Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt
Alt det får I:
Beliggende i den skønne by Pietra Ligure
Skøn beliggenhed med dejlig udsigt
Gratis shuttlebus til stranden
Dejligt poolområde
Top faciliteter
Udendørs pool
Strand
Sten, 400 m
Supermarked
Lille udvalg
Legeplads
Bar
Top faciliteter
Udendørs pool
Strand
Sten, 400 m
Supermarked
Lille udvalg
Legeplads
Bar

Tæt på by og strand på Residence Sant' Anna

I rolige omgivelser finder I Residence Sant' Anna, som har en fantastisk beliggenhed med udsigt over haven. Der er ca. 600 m til centrum af Pietra Ligure og stranden, men i højsæsonen kører der en lille bus flere gange om dagen til stranden (gratis for feriestedets gæster). Residence Sant' Anna har en dejlig pool med solterrasse og solstole etc., der er også et fælles rum, minimarked og en lille legeplads. Om aftenen, efter en skøn dag på tur eller ved poolen, så kan dagen sluttes af med et spil bordtennis eller bordfodbold. Bemærk venligst, at solstole og strandservice er mod betaling. Læs mere
Læs mere
Luk
Strand
Strand
Sten, 400 m
Shuttlebus til stranden
Afstand strand & type
0-0,5 km til strand
Pool
Udendørs pool
Butikker
Supermarked
Lille udvalg
Bar/Restaurant
Bar
Snack bar
For børn
Legeplads
Generelt
Grill tilladt
Parkering

Velkommen på Residence Sant' Anna

Vandlandet Le Caravelle

Vandlandet Le Caravelle

I Ceriale, tæt på Pietra Ligure, ligger Parco Acquatico Le Caravelle, som er et stort skønt vandland med rutjebaner og hele pivtøjet - den perfekte udflugt for ægte vandhunde.

Pietra Ligure

Pietra Ligure

Pietra Ligure er en rigtig dejlig by på den vestlige italienske riviera. Der er er aktiviteter for enhver smag. På stranden er det muligt at surfe, dykke etc., men der findes også tennis og fodbold. Der er en dejlig sandstrand, som dog har småsten det første stykke ud i vandet, når man skal bade. Ønsker man kun sand, kan vi anbefale den lille betalingstrand: Bagni Pucci, der ligger ved den gamle bydel.

Snyd ikke jer selv for en tur til den gamle bydel af Pietra Ligure, som byder på historiske Piazzaer, smalle gader og farverige huse - det er også her, I finder den autentiske italienske mad!