Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41
Alt det får I:
Skøn beliggenhed med dejlig udsigt
Dejligt poolområde
Gratis shuttlebus til stranden
Beliggende i den skønne by Pietra Ligure
Top faciliteter
Strand
Sten, 400 m
Udendørs pool
Supermarked
Lille udvalg
Bar
Legeplads
Top faciliteter
Strand
Sten, 400 m
Udendørs pool
Supermarked
Lille udvalg
Bar
Legeplads

Tæt på by og strand på Residence Sant' Anna

I rolige omgivelser finder I Residence Sant' Anna, som har en fantastisk beliggenhed med udsigt over haven. Der er ca. 600 m til centrum af Pietra Ligure og stranden, men i højsæsonen kører der en lille bus flere gange om dagen til stranden (gratis for feriestedets gæster). Residence Sant' Anna har en dejlig pool med solterrasse og solstole etc., der er også et fælles rum, minimarked og en lille legeplads. Om aftenen, efter en skøn dag på tur eller ved poolen, så kan dagen sluttes af med et spil bordtennis eller bordfodbold. Bemærk venligst, at solstole og strandservice er mod betaling. Læs mere
Læs mere
Luk
Afstand strand & type
0-0,5 km til strand
Strand
Sten, 400 m
Pool
Udendørs pool
Bar/Restaurant
Bar
Snack bar
Andre faciliteter
Legeplads
Generelt
Grill tilladt
Parkering
Shuttlebus til stranden
Butikker
Supermarked
Lille udvalg

Velkommen på Residence Sant' Anna

Vandlandet Le Caravelle

Vandlandet Le Caravelle

I Ceriale, tæt på Pietra Ligure, ligger Parco Acquatico Le Caravelle, som er et stort skønt vandland med rutjebaner og hele pivtøjet - den perfekte udflugt for ægte vandhunde.

Pietra Ligure

Pietra Ligure

Pietra Ligure er en rigtig dejlig by på den vestlige italienske riviera. Der er er aktiviteter for enhver smag. På stranden er det muligt at surfe, dykke etc., men der findes også tennis og fodbold. Der er en dejlig sandstrand, som dog har småsten det første stykke ud i vandet, når man skal bade. Ønsker man kun sand, kan vi anbefale den lille betalingstrand: Bagni Pucci, der ligger ved den gamle bydel.

Snyd ikke jer selv for en tur til den gamle bydel af Pietra Ligure, som byder på historiske Piazzaer, smalle gader og farverige huse - det er også her, I finder den autentiske italienske mad!