animation
Bar
Top faciliteter
Særskilt børnepool
Udendørs pool
Restaurant
Supermarked
Animation
Bar

Skønt feriested i Moniga del Garda ved Gardasøen

Feriestedet Primera ligger ca. 1 km fra Gardasøen og tilbyder sine gæster et dejligt poolområde og separat børnepool. Herudover kan I glæde jer til aktiviteter og underholdning for både børn og voksne. I finder desuden restaurant, bar og café på feriestedet. Primera er det oplagte udgangspunkt for skønne oplevelser og udflugter omkring Gardasøen for hele familien. Læs mere
Læs mere
Luk
Afstand strand & type
0,5-1 km til strand
Pool
Særskilt børnepool
Solterrasse eller grønt område
Udendørs pool
Bar/Restaurant
Bar
Restaurant
Andre faciliteter
Leje af værdiboks
Legeplads
Sportsfaciliteter
Bordtennis
Generelt
Nærmeste by
Moniga del Garda, 1 km
Butikker
Supermarked
Underholdning
Animation

Velkommen til Primera

Mere om feriestedet Primera

Mere om feriestedet Primera

Når I bor på Primera, har I god plads at boltre jer på. Ferielejlighederne ligger nemlig i små bebyggelser spredt ud over 20.000 m2. Det grønne område er velholdt og ligger op til dejlig afslapning. I bor ca. 1000 m fra søen og til Moniga del Garda.  Ferielejlighederne er alle pæne og lyse - De kan ligge på 1 sal eller i kælder niveau med egen terrasse. I skal vælge Primera - hvis I ønsker en dejlig ferie ved Gardasøen - hvor I bor i lidt mere rolige omgivelser. 

Pool og faciliteter på feriestedet

Pool og faciliteter på feriestedet

Når I bor på Primera, kan I nyde det dejlige poolområde, hvor der også er taget hensyn til de mindste, da der i forbindelse med swimmingpoolen er et lille børneområde. Til børnene er der også legeplads og I har også mulighed for at spille tennis (mod betaling), bordtennis og dart. Når sulten melder sig finder I også en restaurant samt bar på feriestedet.  Her har I mulighed for at bestille morgenmad eller 1/2 pension. Inkl. i  1/2 pensionen  er  morgen- og aftensmad samt 1/4 l rød el. hvidvin og 1/2 l mineralvand pr. pers. Til børnene er 1 sodavand inkl. Endeligt finder I også et lille minimarked, hvis I selv ønsker at tilberede jeres yndlingsretter under jeres ophold på Primera.  

Oplev området omkring Primera

Oplev området omkring Primera

Når I bor på Primera, bor I ikke langt fra byen Moniga del Garda, som ligger i den sydvestlige del af Gardasøen. Omkring 30 km fra feriestedet ligger den hyggelige middelalderby Sirmione, som absolut er et besøg værd. Vil I på en lidt længere udflugt, kan vi anbefale en køretur til Limone, som ligger skønt og kuperet - en virkelig skøn oplevelse. I har også mulighed for, at køre en tur til Verona. Her kan I bl.a. opleve det gamle og historiske Amfiteater og shoppe i spændende butikker. Så hvis I ønsker at nogle af dagene skal bruges på udflugter, er der rig mulighed for dette når I bor på Primera i Moniga del Garda.