Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Resort Falkensteiner Premium Apartments Senia

Alt det får I:
Oplev badebyen Punta Skala ved Petrčane!
100 meter til stranden!
2 lækre swimmingpools
Lyse moderne lejligheder
Top faciliteter
Udendørs pool
Opvarmet
Restaurant
Legeplads
Wellness-område
Top faciliteter
Udendørs pool
Opvarmet
Restaurant
Legeplads
Wellness-område

Nyd sommeren i hyggelige Petrčane!

Disse lækre luksuslejligheder ligger i badebyen Punta Skala i udkanten af Petrčane. Her kan I hoppe i de to lækre swimmingpools eller gå de få meter ned til det turkise Adriaterhav. Området har masser af muligheder for aktiviteter, både til lands og til vands. Tag et besøg i det lækre spa resort, der ligger lige ved siden af jeres ferielejligheder. Læs mere
Læs mere
Luk
Afstand strand & type
0-0,5 km til strand
100 m
Pool
Udendørs pool
Opvarmet
Solarium
Solstole ved pool
Solterrasse eller grønt område
Bar/Restaurant
Restaurant
For børn
Legeplads
Spillehal
Wellness/Spa
Wellness-område
Dampbad
Hammam
Jacuzzi
Massage
Sauna
Spabehandlinger
Mod betaling
Ferietema
All Inclusive/pension
Strandferie
Generelt
Elbil opladning
Hæveautomat
På stedet
Parkering
I underjordisk garage - Mod betaling
Sprog
Engelsk, Tysk, Italiensk
Vaskeservice
Betales på stedet
WIFI
Sport
Beachvolley
Billard/pool
Bordfodbold
Bowling
Cykeludlejning
Betales på stedet
Sportsfaciliteter
Basketball
Bordtennis
Fitness
Fodbold
Golf
Tennis
Vandcykler

Velkommen til Falkensteiner Premium Apartments Senia!

Faciliteter på Falkensteiner Premium Apartments Senia

Faciliteter på Falkensteiner Premium Apartments Senia

Når I bor på Falkensteiner Premium Apartments Senia, kommer I til at bo i et smukt grønt parkområde med pinjetræer og palmer. Find en hængekøje I kan slappe af i.
Der er kun 100 meter til de skønne strande ved det indbydende og turkise Adriaterhav. Ferielejlighederne ligger placeret med hele to lækre swimmingpools imellem sig, og I har fri afbenyttelse af begge pools. 

I Falkensteiner Premium Apartments Senia's lobby ligger der reception og Galia bistro-bar.

Der er garage tilknyttet Falkensteiner Premium Apartments Senia.

I de tre omkringliggende Falkensteiner Resorts kan I booke bord på deres forskellige restauranter. Forhør jer i receptionen.

I kan benytte sportscenterets faciliteter, som fx. tennisbaner, padelbaner, badmintonbaner og mulitsportsbaner til volley-, basket- og fodbold.


Tag en dag i spa

Tag en dag i spa

I resortet ved siden af jeres ferielejlighed i Falkensteiner Premium Apartments Senia ligger det populære og moderne Acquapura Spa. Her kan I booke jer ind til en dag i selvforkælelsens tegn.

Spa'en tilbyder alverdens herligheder af behandlinger, og her kan man få lov at boltre sig i den 6000m² water & wellness world. Stedet tilbyder blandt andet tyrkisk hammam, finsk sauna, dampbad, bio sauna, cold water pools, spa for børn, kosmetiske behandlinger, salt dampbad, indendørs og udendørs pools, privat spa og afslapningsområde. Diverse massage-, krops-, og ansigtsbehandlinger kan også bestilles.

Så tag en dag ud af feriekalenderen og book jer ind "hos naboen".

Oplev lidt af Dalmatien

Oplev lidt af Dalmatien

Kun 5 minutters kørsel fra Falkensteiner Premium Apartments Senia finder I den lille by Nin. Byen er kendt for sine lange, bløde strande, med det skønneste sand og vand. Her kan man vælge at slappe af med en skøn stranddag, men hvis man har brug for lidt mere action, er der mulighed for at kaste sig ud i windsurfing, kitesurfing eller teste den helbredende mudder, som området også er kendt for. 

Hele nærområdet omkring Falkensteiner Premium Apartments Senia har i det hele taget ideelle muligheder for skydiving, buggiekørsel, kajakroning på floder, SUP og alverdens vandaktiviteter.

Ca. 15 km fra Falkensteiner Premium Apartments Senia ligger den smukke havneby Zadar, der er et besøg værd. Her kan I slentre rundt i gaderne, nyde et glas vin på en restaurant eller café eller klare lidt shopping.

Den store havneby Split ligger ca. 1,5 times kørsel fra Falkensteiner Premium Apartments Senia. Her er masser af muligheder for både restaurantbesøg eller shopping, mens man bliver klogere på den romerske historie byen huser i blandt andet arkitekturen.

Er man én af de mange, der fulgte kult tv-serien Game of Thrones, så er Split en af de byer, der huser en del af de lokationer, hvor mange optagelser blev til. Besøg den smukke og velbevarede borg Klis Fortress, der figurerer i serien ad flere omgange. Borgen ligger lige udenfor Split. I Split kan I også besøge Game of Thrones museet, og genopleve lidt af stemningen fra kultserien.