Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41
Top Faciliteter
Udendørs pool
Særskilt børnepool
Restaurant
Bar
Legeplads
Top Faciliteter
Udendørs pool
Særskilt børnepool
Restaurant
Bar
Legeplads

Velkommen til Primera

Primera ligger ca. 1 km fra søen og tilbyder sine gæster et dejligt poolområde og separat børnepool. Der er lagt meget vægt på aktiviteter for både børn og voksne, specielt for børnene er der gjort meget ud af det med mange forskellige sportsturneringer. Lejlighederne er pæne og ligger enten i stuen eller i kælderniveau med terrasse samt på 1. sal med overdækket balkon. Læs mere
Læs mere
Luk
Afstand strand & type
0,5-1 km til strand
Pool
Udendørs pool
Særskilt børnepool
Solterrasse eller grønt område
Bar/Restaurant
Bar
Restaurant
Andre faciliteter
Legeplads
Leje af værdiboks
Sportsfaciliteter
Bordtennis

Bestil jeres næste ophold ved Gardasøen på friferie.dk

Feriestedet Primera

Feriestedet Primera

Når I bor på Primera, så har I en masse udenoms plads og boltre jer på. Ferielejlighederne ligger i små bebeyggelser spredt ud over 20.000 m2. Området er velholdt og ligger op til dejlig afslapning. I bor ca. 1000 m fra søen og til Moniga del Garda. I kan nyde det dejlige poolområde, hvor der også er taget hensyn til de mindste - da der i forbindelsen med poolen er et lille børneområde. I finder på stedet restaurant samt et lille mini marked hvis I selv ønsker at stå for maden. Ferielejlighederne er alle pæne og lyse - De kan ligge på 1 sal eller i kælder niveau med egen terrasse. I skal vælge Primera - hvis I ønsker en dejlig ferie ved Gardasøen - hvor I bor i lidt mere rolige omgivelser. 

Området omkring Primera

Området omkring Primera

I bor ikke langt fra byen Moniga del Garda, som ligger i den sydvestlige del af Gardasøen. Ca 30 km fra feriestedet ligger den hyggelige borgby Sirmione, som absolut er et besøg værd. Vil I på en lidt længere tur kan det anbefales at køre en tur til Limone, som ligger skønt og kuperet - en virkelig flot tur. Der er også mulighed for en tur til Verona - hvor I kan opleve det gamle og historiske Amfiteater - og shoppe i lækre butikker. Så hvis nogle af dagene skal bruge på udflugter er der rig mulighed for det når I bor på Primera i Moniga del Garda.