Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt
Alt det får I:
En dejlig ferie i Caorle!
400 m til stranden!
Flotte rummelige lejligheder
Swimmingpool for store og små
Top faciliteter
Udendørs pool
Strand
Sand, 450 m
Særskilt børnepool
Restaurant
400 m
Supermarked
400 m
Legeplads
Top faciliteter
Udendørs pool
Strand
Sand, 450 m
Særskilt børnepool
Restaurant
400 m
Supermarked
400 m
Legeplads

Oplev den dejlige badeby Caorle

Her får I den perfekte familieferie med dejlige minder for både store og små. Det lækre poolområde byder på en fantastisk swimmingpool med et område for både de store og de små svømmere. Der er masser af liggestole og parasoller til fri afbenyttelse for alle, og der er også et grønt område, hvor man kan nyde sydens sol. Med kun 400 meter til stranden er der masser af muligheder for vandsjov og stranddage. Alle lejlighederne er udført i moderne stil og har enten balkon eller terrasse/have. Skynd jer at booke et fantastisk ophold i den skønne badeby Caorle i Italien. Læs mere
Læs mere
Luk
Strand
Strand
Sand, 450 m
Afstand strand & type
0-0,5 km til strand
400 m
Pool
Udendørs pool
Særskilt børnepool
Solstole ved pool
Solterrasse eller grønt område
Bar/Restaurant
Restaurant
400 m
Bar
400 m
Butikker
Supermarked
400 m
For børn
Legeplads
Miniklub
Generelt
Antal lejligheder
Antal: 97
Grill tilladt
Nærmeste by
Caorle Altenea, 400 m
Parkering
På fælles parkeringsplads - inkl.
Sprog
Engelsk, Tysk, Fransk, Italiensk
WIFI
Inkl. på visse steder af feriestedet

Velkommen til Residence Mimose!

Dejlige vanddage

Dejlige vanddage

Når I bor på Residence Mimose, er der masser af mulighed for vandsjov i solen. Residence Mimose har et stort swimmingpoolområde med et lavvandet område for de mindste og en stor swimmingpool for de habile svømmere. I midten af swimmingpoolen er der en lille ø, hvor man kan ligge og solbade. Hele området har liggestole og parasoller til fri afbenyttelse for Residence Mimoses gæster. 

Kun en lille gåtur på 400 meter bringer jer ned til det smukke azurblå Adriaterhav, med de lange brede sandstrande. Her finder I liggestole så langt øjet rækker, og her kan I få mange timer til at gå med leg i sand og vand under Italiens varme sol. 

Spis og shop i charmerende Caorle

Spis og shop i charmerende Caorle

Den skønne badeby Caorle ligger kun et par kilometer fra Residence Mimose. Her kan I ved strandene finde masser af sjove vandaktiviteter som windsurfing, leje af vandcykler, parasailing og meget mere.
Bag de smukke, lange strandpromenader finder I masser af restauranter, barer, isboder og caféer, så det er let at finde et fristende måltid mad, en hurtig snack, en kølig sorbet eller en god cappuccino.

I charmerende Caorle finder I også et stort udvalg af spisesteder og butikker I kan snuse rundt i, hvis I vil finde en sjov souvenir eller står og mangler noget nyt. Her er også supermarkeder, så I kan handle og tage mad med hjem, som I kan tilberede i jeres ferieboligs praktiske køkkenniche. Nyd hele herligheden på terrassen eller balkonen, sammen med familien.

Seværdigheder i området

Seværdigheder i området

Fra Residence Mimose, er der ikke langt til eventyrlige Venedig. Den letteste og mest praktiske måde at besøge Venedig på, er ved at tage en båd fra fx Jesolo, der ligger 25 km væk. Her sejler I direkte ind i Venedig og slipper for at skulle finde en parkeringsplads. Oplev byens magi, tag en tur i gondol rundt i de flydende gader, eller slå jer ned ved et cafébord med et lækkert måltid mad og studér byens eventyrlige liv.

Skal I have en sjov dag i vandland, så tag en dagstur til det skønne vandland Aquafollie lige udenfor Caorle. Her kan I kaste jer ud i de vilde rutsjebaner, hygge jer i bølgepoolen eller slikke sol i solsengene.

Casoni di Caorle ligger også lige udenfor Caorle, og er en smuk lille fiskerby, hvor husene er bygget op af træ og siv på traditionel vis. Ernest Hemingway elskede området og opholdt sig ofte der.
Det ligger i en smuk lagune, som bestemt er et interessant og spændende besøg værd.