Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41
Top Faciliteter
Strand
Sand, 800 m
WIFI
Inkl. på hele feriestedet dog begrænset adgang
Top Faciliteter
Strand
Sand, 800 m
WIFI
Inkl. på hele feriestedet dog begrænset adgang

Pæne ferielejligheder centralt i Antibes

Ikke langt fra det centrale Antibes ligger Resideal Antibes. Her tilbydes der pæne og lyse lejligheder. Stedet tilbyder bl.a. et poolområde i en dejlig have, og yderligere en pool på taget med en fantastisk udsigt over Middelhavet. Om aftenen er der mulighed for at få en lille én i den hyggelige bar, eller et måltid i restauranten. Der er kun 800 meter til Antibes lystbådehavn. Læs mere
Læs mere
Luk
Afstand strand & type
Strand
Sand, 800 m
Pool
Solstole ved pool
Inkl. alt efter ledighed
Andre faciliteter
WIFI
Inkl. på hele feriestedet dog begrænset adgang
Hæveautomat
Tæt på
Generelt
Nærmeste lufthavn
Nice, 18 km
Parkering
I underjordisk garage - Mod betaling

Ferieboliger - Resideal Antibes

Velkommen til Resideal Antibes

Pools og skøn sandstrand

Pools og skøn sandstrand

Resideal Antibes har to dejlige poolområder at tilbyde sine gæster. Et område ligger i feriestedets dejlig have, hvor der også er en børnepool, men det andet område ligger på taget, hvor udsigten er helt fantastisk. Feriestedet har også et fint fitnesslokale. Er I mere til sandstrand ligger denne kun 800 meter fra feriestedet. Sandstranden har skønt sand og når I først har badet i Middelhavet - så bliver det nok jeres foretrukne.

Restauranter og shopping

Restauranter og shopping

Resideal Antibes har egen bar og restaurant, så I kan nemt og bekvemt nyde frokost og middagen hjemme. Skulle I få lyst til at udforske byen lidt, så vil I her finde et væld af restauranter. I kan eksempelvis spise ved lystbådehavnen eller måske tage et smut ud til det eksklusive Cap d'Antibes.

Shopping er der rig mulighed for i Antibes, her findes et utal af forretninger og der er noget for alles pengepung. Undersøg også i receptionen hvornår der er markedsdage - for det er også en oplevelse at gå på opdagelse i, og her finder I virkelig alt mellem himmel og jord. 

Området omkring Antibes

Området omkring Antibes

Når I bor på Resideal Antibes så har I hele Den Franske Rivera for fødderne af jer med kilometer lange sandstrande. Her er også mange udflugtsmuligheder. Først og fremmest kan I gå på opdagelse i Antibes, hvor markedet i den gamle bydel og lystbådehavnen er et besøg værd, men byer som Cannes, Nice og St. Tropez er også inde for rækkevidde.